Какво, къде, кога

• 134 835
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 90

Ние вече го гледахме,сложничко бе за моята дъщеря.Днес ще ходим на благотворителния концерт  срещу диабета в НДК.Незнам дали ще и хареса,за първи път ни е.
[/quote]

Дали става за осем годишният ми син  newsm78
Към мама Емили ми е въпроса, както и към всички, които са гледали "Лунната стая". Нещо не се справих с цитата.

# 91
Тази събота/24.11./в Младежки театър "НИКОЛАЙ БИНЕВ"
от 11.00h.-Пинокио.Мисля да заведа дъщеря ни.Някакви отзиви за този тетър?До сега сме ходили само в Столичен Куклен Театър,на Гурко.

# 92
За предпубери и пубери:
На 30 ноември от 20,00 часа на "Батенберг" ще има безплатен концерт на Рихана
Информацията ми е от дъщеря ми, която освен на Уингс е фен и на Рихана Laughing

# 93
  • Malgrat de mar
Дали става за осем годишният ми син  newsm78
Към мама Емили ми е въпроса, както и към всички, които са гледали "Лунната стая". Нещо не се справих с цитата.
Зависи си от детето,пробвайте.Мойта все питаше по време на представлението"Като свърши това детско,ще ни пуснат ли друго?"Явно и дойде по-сложно.Но на мама и хареса Hug

# 94
  • София
И ние ходихме на лунната стая, разказва се за едно момиченце дето не иска да свири на пиано, има доста песнички, голяма е шумотевица, може би затова не се разбира добре. Моята го изтърпя цялото.

Супер, ако Коледния базар на нациите е на по-голяма площ. Предишните години е все на малка и наистина е голяма гъчканица.
Емем май беше писала, че миналата година имало детски кът, както и дядо Коледа с подаръци.

# 95
Io, а в Столичната библиотека, четенето на приказки всяка събота ли е? В неделя има ли?
Всяка събота от 11. От централния вход има и някакъв American corner, там може и да има нещо в неделя, нека някой ако знае да се включи.
А има ли програма? Коя приказка ще четат тази събота? За каква възраст е подходящо?

Давам инфо от миналата събота:
Бяхме сами в 11 ч. Лелята първо предразположи Емка, разпита я, за да се отпусне. Стояхме трите на една ниска масичка. После се разхождат, гледат книжки, ровят, избират си.
Лелята положи много старание и усилия, но на 2 годишен фъстък не му се задържа много дълго вниманието. Четоха кратки книжки.
После дойде едно момиченце на 5 г., майката го остави. За другото момиченце четоха други книжки, но дребната я приобщаваха. Накрая им залепят стикери, за награда, че са били в библиотеката.
Разказаха ми, че заниманията варират според възрастта и брия на децата. Тази събота казаха, че ще е по-художествено, щели да рисуват и лепят листа, но ние сме на Куклен театър, така че няма да можем да отидем.
Изумена съм, че е безплатно. Идеята била децата да свикнат да ходят в библиотеката и евентуално да станат редовни читатаели по-късно.
Иначе в различните зали има и други занимания - рисуват, четат. Лелите са супер мили.

# 96
Това за Библиотеката е страхотна идея, а къде е по-точно като влезеш?

# 97
  • Sofia
Восъчни фигури гостуват в "Земята и хората"

Изложба на восъчни фигури от руския град Санкт Петербург бе открита  в Националния музей "Земята и хората", съобщи БТА. Тя ще продължи до 5 януари 2008 г.
Експозицията показва 50 фигури. Включени са митологични персонажи като Зевс, Харпия, Кентавър, Минотавър; известни артисти и музиканти - Челентано, Висоцки, Мастрояни, Брус Уилис; известни спортисти - Рафаел Шумахер, Оливер Кан, Дейвид Бекъм, Зинедин Зидан, Роналдо, както и герои от индийската и гръцката митология - Юдит, Бог Нам, Нике и др.
На изложбата ще бъдат представени и две композиции - "Тайната вечеря" на Леонардо Да Винчи и "Свалянето на Исус от кръста" по скулптурата на Муразини.

# 98
Марги, не разбрах кога се открива. Ако е от днес информацията, събота ще заведа младежа  Peace И след това - той на кино в МОЛ-а, аз на предколеден шопинг  Wink

# 99
  • София
Изложбата е открита от даста време, до 31.12 е. По-назад има и впечетления от нея.

# 100
Това за Библиотеката е страхотна идея, а къде е по-точно като влезеш?
Площад Славейков 4а. Това не е централния вход, а е в ляво от него, като застанеш с лице към Библиотекта. Влизаш, абстрахираш се от мрачния празен вход и се качваш на 2 ет. Там в ляво е детския отдел на Столична библиотека.

А ние утре сме на Снежанка в Заимов, а в неделя на Пазара на нациите.

# 101
lo , каква Снежанка в Заимов?

# 102
  • Sofia
"Снежанка" дават в салона на ул "Янко Сакъзов" днес, събота, 24 от 11:30. Коя е тзаи улица, моля помогнете, да не е театъра на ъгъла на "Мадрид"?

# 103
  • Sofia
"Снежанка" дават в салона на ул "Янко Сакъзов" днес, събота, 24 от 11:30. Коя е тзаи улица, моля помогнете, да не е театъра на ъгъла на "Мадрид"?
Късно отговарям-не е театърът на ъгъла на Мадрид-там е театър "София",а кукления теятър най-лесно се намира като се пресече парка "Заимов", по диагонал на театър "София" се пада.От към бул.Дондуков се влиза, ама е много забутано, а и обикновено няма места за паркиране #2gunfire
Освен това ние днес с Влади се вдигнахме от Бояна да гледа Снежанка и о, изненада-няма билети #Cussing out #Cussing out #Cussing outМного се разочаровахме! Имаше доста дечица, желаещи да гледат, за които нямаше билети Crossing ArmsЕ, не мога да ги разбера- има интерес, защо не играят по 2, по 3 пъти постановките,ами връщат децата и предлагат да си купим билети за др. седмица Crossing Arms
Но да попитам родителите, които си водят децата на театър- предварително ли  купувате билети или отивате поне час преди постановката?

# 104
Ако е хубава постановката- ПОНЕ час преди постановката. После кафе до схващане, обаче с билети в джоба  Laughing Права си разбира се, и аз съм се чудила защо не играят поне два пъти постановката, за която е митинг. Обаче сигурно има и фактор умора, знам ли? Все пак това не е кино newsm78

Общи условия

Активация на акаунт