АПРИЛ и МАЙ са тука знай

• 22 818
  • 312
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
При нас няма разболели се деца още. Въпреки, че преди 2 седмици Вики повърна еднократно, но може да е било просто хранително, понеже друго не се появи. И аз да чукам на дърво - чук, чук- нашия не е пропускал градина от много отдавна. Брат му точи сополи и кашля сега, но Викито е ОК.
Да ви се похваля - най- после и ние махнахме нощния памперс. За 3 дни и започна да се усеща, вече не се е напишквал от 2 седмици. Много ми тежеше това, сега съ спокойна  Mr. Green

А аз нещо съм се отдала на гобленарство и готвене. Незнам кво ми изби, но си започнах пак недовършените слънчогледи и се кефя максимално - когато имам време де. И книги започнах да чета повече  Sunglasses

Пожелавам на болните дечица бързо оздравяване. Аз се залавям за работа...

Последна редакция: нд, 20 яну 2008, 12:58 от Vesito

# 211
Моята чуденка за градината още вчера се разраши, когато отидох да я взема. От 2,3 и4-та група бяха останали общо 5 деца и ги държаха в една стая, а от нашите дребосъци десетина. Няма да я водя другата седмица, а и по-другата евентуално , ще се обадя да видя как е положението и ще преценя.

Веси, поздравления за памперса  Peace.
Споделям увлечението ти по гобленарството  Laughing. Защо ми трябваше да се зачитам във форума Хоби, сега искам да правя 1111000000 неща  #Crazy. Запалих се в края на ноември и сега ще се похваля какво сътворих от тогава до сега :

http://3opu.multiply.com/photos/album/27

За сега не ме кефят големи гоблени, но съм се мераклисала на такива детски мотивчета за стаята на Евка. В момента и шия сладураната от Ягодов сладкиш, като стане готова ще я покажа  Grinning. После съм запланувала няколко за кухнята.
Голяма краста ме е налегнала с това бродиране.
Готварството ми е стара страст, но напоследък ми влияе доста неблагоприятно на фигурата  Crossing Arms.

Катиии, не се спотайвай и ти, а покажи пуловера за Кари. Готов ли е вече?

# 212
Силве, правиме и още как. Най-накрая дочаках. Хубавото е, че майсторите се намират много лесно и те молят  да ти работят. Преди малко си видях апартаментчето... много хубаво става. Но ние правиме основен ремонт. Всичко изринахме и сега градим на ново.

Мале, Зори блазе ти за таланта. Всиччкоти се удава

# 213
  • София
Зори, и аз като една "веща" в ръкоделието ще се похваля с пуловера на Кари:
http://images23.snimka.bg/005002554-big.jpg .
Повече се гордея с чантата си:
http://images23.snimka.bg/005002551-big.jpg
http://images23.snimka.bg/005002552-big.jpg

# 214
Зори, и аз като една "веща" в ръкоделието ще се похваля с пуловера на Кари:
http://images23.snimka.bg/005002554-big.jpg .
Повече се гордея с чантата си:
http://images23.snimka.bg/005002551-big.jpg
http://images23.snimka.bg/005002552-big.jpg

smile3501

# 215
Ехо-о-оо, Честита Нова година и от мен!

Приятно ми е да се запознаем - Илиана, а за приятелите - Иле-Пиле. Моят мушморок е Бобко-Топко. Непоправим фен на Колите и Макуин Светкавицата, най-вече. Няма друга тема на разговор освен убийства и коли.  newsm78 #Crazy Станал е толкова непослушен, че ме докарва до лудост, а от друга страна майка ми ми се сърди, че съм го изтървала и е много лигав.

Относно болестите - да чукна на дърво, тази година е боледувал само веднъж, но от 3 дни пак започна едни нощни дълги кашлици и не знам какво ще ми сервира.... Дано да го отърва, че на сегашната ми работа ще е много гадно с отпуските и болничните. Освен всичко друго, съвсем забравих какво е това форум и къде се намира...  Sad

Имаме новина, която може би ще промени нещата за нас през новата година - нашият татко започна собствен бизнес и се надявам да може да се справя успешно, за да се осмелим да си имаме още едно детенце  newsm17 newsm44 . За апартамента не ми се говори - още не сме го довършили, но се надявам този път за последно, да се променят събитията и да можем най-после да влезем в това заветно жилище......

# 216
  • София
Да се похваля и аз. (няма да се представям-на кого?? Mr. Green)
Днес Ивчо беше за първи път съвсем самостоятелен-беше самичък на ски-училище. Цял ден ми беше свито сърцето, сутринта като го оставих, все едно се върнах 2 години назад като го давах на ясла. Иначе-сладур-облечен, приготвен , със собствена раница с резервни дрехи и сандвич, и вода , носи си каската за ски, мама носи ските и обувките. Шоу. Връчих го в 9ч в групата и само чаках да стане 10.30, за да звънна. На Витоша е бил страхотен ден, 18 градуса. Много съм горда с моя герой. От цялата група се е справял най-добре, още на първия ден е научил как се прави рало и е почнал да спира, че му беше голяма драма Simple Smile
Няма търпение за утре. Пак проблемът е, че не е хапнал и една хапка. Какво е това чудо-незнам. От сандвича не ял, защото имало кисели краставици  Shocked. Все намира за какво да се хване. Утре мисля филия само с масло да му дам. Имаше и кроасан, и ябълка, и солети. Нищо. Цял ден.При положение, че не са спряли от 10.00 до 15.00, как не е огляднял просто не проумявам. В автобуса на връщане всички са спали, ама колко е този сън-45 мин. А сега беснее като за световно.
Та така с нас Simple Smile
Аз с ръкоделия като вас не мога да се похваля, много ме бие нервата, та абсурд  Twisted Evil

# 217
Ееее и аз си мислех да я давам на ски, но ме убеждаваха, че е малка. Да я записвам значи..., а
Момичета, какво заварвам у дома. Само си представете картинката...
Катрин си сложила две кегли в гащите, една въдица на гърба. Застанала в поза пикаеща крава крещи с цяло гърло атака, вади кеглите от гащите и ги развява като носна кърпа на хоро. Не знаех да се смея ли да плача ли... Тези костенурки ще ми съсипят живота. Но най-интересно е, че успоредно стова се лакираме и контиме... Отглеждам си една дама боец, която ще спаси света.

# 218
Ехооо! Аз  тази година вече се представих, но дълго нямах достъп до темичката. Сега започвам отчета по всички точки:
Дария е здравичка, в градината състоянието не е епидемиологично. За няколко дни, обаче е на бабиндом, защото ние не можем да я прибираме, а на майка ми не й се размотова... Вече започнаха приготовленията за пролетното тържество (3 в 1)1-ви, 8-ми и 22-ри март, но нашата всезнайка е обидена, че стихчето й е 2 реда (като на всички). Миналия петък ми изрецитира думичките на няколко дечица, а на въпроса тя какво ще каже, получих отговор: "Еее, ще ти го кажа на празника!". В понеделник ни дадоха листчето със стихчето да го учим и аз изразих учудването си, госпожата също не скри своето, защото сега раздава репликите за заучаване, а в петък 2 пъти ги е прочела, докато ги разпредели.
Напоследък ми я  "хвалят", че не се храни добре в градината, вкъщи също капризничи, но не считам, че е проблем. Франклин е едната й страст и ни помага в разнообразяването на менюто. С удоволствие детето яде  супа от брокули (любимата му супа).
Другата страст е Baby TV. Всички филмчета се знаят вече, скоро очаквам да проговори на английски, защото е напълно възможно да се учи език с тези филмчета.
Нашата кокона също предпочита всичките й дрехи, чорапи, обувки... да са розови. Прави забележки за цветосъчетания... Скоро пожела да има пухкаво плетено шалче като 15-годишната си братовчедка. Тати купи пухкава прежда и мама изплете за няколко часа "единствен и красив" пухкав шал, с който Дария е "най-красивата и неповторима принцеса". Повече от година не бях хващала кука след безславното си оттегляне от модата, бутиците, уникатите..., но без да съм казвала  подобни изрази, детето ме смая със заключенията за уникалността на маминия шал.
За ремонти не ми се говори. Надявам се тази година да направим апартаментчето си малко по-уютно, само да спрат непредвидените ремонти на всичките уреди Close и аз скоро да не се разболявам отново, че ми писна от АБ, инжекции, бронхити и т.н.
Имаме надежда скоро да се сбъдне една мечта на тати fingerscrossed

Много се увлякох Embarassed
Другарчета, желая ви здраве, сбъдване на заплануваните ремонти, бебеправения, успехи в кариерите..., време за хобитата...  love001

# 219
  • Варна
Амнезия. Пълна амнезия. Naughty
И мен ме хванала. Забравил съм, че съществува отчетност. А отчетността е забравила кой кой е! О, небеса! О,Ужас! О, амброзия!! ooooh!

