За дрехи втора употреба?

• 10 786
  • 108
  •   1
Отговори
# 30
къде са?  Laughing

# 31
Единия /този с находките/ е на ул. Братя Миладинови, между Стамболийски и Тодор Александров цената е 10 лв на килограм, другия в Стрелбище, близо до входа на Южния парк там цените на някои неща са фиксирани, но отдавна не съм ходила и не знам дали няма някакви промени. Имаха и един в една пряка на Черковна, но не съм сигурна дали още действа.
Сега открих и един нов на ул. Цар Борис І, между Пиротска и Екзарх Йосив. Там цената на килограм е 14 лева във вторник и всеки ден падат с един лев.

# 32
благодаря Simple Smile))

# 33
има много хубави неща там! Страхотни модели съм купувала за стотинки. Като ги изпереш добре и ароматизираш няма проблем. Много нови неща с етикети съм купила и не съжалявам всички са маркови дрехи, които на пазара струват стотици. А дрехите които взимаш от познати може също да са от втора употреба магазини! Всички ходят по-такива места, но имат предрасъдъци! Имам колежка, която е вечно там, но иначе се крие от познати.

# 34
Чат пат влизам в такива магазини и..защо не. Няма кой знае какви хубави дрехо,но може да се намери нещо все пак.

# 35
На сина ми съм купувала страхотни ризи втора употреба. Много хора са им се възхищавали. За кръщенето обаче му взех нова, 18 лв., българска, ужасна материя. Нямаше никакъв избор. Нищо общо със старите.

# 36
  • Бургас
Купувала съм. Въпросът изобщо не е дали ти се налага или не, на мен също не ми се налага, просто ми харесва Grinning Подсещате ме, че отдааавна не съм го правила. Нямам вече време да ровичкам Sad А какви попадения има само!!!

smile3521 мдам има страхотни неща,качествени и като материи и марки

# 37
Здравейте! В София /Слатина/ има магазин предимно е за дамски дрехи, цените са фиксирани и доста от нещата са нови. Качеството просто не може да се мери с турското и китайското по магазините. Почти всяка седмица си вземам по нещо, днес си взех страхотен пуловер за 10 лв и вълнен панталон за 16 лв, а как само топлят.

# 38
И аз отскоро влизам в такива магазини,но ми хареса Wink Доста запазени и нови неща се намират,и наистина качеството е много добро Peace

# 39
На Лъвов мост /спирката на автобусите в посока Младост/ има голям магазин в който на първия етаж детските дрешкии са нови и цените са между 4 и 10 лева, а на втория са носени но се намират доста добри неща.

# 40
  • София
По-добре старо, но качествено (като няма възможност за ново), отколкото китайджосите в ярки цветове, от които се обриват децата... а и самите дрехи претърпяват бърз саморазпад. Нямам предразсъдъци.

И аз съм на това мнение.

# 41
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
По-добре старо, но качествено (като няма възможност за ново), отколкото китайджосите в ярки цветове, от които се обриват децата... а и самите дрехи претърпяват бърз саморазпад. Нямам предразсъдъци.

подкрепям

# 42
Стига да ми допадне си вземам - лятото доста често - дрехи за в къщи ( ако нямам възможност за нови). Някой знае ли онлайн магазин втора употреба???

# 43
Чиста работа-хем качествено,хем евтино,пък и кой знае че са втора употреба?!?

# 44
 Naughty не ,не бих купила

Общи условия

Активация на акаунт