Слагате ли в спален чувал децата нощем?

• 7 401
  • 154
  •   1
Отговори
# 135
      Като говорим за спални чували... да питам и аз нещо.
Какви спални чували се предлагат на пазара (като модели). Аз бях купувала миналата зима, но сега малкия юнак е вече пораснал. Можете ли да ми помогнете. Някой линк, да видя нещо 
Заповядай!
http://papagal.net/index.php?main_page=index&cPath=5_18

# 136
Ако някой ме сложи в чувал - може и да откача.
В ранна детска възраст правих опити, но после се отказах - сигурно и Ради се чувства като мен  newsm78

# 137
      Като говорим за спални чували... да питам и аз нещо.
Какви спални чували се предлагат на пазара (като модели). Аз бях купувала миналата зима, но сега малкия юнак е вече пораснал. Можете ли да ми помогнете. Някой линк, да видя нещо 
Заповядай!
http://papagal.net/index.php?main_page=index&cPath=5_18
  Благодаря ти много. Интересуваше ме дали има с дълги ръкави.  Hug

# 138
Да, слагам Киара, щото пък цяла нощ да ставам и да я завивам  #Crazy - през деня съм добрата мама  Embarassed

# 139
  • plovdiv
Да.Определно съм по-спокойна,че  Йоана няма да спи одвита.

# 140
И ние спим в чувалче.лятото много тънично сега по дебело и имам и още един много дебел за по студено.

# 141
  • София
Сложих му за първи път лятото,като беше на 8-9 месеца.Писна ми да ставам и да го завивам ,а той блаженно да си спи Crossing Arms
И сега спи в чувал- ще е така докато не спре да се върти из цялото легло или докато не се научи да се завива сам Crossing Arms

# 142
Да слагах я в чувалче защото тя постоянно се отвиваше Peace

# 143
Не, не търпи в чувалче. Не търпи и никакви завивки - направо в чудо съм се видяла вече   #Crazy

# 144
И ние спим в чувалче, иначе и аз не мога да спя спокойно постоянно се отвива. Предпочитам в стаята да е по-студено, а и тя да не е навлечена с дебели пижами. Когато заспива дълбоко човек температурата на тялото му спада, така че трябва да се топлят с нещо. Добре че ги има чувалчетата!

# 145
Задължително,много се върти и се отвива.

# 146
Моят син също спи в спален чувал. Започнах да го слагам още когато беше много малък и той свикна. И аз спя спокойно без да се налагам да ставам.

# 147
моето бебе спи в чувал ама на него не му пука в какво е

# 148
Да спи в чувалче.

# 149
Не, не търпи в чувалче. Не търпи и никакви завивки - направо в чудо съм се видяла вече   #Crazy

Ох и ние сме така  ooooh!,даже напоследък и дрехите се опитва да съблича,а за чорапите да не говоря.

Общи условия

Активация на акаунт