Започнаха градинските неволи, но ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА са готови - 2

• 22 555
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Криска, ЧРД със закъснение малко. Пожелавам ти енергията, живецът и добротата които имаш никога да не секват.

Днес и аз черпя, Киро удря трийсетака Simple Smile Готви купон, поканил е 30 човека, та сега действам по въпроса.

За хомеопатията и третата сливица - чук-чук, ама Веси за първи път от 24 месеца диша през носа си. Направо не мога да повярвам, че не съм ползвала кърпички за нос от 1 седмица.  Това беше последния ми опит преди операцията. Дано се задържи така.

# 61
Мила Криске, с ден закъснение. Пожелавам ти да бъдеш много щастлива, здрава и все така усмихната. Нека мъжете ти само те радват и всичко, което желаеш да стане факт. Много те целувам!  Hug

Аз се завърнах от тийм-билдинг! Беше умопомрачаващо. Напих се като змей с бира и не мина без инциденти, разбира се! Ама нали трябва и в Троян да ни научат и разберат! Както каза колегата ми: "разбрах, че за някои хора вечерта е завършила в открития басейн".  Mr. Green

# 62
Благодаря за истинските пожелания, яко съм снощна, изкарахме чудесно Hug
за втора поредна година разбирам, че има напредък в хорската добрина и обич, оказа се, че не само аз обичам и уважавам страшно много хора, но и те мен Blush Blush Blush, и изненадите, които ми спретнаха, и обажданията които получих, направо ме качиха на 7 небе. За съжаление, празника ми е помрачен, от гадната новина, че на човек който много обичам и ценя, детенцето е болно от диабет.......съвсем неочкавано, изведнъж, без нищо предвещаващо тази лоша новина, и сърцето ме боли хора, честно........мъка ми е та ми се реве..........
eleksir Да ти е жив и здрав мъжа, много ама много да се обичате и уважавате......наистина ви го желая от сърце

# 63
  • София
Макар и със закъснение, не мога да не вляза специално за да поздравя Крис! Честит рожден ден, зло да те забрави! Присъединявам се към пожеланията, от сърце!

Момичета, аз пак съм във фаза, очертава се като миналата година до януари да ми яде гъза баница, все по-рядко ми остава време да влизам, но мислено съм с вас. Не ме забравяйте и звънкайте като има нещо организирано, с деца или без, ще направя всичко възможно да дойда.

# 64
  • Бургас
Криси, май аз съм най-закъсняла от всички, но няма да ти спестя една звучна виртуална целувка! Здраве и късмет, мила! Heart Eyes
Трябва да призная, че откакто децата не ходят на градина не съм лекувала болни. Не била само за лошо стачката. И все пак време е вече да свършва...

# 65
  • у дома
Кристинка, мила, макар и на 2 патерици честит РД и от мен!!

Пожелавам ти животът ти да е низ от хубави мигове с любимите ти хора, слънчеви усмивки и грейнали детски личица! Нека обичта която раздаваш да ти се връща хилядократно!!!
   newsm51

# 66
  • София
Крис, ЧРД и от мен  newsm51
Толкова хубави неща са ти пожелали момичетата преди мен, но все пак много, много здраве.

Нели, що си траеш за тренерските способности на Румен Grinning. Половинката да се стяга, да купува бус и да товари децата на ски.

# 67
  • София
Румен  да се стяга, да купува бус и да товари децата на ски.
ДА!!! Simple Smile

# 68
може да минава и през пловдив , за да сьбира и мойте бандити   Mr. Green

# 69
Ехо, къде се затрихте?
Ние ходим вече 2ри ден на градина. Много е гот засега, лафя си с двете момичета възпитателки, Диана се заиграва с децата и така. Др. седмица ще е изпитанието, тогава ще я оставям вече сама.  Simple Smile

# 70
  • София
Шоши, бързо да се адаптира Ди Grinning. Разказвай ни. Виктор пък днес реши да плаче в градината. Предните дни мрънкаше, но не настоятелно, днес рев. Кога ще свърши всичко това Rolling Eyes. Искам да влиза без да се обръща дори за чао.

От днес Калоян е на училище, слава богу. Стачката си продължава, но те започват да си учат. Изнерви се в къщи - компютър, плейстейшън и обратното, ужас. Такава радост, че започва, и на 15 септември не е имало.

# 71
  • у дома
Привет!

Шошка, хубаво е да си имаш приказката с учителките дето се грижат за Ди.  Flutter
А тя ще се адаптира - убедена съм че колкото по на Запад, толкова по-меко и леко минават адаптацийките. Педагозите ги умеят там тези работи - децата са с късмет! Съдя и от разказите на Ели.
И ние днес правим първи следстачен ден на градина!!!!

Работи само едната учителка на нашата група  Sad Имаше 7-8 дечица, другите родители още не знаят.
Катето се опита да мрънка, но я вкарахме с общи усилия да закусва.

Свършихме антибиотика.
Притеснява ме обаче промяната в поведението й - сигурната съм, че е от прекомерната доза хомеопатия.
Още се двоумя как да действам от тук насетне.  newsm78  newsm78  newsm78
Обмислям няколко варианта, но не съм стигнала до окончателно решение.
Сори за ОФФа..

# 72
  • София
При нас няма нищо интересно... Бояна все така се буди нощем. Даже тази нощ крещя много... Добре че Мая спи като пън.

Асе, най-накрая! Горките деца (и родители). Представям си и тези, които кандидатстват тази година - много "добре" им започна... говоря и за 7ми и за 12ти клас... Просто чудо. Знае ли се вече как ще се компенсира пропуснатия материал? Ще им режат ваканциите? Или ще удължат учебната година?

# 73
Ето ме и мен!
Сигурно ще ми се смеете, ама аз вече започнах да обмислям рождения ден на Дара  Laughing Принцеско парти, рокли ... и аз пак Феите резервирах /Янче, ако искате отново можем да се комбинираме, но понеже знам, че Мая не е особен фен на принцесите затова го казвам с половин уста/. Гледах по сайтовете новите клубове, ама те са все едни кутийчести апартаменти с бебешки играчки.
В тази връзка да питам Райчето - като си наемаше твоята булчинска рокля забеляза ли дали дават и шаферски рокли под наем? А цени?
И на някой ако му идва идея за принцеска рокля - да се купи костюм, да се ушие ... да казва.
За аниматорите също събирам информация.

Фастъче, какви варианти за действие обмисляш? Дай да умуваме заедно.

Шоши, как са тренировките? Употребяваш ли уреда по предназначение?
Значи и Диана е вече ученичка. Браво. И от мен пожелания за бърза адаптация.

Дара вече нито реве нито мрънка. Отива с желание, махва с ръка и се качва сама по стълбите. Вечер ни разказва какво са правили и какво са яли. Дано и занапред да е така.

За ските - нямате грижи никакви. Само с бус няма начин да се сдобием, другото е въпрос на организация.

# 74
  • у дома
Янче, говори се даже за нулева учебна година..

Нелка, и ние се записваме за ски  Wink
За РД-то само похвали,  че си толкова старателна майка.  Hug  Peace
За хомеото после, сега ще бягам на кухня ..
до после..

Общи условия

Активация на акаунт