Тайната на дългата и гъста коса-15

• 42 314
  • 407
  •   1
Отговори
# 330
клик
Ето я маската на SAPHIR!
  клик
А от този шампоан съм много доволна!
Вчера си взех и балсама на Глис от азиатската серия.Наистина е супер!Ако знаете шкафа ми на какво е заприличал...Вкъщи е един малък магазин. Mr. Green

# 331
А аз като работя в магазин за козметика да не ви описвам какво е вкъщи и въпреки всичките маски който съм ползвала косата ми седи най-добре от маската с тривитаминола, може би защто е домашна и не е наблъскана с куп химикали  Peace

# 332
А аз като работя в магазин за козметика

Ах,благородно ти завиждам, че можеш спокойно да си четеш указанията на всеки продукт, а не да се молиш на намусени и отегчени продавачки "Може ли да видя това,може ли да видя онова".... Crazy
Пък за тривитаминола си права!Мда. Mr. Green

# 333
Момичета в понеделник ще си направя маската и ще поседя едно два-три часа да видим ефекта  Naughty
Надявам се после като пиша да съм така -  Hug

Само мас търся още, но прогнозирам, че дотогава ще съм се сдобила и с нея  Peace

Ще си полея накрая косата с вода с ябълков оцет и да видим какво ще се получи

bouquet

# 334
Момичета , здравейте!
Пропрочетох доста за маската и съм решила и аз да пробвам . Дано и при мен да има такива чудесийки каквито показвате вие. При мен проблема е, че каквото и да правя и каквото и да не правя, косата ми много цъфти. Пробвам с маски, но мине ли 1 месец и някой ден от последното подстригване и пак нацъфтява, та се чудя как не връзва и плодове. Надявам се с ваша помощ да постигна някакъв ефект.  Hug

# 335
красим магазина където работя всички продукти са изложени на стилажи и всички клиенти си четат спокойно какво има вътре и за какво точно са продуктите, иначе и аз много мразя да влизам в магазини за козметика, защото много лошо ме гледат като искам да прочета 3-4 неща докато си избера точно какво ми трябва (това става когато искам нещо което го няма в магазина където работя Blush).
А аз в маската вместо мас слагам бадемово масло на Икаров и съм много доволна от резултата.  Peace

# 336
zizi top скъпа поздравявам те за резултата. Искам да те попитам за колко време си постигнала такъв страхотен резултат, тъй като виждам, че и на дължина ти е пораснала много. извинявай ако си споменавала преди, но просто не съм обърнала внимание   bouquet

# 337
  • в.преслав
 Thinkingизвинявам се,че не е по темата,но ви моля да ми препоръчате някой шампоан за обем за тънка и фина коса(изпитан от вас,с ефект).когато си правя маската косата ми има обем,но през другото време седи,като залепена за главата. #Cussing out

# 338
Красим, страхотна коса.  Hug
Наистина няма да е лошо, ако споделиш твоят вариант на маската.
Аз в момента съм намазана, а мъжът ми ме пита - пак ли с двучасовата си на главата. Последните два пъти не слагам мас и май по-добре ми се отразява. Ще видим като се измия днес какво чудо ще е, че малко пак промених съставките. На предишната сесия, която направих с маската, бях уцелила съставките, които ми влияят добре. Сега след почивката, като си я направих пак така, не ми се отрази така добре. Та сега пак си търся оптималния вариант.

# 339
много лошо ме гледат като искам да прочета 3-4 неща докато си избера точно какво ми трябва

Особено пък ако не си купя нищо.... newsm62

Наистина няма да е лошо, ако споделиш твоят вариант на маската.

Ами аз слагам:
тривитаминол,стимулант на Икаров,бадемово масло, от пшеничен зародиш, от ши, жожоба, оцет, последния път сложих и газ и ми хареса резултата.Общо взето слагам от всичко, което имам в шкафа.Много от съставките са мазни, но моята мИтлЪ е доста суха и и се отразява добре. Flutter
мислих дълго и реших , че мас няма да слагам.Може би, казвам може би, слагат вътре консерванти, за да е по-трайна.Така мисля аз...Разбира се може и да греша... Thinking
Освен това четири пъти се мазах с ампули Ревалид и три пъти с ампули на Денис с плацента. Flutter

# 340
Сега я измих и е прекрасна след маската.Лъскава и дори не ми беше необходим гребен Naughty Blush Laughing Преди да я сложа поне една топка косми падна а след нея ги броях на пръстиии
И аз искааам така WinkМиличка кажи какво точно слагаш в маската  bouquetАз явно нещо не правя както трябва Blushче много се скубя след мацането Cry
Моята коса е много тънка и фина и по принцип винаги съм имала проблеми в разресването.Та слагам 1 с.л. тривитаминол.понеже косата ми не е много дълга,1 с.л.оцет,1с.л.ракия,1с.л. бадемово масло на Икаров,1с.л.мед и 5-6 капки газ.След това мия с Глис Азиатската красота или с маслата(Азиатската серия по добре ми се отразява) и след това косата ми е прекрасна.Не използвам дори балсам  Hug Peace Малко мазна ми става цялата маска но след 2-3 измивания и този проблем е изчезнал.  Flutter Дано постигна и аз дългите като вас коси,което не ми се вярва  Rolling Eyes Може би след 1 година когато изрежа ненужната коса,боядисам и спокойно да пусна гривата  newsm78  bouquet  bouquet

# 341
Сега я измих и е прекрасна след маската.Лъскава и дори не ми беше необходим гребен Naughty Blush Laughing Преди да я сложа поне една топка косми падна а след нея ги броях на пръстиии
И аз искааам така WinkМиличка кажи какво точно слагаш в маската  bouquetАз явно нещо не правя както трябва Blushче много се скубя след мацането Cry
Моята коса е много тънка и фина и по принцип винаги съм имала проблеми в разресването.Та слагам 1 с.л. тривитаминол.понеже косата ми не е много дълга,1 с.л.оцет,1с.л.ракия,1с.л. бадемово масло на Икаров,1с.л.мед и 5-6 капки газ.След това мия с Глис Азиатската красота или с маслата(Азиатската серия по добре ми се отразява) и след това косата ми е прекрасна.Не използвам дори балсам  Hug Peace Малко мазна ми става цялата маска но след 2-3 измивания и този проблем е изчезнал.  Flutter Дано постигна и аз дългите като вас коси,което не ми се вярва  Rolling Eyes Може би след 1 година когато изрежа ненужната коса,боядисам и спокойно да пусна гривата  newsm78  bouquet  bouquet
Благодаря ти   bouquet И аз така я правя само слагам жълтък и 1л кис мляко

# 342
Не си спомням дали сте го коментирали във форума, но някой пробвал ли е да слага в маската майонеза, например вместо яйце... Embarassed

# 343
  • Варна
Аз слагах майонеза, но и яйце...заедно с всички други масла...не видях разлика в маската дали ще е със майонеза или без  Crazy

# 344
Не си спомням дали сте го коментирали във форума, но някой пробвал ли е да слага в маската майонеза, например вместо яйце... Embarassed

Зизи слагаше майонеза newsm78
Зизи опитва всичко.
Зизи е с една коса напред.
 knit

Общи условия

Активация на акаунт