Бебче малко,свито на кълбенце ще ни рита до НОЕМВРИ ту с ръчица,ту с краченце

• 13 993
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Това,което се е случило с  ladybebi  е ужасно!!!! smile3518 Weary
Просто нямам думи!!!Каквото и да кажем сега,ще е ......

Шехерезина ,разбирам как се чувстваш сега!Преди няколко години и аз изживях абсолютно същото,поради същата причина моята сестра загуби първото си детенце smile3518 Сега си има две момчета(Да са живи и здрави).

Най-важното е да бъдете силни и да и давате кураж!!!!Въпреки ,че боли!!!!Много боли!!!!

Искренно съжалявам и не го пожелавам на никой!

# 91
И аз незнам дали има подходящи думи в такъв момент smile3518.Кураж и сили на семейството на ladybabi.

# 92
    Sob  Sob Tired Face Tired Face newsm45 newsm45

Потресена съм , толкова грозно и страшно се почувствах!  Дано са силни да преодолеят болката. Искрено съжалявам за тази загуба! Weary smile3518

# 93
  • София
Боже, не знам какво да кажа. Толкова е несправедливо и жестоко.   smile3518 Моля се да няма повече такива новини, а на ladybebi и казвам да бъде силна.

Преди 2 години на сестра ми се случи такава трагедия и загуби първото си момченце в началото на 8 месец. Сега си има един почти 9 месечен сладур (да е жив и здрав).

# 94
  • София
Останах, като попарена...миличката  ladybebi...какво е изживяла...само тя си знае. Да раждаш мъртвото си бебе. Направо не знам какво да напиша. Ужасна трагедия. Миличкото ангелче, горката майчица....
Шехерезина, прегърни я  силно от мен, и теб те прегръщам, бъди й опора. Ужасна трагедия.

# 95
Оле боже..чак се задавих Shocked CryЩе го намразя това лекарско съсловие!!!!!Как може да не и обърнат внимание още от предния ден!!!!!!Що за лекари са това,ако не могат едни елементарни тонове да чуят било и с обикновена дървена фуния!!! Много,много съжалявам...дано на никой не се случва такава трагедия.....
аз мислех тъкмо да с еоплаквам..отивам да си чистя мълчаливо

# 96
Е тва е жестокост...
думите са малко да изразят съболезнованията ми...
КУРАЖ ladybebi...
  Cry

# 97
В такъв момент просто всички думи са излишни. Много сила на ladybebi. Да почива в мир малкото ангелче.

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 98
Благодаря ви момичета за подкрепата.
Не мога да ви опиша колко ми е тежко в този момент...да загубиш малкото си същество което е било толкова време в теб...Още не мога да повярвам че ми се случи това Cry Бебенцето ми беше момиченце 3,300кг. и много красиво... smile3518
Сега единствено ме крепи мисълта че ще си имаме друго бебче.
Благодаря на сестра ми и мъжа ми че са с  мен и ми помагат да се възтановя психически.

# 99
Кураж, миличка Hug
Много, много сили ти желая за да го преодолееш.
Ние всички тук сме с теб  Hug

# 100
Здравейте момичета.Само да вметна за зехтинът година и половина /след опит с олио Бюбхен/ сме на зехтин "ЕЛИА" екстра върджин,студено пресован,без преваряване.Идеален е,лекува и памперсови обриви и други кожни раздразнения.

# 101
ladybebi    миличка,много съжалявам за малката ти принцеса. Сега тя ще бъде фея,която ще те пази от по-нататъчни разочарования в живота! Бъди силна и след като изплачеш мъката си се обърни отново напред за ново начало и един нов живот! Бъди силна - бъдещото човече след някоя година ще се нуждае от една силна и мъдра майка! Прегръщам те и знай,че времето прави чудеса!  Hug

# 102
  • Плевен
Бъди много,много силна миличка,нека всички около теб ти дават сили да го продолееш.
Не мога да си представя колко е силна болката която изживяваш.
Ние сме с теб. Hug

# 103
  • София
ladybebi, мъничката красавица ще е ангелче-хранителче на теб и семейството ти! Разбира се, че ще си имате още бебчета, а тя ще ви пази от всичко лошо на този свят! Трябва да си силна лесно го написах последното, но само ти си знаеш

# 104
  • Pierrefonds, CA

Много съжалявам мила ladybebi ! Съболезнования ! Cry

Общи условия

Активация на акаунт