Отговори
# 240
  • София
привет
Герунди, аз му давам 2-3 пъти по 60 мл след кърмене, но рядко ги изяжда висчките. По принцип му давам през деня но и през нощта се е случвало. за сверка коки папа по 6-7 пъти средно. Peace
Иве аз за 1 преглед го водих Коки при Драганов, а втория ми каза да е като проходи Peace
Честити месечинки на Никола, Дейви и Сашко!!!!  bouquet Марти целуни малкото чочонче по едно специално място ама като е почистенко (уточнявам дупето) Laughing
Ками ти веднъж й го даваш АМ-а така ли? по колко мли без да я кърмиш или?
Герко помня аз и почнах да се цедя преди папане та белким стигне до задното  Simple Smile Иначе суче сред от 5 до 15 минути, вече не помня откога не е сукал по-дълго а преди даже можех да заспя докато се наяде Shocked
Мерси на всички за отоговорите за чая, явно малко е бошлаф ама ще си купя един да видим Peace

# 241
  • София
Сега да се оплача и аз .Пишете ни и нас в отбора на сополанковците.Баткото ни донесе "подарък" от детската градина.Вчера я заведох на личната да и чуе гърдичките.Чистичка е, но за всеки случай ми изписа Аугментин. И аз ей такива очи ококорих  #Crazy За един сопол и ади антибиотик.Купих го /и аз за всеки случай/ и сега седя и се чудя дали да и го давам.Няма температура, снощи си спа добре/10часа без прекъсване/.Моля ви момичета, кажете има ли и други на които са изписали антибиотик само за едни сополи? Е, и малко понакашля от време на време, като и влязат секретите в гърлото.Ей в такива моменти, таткото ми липсва много , като трябва да вземам решения сама. Cry

Ти си решаваш, няма как да ти кажем какво да правиш с твоето си дете.
Обаче...

Майка ми така е слушала докторите, които - по времето на комунизЪмЪ предписваха антибиотик - за всеки случай - с нужда и без нужда. Сега де що има болестотворни организми, реални и измислени, ги обирам. Ей го на, вече повече от седмица съм болна, с хрема, кашлица и вс. полагащо се. А грипави хора изобщо не съм срещала. Та... антибиотичното презастраховане не винаги води до добър резултат.

Р0кси, не се сърди на децата. Това поведение е повече... как да кажа... отстояване на лична идентичност, не позиция, касаеща поведението... ама и аз как го казах. Демек, това момиче се опитва да каже на света "Аз съм аз, имам право на собствено мнение, искам да съм личност, не искам да бъда "формувана" от никого." Дори не "Кефи ме да храча на улицата". След 10 - 15 години навярно тя ще е в тооята позиция с количката, и през ум няма да й минава да плюе... и, навярно, гледайки следващото люпило хлапета, с умиление ще си спомня какво тя самата е правила.

Ти, изглежда, просто си била от добрите и примерни деца. Ми хубаво, ама не всички сме били такива.  smile3534 Пък все пак ни е дошъл акълът (е... на някои не особено, ама няма пък да си признавам)  в главите.

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 11:36 от katiABV

# 242
Ками-ама аз съм Ками26 Joy 27-е рожденна дата Joy
Ели-да давам накуп ,останалите 5 пъти е само на кърма.Вчера й дадох 150 вода и 5 лъжички -стана 180 готов разтвор и милото се скъса да повръща.Явно прекалих  Blush Продължавам по стария начин.Кърма-150-160,и АМ 140  Hug
Аз пък научих Ева да спи при нас от 5.00 сутринта до храненето в 6.00-7.00 и след това пак доспиваме докъм 8.30.

# 243
Гоца, Веси, аз не знам как точно да ги науча че нощем се спи Laughing Само споделих моя опит, не знам дали е  правилно, но при нас действа- като забърбори светвам нощната лампа за всеки случай да го видя реве ли, хили ли се и като видя че се радва просто угасям и го оставям да си бърбори или угасям и му давам бибата. Като изкара така 10-15 минути без да му се обръща внимание, без да му се говори, на тъмно, той сам си престава. Според мен ако почнеш и ти да му говориш то си мисли че си играете и после няма заспиване преди да се умори newsm78
Не знам само с двамата как да стане работата, в смисъл единия като се разбърбори дргия буди ли се?

# 244
  • sf
и аз не му говоря през нощта. тикам вода, биба и тва е. ама напоследък като яде в 5 после се хилоти като тиква 30мин. тогава светкам нощната лампа и си чета нещо докато той се наиграе. после си доспиваме заедно  Laughing

# 245
Здравейте и честити месечинки на Сашко, Дейви и Никола!   bouquet

Аз па не се дразня ако моето бебе не прави нещо - голям праз, все някога ще се научи  Mr. Green Важното да са живи и здрави - другото лесна работа.
Герунди, и аз съм изправена пред същата дилема - другата седмица ми се налага да пътувам по работа и предполагам, че няма да ми стигне изцедената кърма и купих НАН (с такова захранваха бебо в родилното и такова взех и аз, де да знам). Сега се чудя кое от двете хранения да заменя с АМ - това в 12 или в 15 ч или пък и на двете хранения да поръчам да дадат половин доза кърма и половин АМ???  newsm78 Надявам се, че няма да се отбие от две храненета с АМ, ама кво да правя, избор нямам  Praynig (два дена даже трябва  да пътувам) Аз кърма за цедене имам много малко, ама бебо наддава като прасе? Явно само той успява да си изцока от някъде млякото  newsm78  Ама ей така за спешни случаи кърма няма отде да взема  Cry
Booty, и ние пихме даже по-силен антибиотик от Аугментина (ЗИНАТ  Shocked) и бяхме с чисти гърди (даже простата докторка и рентген ни прави) и само сополи и малко кашлица. И аз се противопоставих на антибиотика в началото, бяхме само с хрема, обаче сополите слязоха надолу и детето почна да се задушава от тях и тогава вече се наложи антибиотик. Сега все още си покашля малко и чат пат някой сопол. Ама ей на тая сутрин пак не можа да се наспи детето от запушен нос, писна ми вече  #Crazy

# 246
  • София
[ Като мама на по-мързеливичко бебче да си кажа, че една вечер  доста ме бяха залюляли емоциите след като четох за поредното постижение на едно бебче и да си призная си поплаках.

Стига бе, жена. Ще имаш цял живот от тук нататък да се тревожиш - първо дцали не е изпаднал от леглото, после какво си е ужулило докато се опитва да ходи, дали не е броъкнало в контакта, с какви "другарчета" се е събрало... Наслаждавай се на последните спокойни мигове, докат го намираш там, където си го оставила, във вида, в който си го оставила - а не, примерно, увило чаршафа около главата си, което ми се случи вчера...  #Crazy

# 247
  • sf
вижте какво "събрах " с прането

# 248
Андромеда абе капки за нос някакви не ви ли изписаха за локално лечение. И ние днес вече сме без АБ ама вчера пак имаше сополи, та вече и аз не знам и на мене ми писна. Сигурно в понеделник ако сме със сополи пак ще има капки за нос!
Рокси мерси за отговора  Hug
Като се разхождам из градината и видя майки седнали на пейките винаги се сещам за тебе как си четеш навън книжки и благородно ти завиждам за мен е трудно дори едно кафе за 10 мин. да седна да пия!
Донси снимката е много яка!

# 249
забравих да ви питам- бузките на Ева са изпръхнали,такива едни грапави-с какво да я мажа??????Мисля че така стана от Аугментина
Яна -включи се по темата моля те  Praynig
Вики  Joy

# 250
  • USA
Ели, на мен ми действа лактогенния чай. Пробвала съм Лактогенно средство и този на Хип, а също и само отвара от анасон. Най ми действа Лактогенното средство, но този на Хип пък печели по удобство на приготвянето. Според мен си струва да опиташ.

# 251
Ама само да вметна че като чета с единия крак клатя количката, т.е. не съм съвсем безгрижна. И ако догодина срещнете някое гадже с един по мускулест крак да знаете че съм аз Mr. Green
Ками, аз мажа с Др Тайс, засега съм доволна ( Ники има проблемна кожа, аз няколко пъти съм писала). По мои  наблюдения Нахткерцен-а ( или както там се пише) е по омазняващ от Мустела. Важно е също да я мажеш всеки път преди да я изведеш навън.

# 252
Ками, сори  Embarassed, тогава аз слизам на 25  Joy
Андромеда, аз пък взех Аптамил, досега само веднъж съм давала АМ и след два 4аса бебка се изака в зелено, не знам дали е слу4айно  newsm78 Малко ме е страх от алергична реакция, дали има опасност от такава? 

# 253
  • София
Нищо не им говора през ноща,то аз немога да кажа и една дума насила,не се будят едното ми спи по 12ч с едно събуждане за хранене н 6ч
Вики готина снимка.
Хриси на нас Ангелова ни каза само д-р тайс за дерматита Peace

# 254
Анжела благодаря все пак питам, защото чух че в последствие флуора бил причинявал проблеми с бъбреците, а нашия татко има такъв и ... не знам на кого да вярвам и какво да правя. За това и събирам повече мнения.
забравих да ви питам- бузките на Ева са изпръхнали,такива едни грапави-с какво да я мажа??????Мисля че така стана от Аугментина
Мога само да кажа , че имах продобрен проблем с Борис през лятото. Помогна ни Мустела Стелатопиа / било за атопични дерматити/
но мога да ти препоръчам и Себа мед също медицинска козметика, но по - евтина/ може би защото е немска/ и пак съм доволна от нея. Мажа го по лицето и тялото и за сега всичко е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт