Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Трябва ли родителите, които са родили в Тина Киркова, да купуват лигавник и ръкавици за бебето си?
Какво е "кърмаческа жълтеница" и какво трябва да се направи в такъв случай?
Какво да очаквам, ако бебето ми има ниска позиция на главата и изпитвам контракции преди определената дата за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Трябва ли родителите, които са родили в Тина Киркова, да купуват лигавник и ръкавици за бебето си?
-
Какво е "кърмаческа жълтеница" и какво трябва да се направи в такъв случай?
-
Какво да очаквам, ако бебето ми има ниска позиция на главата и изпитвам контракции преди определената дата за раждане?
-
Какво представлява преваряването на кърмата и дали е необходимо?
-
Какво да очаквам при неболезнени контракции?

Противозачатъчни не можа заради кърменето, спирала доколкото си спомням беше след поне 6 месеца, да се възстанови матката хубаво, така че, остава презерватив 
). Понеже ни чака зима, няма за кога да го пазя вкъщи, си мисля аз
Обличам го както си е вкъщи (т.е. боди + тънък гащеризон или ританки и блузка + чорапки) и отгоре слагам плюшен гащеризон. На крачетата още едни дебели чорапки. После го пъхам в портбебето, закопчавам и в количката. Мойта е непромокаема, гумирана отдолу, слагам и покривалото й ако духа. Това е, за Мартин дори дъждобран не бях купувала, ама сега ще взема. Мен си бях облякла с тениска, анцуг горно и долно и яке есенно и ми беше добре 
искамееее ощеееееееееееееееееееее
дишане клякане.............да не ни изненадаш

Ще стискаме палци за събота!
Да ти е на късмет, съвсем малко ви остава до срещата с бебчо, пожелавам ти всичко да мине леко и безпроблемно.
Хайде една магийка да си здравичка скоро.
И аз все си казвам криза на растежа сигурно, но не може все да сме в криза на растежа..
Иначе по принцип кризите се водят около 7-10 ден и после около 3 седмици и т.н.
Познах , че ще се засечете с 
Кукличка!
Обаждат ми се разни приятели и познати , сънували ме били , я че съм родила , я не знам си какво с големия тумбак съм правила , ту съм се смяла , ту съм ревала и ми стана едно гадно. Не знам защо , може би хормона вече яко ме блъска.
А , и едни сънища сънувам , че сменям памперси , ама на мои близки / едни големи номера/ , абе лудост! 
още се ослушвам, тъпо ми се видя от гледна точка на това, че на преварената кърма какви полезни вещества ще и останат според вас??? Питах специалисти - отговориха, че не е нужно да се преварява и препоръчаха изследване на билирубина ако продължи по-дълго време.
това продължи около 2 дни. От днес нещата се нормализиаха отново, само дето сега седи повече време буден и е по-любопитен от всякога
Докога ще продължава т'ва, вече почнах да се изнервям. 
и