Гледам, обсъждате мании. Мая ходи винаги с чорпогащ и фуста. По възможност по-шарена и сциганска. Често си опикава гащите, но това не впечатлява днешните кавалери. Нови времена, нови нрави.
Харесва коли, каляски, както и тикви.
Носи се като Пепеляшка и всеки ден е ден за бал. Учи се да свири на флейта с една черна тръба. Явно ново течение в музикалните интсрументи - черна, но и без дупки флейта. Явно се духа наум.
Заеква понякога. Всъщност есента имаше такъв период. Чак сега го повтори. Чудя се на причината и още повече се чудя с какъв специалист да се консултирам.
Понякога е Фиона и си слага кегли за уши. Друг път лапва морков и се представя за Снежен човек. По-често е чудовище-робот от Декстър. Не говори английски, но владей други извънземни езици. Разбираме се, все още. Crazy

Ремонтът ни не е приключил. Но аз с него приключих. Не ме впечатлява, да се спасява.
Надебелях извънредно, но рекох да започна диет и сега ям кокошки, скоро очаквам да снасям яйца, ще ги давам изгодно. Купете си! Изберете българското! Whistling

# 220
Ще ме умориш, Небесна.
Със Стоянов се хилим на глас!

# 221
Първо се надрисках от смях, докато четох Небесната, а после ти хапке Сладурска ме довърши, като видях (и едва разпознах) новият ти облик!

Еййй страшни скици сте  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha.

п.п. Между другото тъкмо влизах с намерението да попитам къде изчезна Краставицата, пък тя амнезия и амброзия била получила  Hug.

п.п.п.п.п.п.п. И Ева забива понякога на някоя дума, но мисля че се получава, когато бърза да каже много неща на веднъж или когато е развълнувана. Мен повече ме дразни като почне да а-а-а-а-а-а-а-а и ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ка в началото на изречението  newsm78.

# 222
Мен Ирина ме дразни през цялото време  Mr. Green

# 223
  • Варна
Искрено се надявам през този сезон да е модерен негримираният нокът, потомущо в твоето обущо не ми остана време да лакирам израстъците си. А много уважаемият сеньор е тръгнал да си обикаля владенията и ме покани на разходка без лодка.
Каза, че и без грим ставам. Сигурно, защото много седя напоследък, вероятно ме поощрява към физическа дейност. Барем шушони да бях му оплела, а аз само фас в устата и на компутера чатла-патла... Crossing Arms
Искаме да откажем фасовете. Или поне те нас да откажат. Уви, чувствата ни са прекрасни и обвити в гладкокълбеста мъгла.
Всъщност аз съм лесна, разполагам с воля, но чакам съпричастност у жентлеменът, та заедно да живеем в здраве и победа над враговете.
Трънки.

Детето Мая иска на плаж. Често разтяга хавлия връз някой килим, опъва кълка и се пече в нищото. Удивително лесно излиза от водата, която доста е суха в тоя сезон и не мокри нийде. Това не означава, че взима редовна баня. Къпането на косата е.. Как да кажа.. Екзорсизъм някакъв. Tired
Старая се да съм спокойна и обяснителна, но понякога показвам възможностите на гърлото си. Казват, че е дълбоко и мощно. От шестия етаж се изнесоха...

# 224
  • Добрич
Краставичке небесна, благодаря.   bouquetЗареди ме с много положителни емоции.
Историите ти ми напомнят на моята дъщеря като малка. Laughing

Относно зекването, случва се и малкият да зацикля на някоя дума в началото на изречението. Не ме притеснява много..Обаче говори все още доста бебешки, това е май по- притеснително.

Общи условия

Активация на акаунт