Дани каза: "ааа, сняг, Дядо Коледа,
ПОДАРЪК". Наистина снега навява мисли за коледни подаръци. Аз вече си измислих моя. 
Замислих се, че това ще е първата Коледа за бебоците ни

Долу горе както го е описала galastra , но седи като загорели пъпчици. А ми се искаше да го запиша на кухня, но там трябва да сме яли всичко преди това. За хапането: Сме много смешни с единствения си зъб хапем
, не знам какво ще е когато изникнат останалите. Хапем предимно мама и то посяга за носа много е смешен за сега не е чак толкова болезнено сравнение с другите 2 номера които болят. Едното е като се насуче щипе зърната ми особено на лявата гърда. А другия номер е с две ръце наскубваме си колкото коса можем и докопаме и ако успеем я пъхаме в устата си. Не знам как ще го отучвам от скубането. Аз и без друго имам само 2-3 косъма на главата си с тия темпове скоро и тях няма да ги има. 

Кашата, аз я давах на Криси, по 1 суп.л. в млякото вечер, същият ефект има и една бисквитка 

.

Лек ден
И честит първи сняг!

Седи около минута без да знае какво да прави, следва рев, според мен защото пластмасата й ръби... но ако я държа във въздуха върши всичко както трябва.

, би следвало да стане, аз и бисквитите на прах правя с него
Препоръчани теми