СПОНТАНЕН АБОРТ - да поговорим - 2

• 124 236
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 930
Dolce13,честито за близначетата!УСПЕХ newsm10

# 931
Здравейте милички и не се отчайвайте  bouquet След всяка болка има и радост -  моята е вече на 5,9г.  Hug да ми е жива и здрава, но след много неуспешни опити да забременея и след спонтанен аборт /кухо яйце/ палавницата ми / , трудна и рискова бременност - осмаче - ми пълни душата  Praynig дано го усетите - сигурна съм и се моля за вас Praynig .

# 932
милички здравейте,  Stop  много съм чувала и чела, винаги знаех че никой не е застрахован, newsm78  с мъжът ми искахме много бебче.. пробвахме много/за нас се стори много-половин година/ и ето чудото стана..Щастлива на седмото небе и след 3 месеца всичко това се срина..
прокървих и след няколко часа пометнах...ЧУВСТВОТО Е УЖАСНО- НЕ МОЖЕ ЧОВЕК ДА БЪДЕ ПОДГОТВЕН ЗА ТОВА !!
ЕДИН СЪВЕТ - повече раходки , хоби да ви отвлича вниманието, не искай съчувствие в разговорите/подтискат повече/..
СЕГА ИМАМ БЕБЧЕ- НА 22ноември ЩЕ Е НА ГОДИНКА!!!!  bouquet

# 933
Здравейте на всички. Аз от доста време не съм влизала и не съм писала. Искам да ви кажа на всички, които искате да си имате бебче да не се отказвате и да продължавате с опитите. А също имах мисед преди година и толкова се бях отчаяла в началото, но сега една година след това съм бременна. Може би тогава така е трябвало да стане. Вярно е, че в момента, в който разбрах че съм бременна се изплаших да не би да стане като преди, но всеки ден си казвах всичко ще е наред и ето сега съм в 29 г.с. и засега всичко върви нормално. Пожелавам на всяка от вас успех и имайте вяра  Hug

# 934
здравейте!на 5.11 направих спонтанен аборт-бях в 7 г.с. същият ден ми напрвиха кюртаж в 1 АГ в София,където бях и хоспитализирана.от 6.11 съм на домашно лечение,пия цефалексин и витамин В комплекс.проблемът ми е ,че продължавам леко да кървя и имам лека болка ниско в корема,и незнам дали това е нормално при дадените обстоятелства или трябва да посетя отново болницата.благодаря предварително!  Confused

# 935
nadetobg съжалявам че и ти си преживяла този кошмар. На мен също ми е минало през главата и искам да ти кажа за кървенето . При мен продължи почти 3 седмици след кюртажа. Първите 10 дни си беше кървене, в следващите десеттина продължи едно зацапване,спря за около седмица и на 30-ия ден ми дойде. На мен на 7-ия и на 14-ия ден ми бяха назначили контролени прегледи, така че ако много се притесняваш върви да те види доктора, ей така за успокоение че всичко е на ред.  Hug

# 936
Здравейте! Толкова е жалко че трябва да има такава тема..Дано догодина никой не пише тук! Исках да попитам  някой който го е преживял защото на лекари вяра май в момента хич нямам.Направих спонтанен аборт в 6 г.с.Започна със слабо кафяво зацапване което се усили и премина в ярко червено.Не усетих абсолютно никаква болка но на превръзката имаше нещо колкото длан (възможно ли е на толкова ранен етап да има толкова за отделяне?).Направиха ми кюртаж и моята лекарка каза да изчакам 4-5 месеца с новите опити.Кървенето спря още същи ден след кюртажа и още не съм имала цикъл(36 ден) Всички тук пишат за 3 месеца някъде да се изчака а аз хич не искам да чакам а и 4-5 ми се вижда много ужасно много.Тя всъщност ми го каза 3-4 дена след кюртажа не ме е прегледала дори-в смисъл няма как да е установила нещо не в ред което да налага толкова изчакване.

# 937
  • София
Аз кървене почти нямах имах леко жълтеникаво зацапване 10-тина дни Sad Като ми  направи впечатление че 7 и на 14 ден имах силни болки в корема като пред цикъл които изчезват Sad И аз пих антибиотик като след като ми дойде трябва да пия още един Sad Лекаря ми ме гледа мен на ехографа каза че уж всияко е наред, каза ми да изчакаме поне 5 месеца Sad

# 938
Имаше някакъв проблем ли,че те карат да чакаш 5 месеца или самият кюретаж е бил в по-голяма седмица?И още нещо ме валнува-колко дена след тези интервенции ви идва МЦ?

# 939
Сестричката ми днес изживя този ужас,тя е в София и кърви от няколко дена.От трима доктори и все на различни мнения #2gunfire,прегледи,а тя е само в 6 г.с.,как е възможно,а те от 2 години го чакат!Моля ви препоръчайте ми лекар!Тя е отчаяна,един вика ще го махаме,а другия ще чакаме!Аз самата го изживях,но не свърши фатално,но бях в чужбина,а там изобщо не е така,грижите им са на много високо ниво и овладяха нещата!Сега имам син на 3 годинки,родих го в бг,тук в Пловдив,но и от бг лекар съм много доволна,но е в Пловдив,а на сестра ми и трябва лекар от София!

# 940
  • София
Имаше някакъв проблем ли,че те карат да чакаш 5 месеца или самият кюрета е бил в по-голяма седмица?И още нещо ме валнува-колко дена след тези интервенции ви идва МЦ?
За проблем не са ми казали да има  Confused то не че нещо ми казаха де  Rolling Eyes а иначе бях в 6г. с. аз мисля да посетя и друг лекар за второ мнение но ще си изчакам цикъла  Rolling Eyes а след колко време идва М. Ц. не знам четох че е нормално от 20 до 40 дни след кюретаж, аз още си чакам  Sad моя беше преди 2 седмици  Sad
А по въпроса с лекаря не мога да дам съвет за добър специалист за съжаление Sad Аз бях в Майчин дом не мога да кажа че съм чак недоволна но и че съм доволна също  Confused

# 941
Благодаря на всички за подкрепата! Честно казано трудно се предавам, но понякога на човек му идва много нанагорно!!! Може би това е била причината поради която да седна тук и да излея всичко... Пожелавам успех на всички и най вече на себе си!! Защото всеки заслужава да гушка собствената си Рожба/и!

# 942
А моя преди 3 и аз още си чакам...

# 943
nadetobg съжалявам че и ти си преживяла този кошмар. На мен също ми е минало през главата и искам да ти кажа за кървенето . При мен продължи почти 3 седмици след кюртажа. Първите 10 дни си беше кървене, в следващите десеттина продължи едно зацапване,спря за около седмица и на 30-ия ден ми дойде. На мен на 7-ия и на 14-ия ден ми бяха назначили контролени прегледи, така че ако много се притесняваш върви да те види доктора, ей така за успокоение че всичко е на ред.  Hug
:
 :hug:privet!blagodarq za vnimanieto!sajalqvam za tvoqta zaguba! :cry:pri men ve4e kurveneto sprq,bolkata sa6to mina,no kogato me izpisvaha az izri4no pitah dali da hodq na kontrolen pregled i te mi kazaha 4e ne e nujno!stranno mi se stori!taka 4e az 6te otida,no tozi put na 4asten lekar,kudeto smqtam 4e 6te oburnat pove4e vnimanie!pozdravi! Simple Smile

# 944
Здравейте на всички и от мен! Да споделя с вас и моята история. На 33г. съм, имам дъщеря на 9г. С нея изкарах безпроблемна бременност. Преди две години решихме да имаме второ дете. Почти веднага забременях. Но в 8 г.с. прокървих - аборт. Може би, защото се случи в началото, го преживях по-безболезнено. Следващата година по същото време отново забременях. Този път в 18 г.с. без никакви оплаквания, при рутинен преглед док установи, че бебето няма сърдечна дейност. Голям удар. Тук докторите казват, че могат причините да са много и да не се притеснявам, да опитвам пак. Добре било, че забременявам. Но аз не съм съгласна. Не съм привила никакви изследвания - бях решила да ходя в Плевен, но тук все ми казват, че няма смисъл. И аз продължавам да се лутам. Имах раничка, която скоро горихме и гинеколожката е 90% сигурна, че причината е била тя. Благодаря, че ме изслушахте. Приемам всякакви съвети...

Общи условия

Активация на акаунт