Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Трябва ли родителите, които са родили в Тина Киркова, да купуват лигавник и ръкавици за бебето си?
Какво е "кърмаческа жълтеница" и какво трябва да се направи в такъв случай?
Какво да очаквам, ако бебето ми има ниска позиция на главата и изпитвам контракции преди определената дата за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Трябва ли родителите, които са родили в Тина Киркова, да купуват лигавник и ръкавици за бебето си?
-
Какво е "кърмаческа жълтеница" и какво трябва да се направи в такъв случай?
-
Какво да очаквам, ако бебето ми има ниска позиция на главата и изпитвам контракции преди определената дата за раждане?
-
Какво представлява преваряването на кърмата и дали е необходимо?
-
Какво да очаквам при неболезнени контракции?
Добро утро и от мен! Айде днес още много нови бебета да има и всичко да минава леко!
явно си цока достатъчно, но определено си ме е шубе от следващата консултация, аз след хранене не изцеждам повече от 30-40 мл, ама то има още, просто ме е страх от свръхпроизводство.
, при положение, че бебо расте за кво преваряване става въпрос.

През цялото време имах контракции: на 7, на 4 и на 10 минути 
. Ами не е работа за бременни това бе.
Добре че мама и баба ми бяха на гости ими помогнаха облизаха къщата и сега е супер чистичко

И КАКВИ СЛАДКИ БУЗИ ИМА САМО...ЯВНО ДОБРЕ СИ ХАПВА
ДА НАЦЕЛУВАШ ПРИНЦЕСКА