Какво, къде, кога

• 134 834
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
"Снежанка" дават в салона на ул "Янко Сакъзов" днес, събота, 24 от 11:30. Коя е тзаи улица, моля помогнете, да не е театъра на ъгъла на "Мадрид"?
Късно отговарям-не е театърът на ъгъла на Мадрид-там е театър "София",а кукления теятър най-лесно се намира като се пресече парка "Заимов", по диагонал на театър "София" се пада.От към бул.Дондуков се влиза, ама е много забутано, а и обикновено няма места за паркиране #2gunfire
Освен това ние днес с Влади се вдигнахме от Бояна да гледа Снежанка и о, изненада-няма билети #Cussing out #Cussing out #Cussing outМного се разочаровахме! Имаше доста дечица, желаещи да гледат, за които нямаше билети Crossing ArmsЕ, не мога да ги разбера- има интерес, защо не играят по 2, по 3 пъти постановките,ами връщат децата и предлагат да си купим билети за др. седмица Crossing Arms
Но да попитам родителите, които си водят децата на театър- предварително ли  купувате билети или отивате поне час преди постановката?

Мерси, намерихме го театъра, но и ние като стигнахме, нямаше билети. Явно трябва по-рано да се ходи.

# 106
  • тъгата в мен
за мамите от Бургас-днес,неделя,от11ч. е постановката "Златната рибка" в Кукления театър!Хайде идвайте на малко изкуство:)))Билети-по3лв.
Внимавайте,че за театъра се минава през Детски кът,който като нищо може да ви промени посоката LaughingСамо не знам дали е много редно,престоят там да струва5лв???(на час) dontknow nono
Другата седмица е ред на"Житената питка"

# 107
за мамите от Бургас-днес,неделя,от11ч. е постановката "Златната рибка" в Кукления театър!Хайде идвайте на малко изкуство:)))Билети-по3лв.
Внимавайте,че за театъра се минава през Детски кът,който като нищо може да ви промени посоката LaughingСамо не знам дали е много редно,престоят там да струва5лв???(на час) dontknow nono
пак от 11ч. ли? имаш ли представа от къде от нета може да се дръпне театралната програма за месеца например?
Благодаря!
Супер полезна тема за заети и леко разсеяни майки!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 108
  • тъгата в мен
грешката е моя-5лв било,ама на час??!! doh

# 109
  • тъгата в мен
Тъй като съм много прясна с компютрите,вчера случайно попаднах на програмата на кукления театър(мисля,че  в гугъл написах-куклен театър-и някъде попаднах на www.programata.bg
маркираш града и мястото,което те интересува)Представленията са от11ч.Днес беше пълно и много интересно!! yesyes

# 110
Днес ходихме на "Принцесите и змеят" на "Янко Сакъзов" - честно казано не бях впечатлена, освен това беше хладно в залата - дечко стоя с якето. На него му хареса, пита кога ще гледаме друга приказка.

# 111
Страхотна тема, определено малко съм закъсняла да погледна в нея, изпуснали сме интересни неща.
Ще следя темата.
А този коледен базар на нациите само вчера ли е бил?

# 112
  • В най - голямото село

http://www.ndk.bg/schedule.php?filt=5&view=2111&year=2007&month=12
12 Декември 2007 г. / 19.00 часа / Зала 1
Спектакъл на " НЕШЪНЪЛ АРТ" - "Бежанци"

# 113
  • София
Да, само 1 ден в годината е базара на нациите, обикновено ноември.

# 114
Момичета, разкажете за базара на нациите! Хубаво ли беше? Какво си харесахте? Аз много съжалявах, че не мога да отида. Но за четящите темата, може да е полезно за следващата година например

# 115
Само не знам с коя глава си представях, че базара продължава до Коледа!!!  hahaha Какво, ще стоят да ми готвят там всеки ден ли съпругите на посланиците? Че и на децата показвам нафукано по новините, че другата неделя и ние ще отидем там Peace Че даже ги питам дали искат  Joy Joy Joy

# 116
  • София

http://www.ndk.bg/schedule.php?filt=5&view=2111&year=2007&month=12
12 Декември 2007 г. / 19.00 часа / Зала 1
Спектакъл на " НЕШЪНЪЛ АРТ" - "Бежанци"
Много, много благодаря  bouquet

Базарът на нациите лично за мен беше много интересен, макар й да чух някои негативни коментари. Пред залата има сцена, на която погледахме малко хора, хорово пеене... В самата зала всяка страна си има щанд, на който се предлагат типични за нея неща, предимно храни, част от хората са облечени в характерни носии, носи се и съоитветната музика. Ние си пийнахме марокански чай, опитахме и от немските лебкухени. Имаше и доста неща секънд хенд - книги, дрехи, играчки... Най-весели бяха венецуелцети - по едно време пуснаха едно "живо"- влакче из залата. Личеше им на хората, че се забавляват Grinning

# 117
lo , каква Снежанка в Заимов?
Аз малко съм закъсняла, но да отговора. Под Заимов имам предвид парка Заимов, понеже там е едната зала на кукления театър, откъм Дондуков.
Ей, ще се пръсна от яд, че не можах да отида на Коледния базар на нациите.
Иначе за този уикенд съм замислила да я водя до Природо-научния музей. Работи от 10 до 5.
Сигурно ще е по-интересно от Зоологическата, животните поне стоят на едно място Crazy

# 118

lo , каква Снежанка в Заимов?
Аз малко съм закъсняла, но да отговора. Под Заимов имам предвид парка Заимов, понеже там е едната зала на кукления театър, откъм Дондуков.
Ей, ще се пръсна от яд, че не можах да отида на Коледния базар на нациите.
Иначе за този уикенд съм замислила да я водя до Природо-научния музей. Работи от 10 до 5.
Сигурно ще е по-интересно от Зоологическата, животните поне стоят на едно място Crazy

Laughing да, разбрах че е театър, а за Заимов се досетих. Иначе за зоологическата май е много студено, повечето животни даже няма да се покажат.

# 119
  • София
Но да попитам родителите, които си водят децата на театър- предварително ли  купувате билети или отивате поне час преди постановката?

Аз резервирам билетите по телефона, но така или иначе за да ги взема трябва да отида  около един час по-рано пак!

Общи условия

Активация на акаунт