Как наричате половите органи на бебчетата, когато говорите за тях?

• 20 004
  • 339
  •   1
Отговори
# 195
# 196
за момченце- пишка , а за момиче- дуда

# 197
шушка, шушулка или шушулина  Hug

# 198
басси, 10 страници за един пенис и една вулва. не сте у ред.
не е чудно, че някои наричат половите си органи все още оная ми работа.

# 199
Темата е толкова тъпа,че направо нямам думи. Чурки, пеперудки, шушулини...

# 200
Според мен още от ранно детство половите органи трябва да се наричат с истинските си имена. Всякакви измишльотини и завоалиране на нещата водят до проблеми след това. Както по отношение на органите така и по-всички "интимни" теми след това. Peace
Сина ми има пенис и това е думата която смятам да използвам, единствената друга с която бих я заменила е пишка.

# 201
пишок, пишле, пишчица ...  Laughing като кажа пенис и си представям нещо по-голямо  Mr. Green

# 202
пишок, пишле, пишчица ...  Laughing като кажа пенис и си представям нещо по-голямо  Mr. Green
Това е и моето мнение. Peace

# 203
Според мен още от ранно детство половите органи трябва да се наричат с истинските си имена. Всякакви измишльотини и завоалиране на нещата водят до проблеми след това. Както по отношение на органите така и по-всички "интимни" теми след това. Peace
Сина ми има пенис и това е думата която смятам да използвам, единствената друга с която бих я заменила е пишка.
А ако имаш момиче как ще я наричаш?

# 204
Предполагам вагина, това имам предвид след като стане на възраста в която започват да се интересуват от тялото си и питат какво е това.  Peace
Иначе докъто е бебе на съм сигурна, при момичета верно е малко по деликатно Thinking

# 205
Пишка, чурка, паца.

# 206
Предполагам вагина, това имам предвид след като стане на възраста в която започват да се интересуват от тялото си и питат какво е това.  Peace
Иначе докъто е бебе на съм сигурна, при момичета верно е малко по деликатно Thinking
хехе още една причина да се радвам, че ще имам момче  Wink

# 207
хехе още една причина да се радвам, че ще имам момче  Wink
Joy Mr. Green

# 208
Умрях да се смея с тази тема!  Joy
Аз уж чакам момче и смятам да казвам "пишка". Пенис ми звучи малко дървено за малко дете.
За момиче не знам точно...Майка ми казваше "пупа," но това май повечето хора знаят, че значи корем. А мъжа ми твърди, че за малките момиченца е чувал "моцка" и "цоцка", но на мен ми звучат грозно и абсурдно!
А "шундата," за която прочетох по-напред направо изби рибата - нищо лично към никого наистина, но аз поне знам, че шунда е циганска и доста вулгарна дума за вагина...Нещо като "минджа" примерно! Извинявайте... Embarassed Rolling Eyes

# 209
хахаха май хората понякога не знаят какво точно казват  Joy
ейй много сложно с нас жените. Защо за мъжкото достойнство има 300 думички, а за нашето има само 1 и тя е грозна и никой не иска да я казва? hahaha

Общи условия

Активация на акаунт