АПРИЛски таласъмчета лудуват, за лакомства и пакости тършуват!

• 10 362
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Добро утро!

На мен пък уикенда ми се отрази супер - свърших си всичко вкъщи, радвах се на Соня, приятели  ни дойдоха на гости. След последната кошмарна седмица ми дойде чудесно. Разминахме се и с АБ, давам и само нещо за гърло.
Дано днес ми свършат и мъките със зъбите. след работа съм на зъбар Tired

Ох, и аз трябва да купувам ботуши. Все си мисля, че още й е добре с обувките на КиК, защото са по-височки, но пък не са подплатени.

Браво на Стаско!
Енви, пиши как мина първото водене на ясла.

# 271
Привет и от нас,

Рени, и аz утре съм на zъбар, каzаха ми да предвидя 1.5 4аса, ужас  Sick Супер, 4е Соня се оправи беz АБ, браво  Hug

Браво на Стаско, 4е се е превърнал пак в ангел  Hug  Е, редно е, свърШи Хелоуин все пак  Wink

Браво и на Йо zа примерната адаптация  Hug

Стискаме палци и на Велинка  Wink

# 272
  • София
Ох, моята епопея със зъбарите - отидох за паднала пломба, оказа се гранолом и като се започна едно лечение - страшна работа. Накроя ще слагам мост, защото зъба е мъртъв и вече разрушен, до него имам стара дупка и следва нов мъртъв зъб. Въобще от как се помня все съм по зъболекари - имам много калпави зъби. Сега съм с изпилени зъби и чакам коронката!

# 273
Дзак от мен.

Стига вече с тия зъби, че сега само зъбни кошмари ми остана да почна да сънувам  Crossing Arms То не че много спя, де. Таман наглася ставите и ме почнат киселините, като успея да се справя и с тях, Иво вземе, че ревне и трябва да ставам да търся биберони в тъмницата. Моето си е направо епопея, искам да раждам преди двайсти ако може вече. Някой да има връзки с дядо Господ или поне с арменския поп?

# 274
Юлче, ще ти олекне ли ако ти кажа, че като родиш няма да ти олекне? Wink
Е...поне киселини няма да имаш де...

Аз там връзки нямам, щот`се молех ден за ден да устискам  Confused
Ама виж ако се разфучиш из къщата да я изчистиш основно, ти обещавам една-две контракции  Mr. Green

# 275
Голям си сладур! Grinning

Аз много добре си спомням как Иленка хич не бързаше да ражда Дилянката, когато аз давах голям зор за Пресил Simple Smile
Тогава ми беше странно, но сега вече знам защо.

# 276
Ами, състоя се първият ден/полуден на Вили на ясла.
Сутрина влезе с желание и без рев. В началото й било интересно, после плакала, после поспала в скута на лелята. Не искала, да яде, нито да пикае, но не се е напикала - всичко свърши в къщи. Взех я сънлива, със засъхнали сълзи, леко хълцаща.
Утре очаквам рев.
Голямо преживяване беше и за брат й, който днес не е на ДГ. Огледа критично стаята - каза, че няма достатъчно играчки.
Сега двамата вилнеят в спалнята, дребната нали поспала в ДЯ, и кога ще се спи, не знам.

# 277
Браво на Велинката! Утре по-леко да мине, да няма сълзи.

Нашата ясла днес - закусвала е, но започваме отначало с адаптирането. Плакала е, не са й дали биберон, защото пропуснах да кажа, че е в шкафчето. Явно е играла обаче, защото катоя вземах викаше Гол, гол (на топката вика така).И аз очаквам утре рев, особено след като взе да ме мамосва, съвсем се лепна за мен.

# 278
  • София
Браво на Вили и Дими и на мама им!   bouquetHug

Юле, след 20-21 ноември ли почва скорпиона? Мъж и то скорпион е нещо страшно Mr. Green Виж стрелеца мъж нямам добри отзиви, затова айде устискай до скорпиото.

# 279
  • Варна
Браво на Вили!
Ние още чакаме класирането.
Днес калпазанина е по-кротък. Вчера беше ад.
Времето ще ме съсипе, ако цяла седмица е така направо не знам. Вали, студено е, духа нашия си северен вятър...А вие сигурно и сняг ще имате.
Искам все да 25-7 градуса, ай че кеф Mr. Green
Гледам сериали, докато гадта беснее на около, трудно е, но аз съм упорито животно..сещайте се кое Mr. Green
Юле, айде не остана..аз преносих 10 дена..голям гърч беше...
Сега е наред Мисчето, нали?

# 280
Уууф, едно ми е ник`во....
Все ми е така в преломни моменти.
Т.к. връщане назад няма - едни на ДЯ/ДГ, други на работа...
И вече нищо няма да е същото.

Благодаря за подкрепата!  bouquet

Започна Коледният детски пазар в семейството ни - с количка за бебета за Вили - с метална конструкция е и сгъваема - в Кауфланд са ги пуснали, ако някой се интересува. Довечера ще я видя, като я донесе татко Коледко.

Последна редакция: пн, 05 ное 2007, 16:23 от envia

# 281
И при нас zапо4на, аz най после се спрях на подаръци zа Милена, ама да видим кога Ще ги купим.....има вероятност тия дни да ми се налага да пътувам до Варна  Confused

# 282
Танче, дано да не е по лош повод! baby_neutral

# 283
Не е хубав zа съжаление  Sad

# 284

Ама виж ако се разфучиш из къщата да я изчистиш основно, ти обещавам една-две контракции  Mr. Green

Ти пък сега, чистене... С неспането когато има причина проблеми нямам, половин час да е - сън да е, не както сега да прекарвам половината нощ във въртене и нагласяне  Tired 

Юле, след 20-21 ноември ли почва скорпиона? Мъж и то скорпион е нещо страшно Mr. Green Виж стрелеца мъж нямам добри отзиви, затова айде устискай до скорпиото.

Сега е скорпион. След това почва стрелец. Не мога да стискам (освен това не искам!!!!!!), секцио съм  Wink Шса наложи да го родя един вид  Mr. Green

Татянче, дано пътуването ти се размине в такъв случай.

Общи условия

Активация на акаунт