Какво, къде, кога

• 134 834
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  • 1st floor
На 30 декември в 18 ч. в детския център в Скай сити ще идва Дядо Коледа  Simple Smile
в детския център  newsm78 - имаш предвид този на втория етаж ?
защото миналата година си имаше цяло тържество , със страшно много хора, но беше долу на пръвия етаж до кафето...
не мога да си представя как всички желаещи , ще се поберат горе....

# 152
  • София
Имам предвид точно този на втория етаж, но му забравих името, Пумпалите или нещо подобно.... Вчера бяхме там и видях обявата на вратата. Но подробности не знам. 

# 153
Искам да Ви питам- за хора без планове за новогодишната нощ, с малко дете на 2 годиники, къде предлагате да гледаме фойерверките или някакво друго семейно занимание, без да е нужна предварителна организация/заявка за това?
Благодаря  bouquet

# 154
  • София
Освен да се организирате по къщите с приятели с малки деца, не виждам какво друго може да измислите.
Ние така ще правим - прозвънихме 50-60 къщи от октомври насам - всичко е заето, та сега се очертава купон на наш терен - 6 броя деца, 10 възрастни.

Успех, дано си прекарате добре.

# 155
На 30 декември в 18 ч. в детския център в Скай сити ще идва Дядо Коледа  Simple Smile
Някой ходи ли тук? Какво представляваше? Какво правеше Дядо Коледа?

# 156
  • София
Някой ходи ли тук? Какво представляваше? Какво правеше Дядо Коледа?

Голямо разочарование - нямаше Дядо Коледа, а само коледно парти с танци и фокуси. 14 лв. за час и половина и подарък лакомства. Това беше.

# 157
  • Sofia
ЕЕЕЕ, как не ги е срам да обявяват, че ще дойде Дядо Коледа и да не дойде. Кой знае дечковците колко са се разочаровали! Добре, че не отидохме!

# 158
  • София
Всъщност може би аз не сам прочела правилно, може да е пишело само коледно парти, а аз да съм разбрала погрешно, но партито не беше коледно, а с двама аниматори, облечени като палячовци. Това беше.

# 159
  • София
 Thinking

# 160
Песнички за бебета-всеки петък от 10 часа и 11 (ако се съберат желаещи), църква "Покров Богородичен", зад хотел Родина. Жената, която ги води се нарича Мария-много симпатична-пее и свири на пиано, песничките са детски (не са църковни). Според мен е подходящо за деца от 1 годинка до към 3г.

# 161
Песнички за бебета-всеки петък от 10 часа и 11 (ако се съберат желаещи), църква "Покров Богородичен", зад хотел Родина. Жената, която ги води се нарича Мария-много симпатична-пее и свири на пиано, песничките са детски (не са църковни). Според мен е подходящо за деца от 1 годинка до към 3г.

С 2 ръце подкрепям това занимание зад Родина! Толкова ми липсва. Малкия научи много песнички там, ходеше с огромно желание и се забавляваше. А Мария е много лъчезарна  Simple Smile

# 162
Обадих се, вече не правят Tired
Говорих с въпросната Мария преди около година, много исках да водя малката на нещо такова, но не става за работещи майки. Мария не знаеше за нещо подобно в неработни дни.
Бях намерила и едно на Иван Асен, но то пък е в четвъртък.
Някой знае ли за нещо такова след 18 ч. или съботно-неделно newsm78

# 163
  • зад парка
Разписвам се за това, за което знам:

"Пепеляшка" - събота и неделя в Младежкия театър от 11 часа . Много хубава постановка за деца над 3 годинки. Видях, че има още 3 представления този месец

"Буена Виста на живо" - 6 февруари, зала 1 НДК, за деца от 3 до 103 , а и нагоре

# 164
  • В най - голямото село

Кафе-театър в Гранд Хотел София

Привет, магьосници, и сбогом!
Гостува Завеса

20 януари 2008 (нд) 11:00

А някой да знае каква е цената на билетите?

Общи условия

Активация на акаунт