Бебче малко,свито на кълбенце ще ни рита до НОЕМВРИ ту с ръчица,ту с краченце

• 13 993
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
По повод страстоубийките...вчера обух едни гащури дето съм ги приготвила за болницата и ги демонстрирах на милото, заливайки се от смях...И му викам "Мило, реших вече това да е новия ми стил на бельо...ще ставам майка, трябва да съм сериозна..." Mr. Green А той - "уха, ако ми се появяваш с такива гащи всяка вечер направо едва ще издържам да ти ги сваля..." Laughing

Така, че никога не знаеш със страстоубийките...пък и с нашите загорели мъже... Grinning

# 76
Здравейте момичета, аз съм сестрата на  ladybebi . Загуби бебенцето си! На 19 и предизвикаха раждане след като не са чули тоновете на бебето. Оказа се че се  е увило в пъпната връв! Съжалявам , че ви разтройвам.
Според мен лекарите са виновни, още на предния ден гинеколожката не ги чула , но я отпратила... за тях всичко е нормално!! Изисквайте си прегледи, настоявайте..не всичко е параноя!  Още веднъж  СЪЖАЛЯВАМ , но така ми се искаше сега да пишех хубавата вест тук..

# 77
Аз изгнездих по принуда - нали днес ще идва майка, та поне малко от малко поприбрах играчките и позаметох ъгълчетата  Mr. Green Опитах се и МВ-то да изчистя, ама ми е на неудобно място и успях само чинията и предния капак да измия, Другото - довечера.

Лонита, при контракция целия корем се втвърдява. Ако усещаш присвиване ту тук, ту там - вероятно бебето се движи леко и опъва матката на места.

Шехерезина, много съжалявам за сестричката ти! Такава тъжна новина! Направо нямам думи, ако причината е лекарска немарливост за пореден път!

# 78
 newsm45 Flowers Rose Flowers Rose
Искрено съжалявам за нещастието на ladybebi !
Преди време моя братовчедка бе в същата ситуация , човек трябва да е зверски силен за да преодолее такава загуба !

# 79
Господи.. човек наистина не знае какво да каже в такъв момент! ужасно е това, което се е случило! да се помолим за малката душичка и за родителтие, на които сигурна съм изобщо не им е лесно  Praynig

# 80
Шехеризина...много, много съжалявам за сестричката ти....Боже...направо нямам думи... Sad Sad Sad Миличката майчица... Cry

# 81
  • На тиха улица
Не може да бъде!Нямам думи и не искам да имам.Боже  smile3514

# 82
Господи, не знам какво да кажа, в момента всички думи ще са слаби...

# 83
Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  Flowers Rose
cry  Cry  миличка  ladybebi   искрено съжалявам за това,което те е сполетяло! Бъди силна и не се предавай на болката
Шехеризина прегърни сестричката си от нас и предай нашите съболезнования и сила!  Sad

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 13:02 от ProstoAz

# 84
Не мога да намеря думи, с които да изразя чувствата, които ме налегнаха като прочетох за трагедията на ladybebi! Искрено съжалявам и съчувствам! Praynig Не зная какво да кажа.......

# 85
 newsm45 newsm45 newsm45
Нямам думи как се почувствах от новината за изгубено бебенце.
Дори за миг не искам да си представя как се чувства ladybebi......
 smile3518

# 86
  • Плевен
 newsm45 newsm45
Боже защо стават такива неща,просто незнам какво да кажа,горката майчица,дано намери сили.
Да почива в мир малкото ангелче newsm17
Искрени съболезнования на Ladybebi и на таткото на бебчо.

# 87
  • Варна
Съболезнования за бебчето на ladybabi  Cry - това е ужасно -износено бебче да загубиш ан финала.....

# 88
Благодаря ви , ще я прегърна и ще и предам вашата подкрепа.
Господи  ЗАЩО... ЗАЩО трябваше да се случи.. ЗАЩО я лиши от най-скъпото..
КУРАЖ мила сестричке!

# 89
Съжалявам и аз ladybabi- нямам друго какво да кажа newsm45

Общи условия

Активация на акаунт