Как си представяте... (съфорумката Х)- 3 част

• 16 888
  • 475
  •   1
Отговори
# 330
Художествено творчество Laughing Добри сте, бравос. Бомба съм сигурна, че има отзад на кръста две от онези прословути вдлъбнатини. Завиждам благородно.

# 331
Художествено творчество Laughing Добри сте, бравос. Бомба съм сигурна, че има отзад на кръста две от онези прословути вдлъбнатини. Завиждам благородно.
А от преде си две прословути издатини Mr. Green

# 332
Хайде и аз де, никак ли не си ме представяте. Накрая ще ви лепна една снимка  Mr. Green

Чакаме снимка.

# 333
Алиса е типично юпи. Права коса на кок, прави поли до коляното, бели ризи, сака. Маркови очила с диоптър. Строги палта и шалове. Телефонът е Прада, разбира се.  Mr. Green

...офис с огромни прозорци, изглед към Темза. На бюрото вестник Таймс, под него се подава крайчето на The Sun, върху вестника - чаша кафе. Червилото е алено, гризе молив понякога. Ако никой не гледа, изритва високите си токчета и изпружва крака на бюрото. Обикновено говори на кристален бибиси инглиш, но често псува тихичко на български. През малкото си свободно време се подмотава вкъщи по пижама.

# 334
Кейси за мен е дребна брюнетка с много лъчезарна усмивка и проницателен поглед. Малко дупе, спортен бюст. Освен сега, по разбираеми причини. Mr. Green Виждам я предимно в дънки и спортни обувки.

Мда, гледам лошо и наблягам на спортните обувки. Другото е пожелателно  Simple Smile

# 335
Да гледам на аватар?

Погледай на моя Simple Smile

# 336

Гледам, гледам... не мога да разбера.. изпила ли си я тая бутилка или не? Щот ако си я изпила цялата сама... много неща мога да кажа, мда.

# 337
Не само я е изпила, а чак полите й са се вдигнали като на Мерилин Монро...

Всъщност аватарът изразява дълбоко противоречивата личност на авторката, тласкана от вътрешните си демони към двата края на екзистенц-континиума в напразни опити да открие балансиращото ядро на омнипотентните си потенциали.

# 338
Чакам сега някой, да гледа на Лизбет на аватар, хо-хо.

# 339
Чакам сега някой, да гледа на Лизбет на аватар, хо-хо.

Ще съм лаконична.
Лизбет е мъж, който не обича да се напряга.

# 340
Не само я е изпила, а чак полите й са се вдигнали като на Мерилин Монро...

Ти мен у'ъжаваш ли мЪ ... хлъц ...

# 341
Само да кажа, че Лиска си я представях по червен халат, заметнала руса къдрица и крак връз крак, казвайки на мъжа си: Шерше ла фам, шерше ла фам. На ти сега! Винцето прашасва в долапа, а бебето кряка в кревата. Ех, а бяха години...
О! И да не забравяме цици като лебеници.

# 342
Интерсно ми е как изглежда Касиди. Мисля/представям си я/,  мънича и сладка.
За други Rolling Eyes, май не съм се замисляла. Почти всички имат свои снимки на аватара.

# 343
Интерсно ми е как изглежда Касиди. Мисля/представям си я/,  мънича и сладка.

Точно такава е Flutter

# 344
Така-така!

Айде сега, кажете мен с този ми ник как си ме представяте - надявам се прочета наистина добри и много отговори!  Щото мене пък, никой от пишещите в тази тема досега, не ме е виждал - та ще е интересно наистина!
А за ще съм много ощастливена жена Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт