Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво съдържа синтезираният Word файл, свързан с кърменето?
Какво представлява изложението в Универсиада и за какво става дума?
Какви са впечатленията от изложението в Бебеманиа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво съдържа синтезираният Word файл, свързан с кърменето?
-
Какво представлява изложението в Универсиада и за какво става дума?
-
Какви са впечатленията от изложението в Бебеманиа?
-
Какви са мненията на участниците и другите участници относно стволовите клетки?
-
Какво мисли лекарят за стволовите клетки?

.
..По отношение на перилните препарати, аз съм привържвничка на Frosch. Предсатвлява гелообразна течност, ползва се дълго време, мек е , подходящ за бебешки дрешки, а така също и за почти всякакви материи...Абе с една дума...струва си да го пробвате
За мен това беше най-кошмарното изживяване в живота ми. Борбата с храненето беше невероятна при нас. Та....
Там се цедих с една ел.помпа за стимулация и резултатът беше 0-ев. На 8-я ден ни пуснаха и борбата започна. Опитах се да го слагам на гърди то реве та се къса, дърпа се, посинява от рев...кошмар. Започнах да му давам АМ. Купих си на Чико спринцовката...голяма грешка. Така се мъчихме още няколко дена, докато накрая купих помпата на Авент. През това време Алекс категорично отказваше гърдите ми.
С помпата на Авент вече постигнахме някои добри резултати. Каналите ми се оказаха ама мноооого тесни за сметка на това големината на гърдите ми е на МАХ!!!!!! И сега предполагам,че няма да е по-различно. Та цедих се за всяко хранене до 5-я месец редовно. Кърмата определено не ми беше много но пък си имаше за всяко хранене и после дохранване. Затова...помпата си я купувам още преди да вляза да раждам и тя си идва с мен, голям помощник е!
Не вярвам да ми е излишна с такива тесни канали, които сега не очаквам да са се разширили особено.