Песни, танци и купон - празник е за ОКТОМВРИйския бонбон!

• 22 121
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Eр-ка, Танче, Дринка, благодаря ви за подкрепата. Вече се успокоих, защото Сиси наистина се адаптира много бързо. Днес дори е спала на обяд в яслата.
Ерче,, много неприятно. Нерви, разходи, отново разхвърляне, майстори...  немам думи
Бини, добре си направала като си решила да дадеш Нати на пролет на ясля, така ще има кой да ти помага в "кърменето".
Сиси е на етап пазарене. Казва чао и "отива" да "купи" хляб и бонбонки. Много обича бонбонки. Но съм казала на баба й да не купава такива лакомства. Вкъщи си играе с тенджерите и тиганите, подрежда си животните и започва да ги храни. Когато й омръзне да играе сама вика и мен. В събота се заигра с една елка и я чувам да си говори "пет паи" (пет пари), после отваря една чантичка и "няма паи", "тати даде паи" - абе откъде знае това човече, кой дава паричките вкъщи newsm78. Вече може да я пращаме при бати Енчо. Laughing
 Миринда и ние си отваряме хладилника вкъщи и търсим саламче и пастет. На баба хладилника обаче не може да отваря. Може малко да е късно вече с инфото, за гризачи има витаминни камъчетаhttp://www.miazoo.com/show-%C2%E8%F2%E0%EC%E8%ED%ED%EE_%EA%E0%EC … D%E0%ED_.html/395 и солни камъчетаhttp://www.miazoo.com/show-Beaphar_Bogena_-_%F1%EE%EB%ED%EE_%EA% … F2%E5%F0.html/394 Дано Невенка се оправи скоро
Джули, ти наистина си невероятен ЧОВЕК!!!
Роузи скоро да оздравявате, дано се оправите от хомеопатията и да не стигате наистина до АБ

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 22:35 от sona

# 166
  • София
Видях го редута! И си изпонахаресах сума ти неща... Сега ми обяснете как пазарувате от там, за колко време става, колко пари излиза... бе всичко ми кажете!

# 167
  • до морето
Видях го редута! И си изпонахаресах сума ти неща... Сега ми обяснете как пазарувате от там, за колко време става, колко пари излиза... бе всичко ми кажете!

Манди Портокалова заповядай ,дано да съм помогнала малко
Тук е описано почти всичко за сайта
само това вече го няма -
"· От нетната стойност на продуктите се изважда т.нар. detax, което значи тяхното ДДС. То естествено се вади, защото поръчката е за чужбина. Та тази такса е също около 10%, така че стигате почти до първоначалната стойност на поръчката;"
А тук е темата в която обсъждаме всичко свързано със сайта

Eрче  съчувствам ти ,а като знам как си харесваше новата обстановка  Sad

Днес водих Викито при лекарката изписа и други хомеопатични и потвърди моите съмнения ,че виновника за хремата е никненето на кучешките зъби.Ама и тези зъби не изникнаха вече ,че да си отпочинем малко.Остават още 7 зъба !Направо не ми се мисли.Вие как сте със зъбите ,има ли и други като нас ?

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 02:25 от Royzi

# 168
  • София
Ани, честит имен ден. ПОжелавам ти всичко най-хубаво. Честито и на Михаил на Мира да е здраво и усмихнато дете. Честито и на всички, които имат повод днес.
Ройзи, малко ме съмнява това да е от зъби. За всеки случай що не си пуснете една утайка? Иначе ние чакаме само кътници.
Манди, добре дошла при зарибените. Mr. Green

# 169
  • София - Младост 1А
Аничка честит имен ден на теб и на прекрасната ти майка. Да сте живи и здрави и много щастливи!   bouquet

Честит имен ден и на всички останали именници! Много здраве, късмет и щастие ви желая!   bouquet

Ако не ме лъже паметта и... черното ми тефтерче....
Верче честита годишнина! Още много години любов и прекрасни емоции ви пожелавам!   bouquet

# 170
Ако не ме лъже паметта и... черното ми тефтерче....
Верче честита годишнина! Още много години любов и прекрасни емоции ви пожелавам!   bouquet
Малее Ади добре, че е твоето тефтерче... Joy

Да ви почерпя с нещо освежаващо и вкусно, че с мъжо правим десет години брак днес...

# 171
  • София - Младост 1А
ами така де... ти да не мислеше че ще скатаеш почерпката... тия да си ги нямаме...  Naughty

# 172
Честит имен ден на всички празнуващи!Да сте и живи и здрави и много усмивки!  bouquet
Привет от нас!
От дълго време не съм писала и добре,че беше Бини да ме подсети.
Не ми остава много време за компа от работа,учене и грижи, но иначе сме добре с Вики-тя е едно голямо бърборещо момиченце вече, което изобщо не слуша и само палува-но това ме радва.
Скоро пак ще пиша.
Много целувки на всички! Hug

# 173
Тъкмо се зачудих, къде изчезна варненската компания, аз редовно си чета, даже на ден по няколко пъти, но докато се наканя да пиша и...
Гале обзателно пиши как сте от няколко дена съм ви замислила с малката. И кламерче зачезна, и волтажче , само облачето от време на време драскапо два три реда.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! днес толкова много хора имат имен ден, че чак се изненадах, то Анита, Радки и Райчовци-Райчева да ви е живо и здраво детето, Пламен, че и Огнян и Емиловците, абе въобще... Да са живи и здрави всички.

За зъбите на нас ни останаха още два в момента вади два кътника и последните два и край, и след няколко години пак наново...

# 174
Честит имен ден на всички празнуващи!
На Верчето - с най-добри пожелания за дъъъъъъъълъг съвместен живот и да е все така обичана и  уважавана от половинката си!
Извинявайте, че съм толкова кратка, но съм затрупана от работа.  Blush
Ще гледам после пак да пиша...

# 175
Честито на всички празнуващи! Бъдете здрави и щастливи!

Ер-ка, толкова съжалявам за наводнение при вас! Дано все-пак всичко да изсъхне бързо и без поражения. Направо не мога да си представя как се чувстваш. Аз, навремето, заради това, че баш-майстора заля чисто новата ми пералня с бира така виках, че и мъжът ми беше се уплашил.

На всички болнички мъничета - бързо оздравяване  Hug!

# 176
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

ВЕРЧЕ,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!
БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!

# 177
ГЕРИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
БЪДИ ЗДРАВА И ДА ИМАШ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА ТОЗИ СВЯТ!

Гале,много се радвам,че писа!И най-вече,че сте добре! Grinning

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 17:52 от bini_og

# 178
Честит Празник на всички празнуващи днес- именници, рожденници, професионален празник, и специално нашето Вери!!!!
Пожелавам всичко най- хубаво!!!

Р-ка- много неприятно, душо!Дано скоро оправите пораженията в къщи...И весел празник все пак, тъй или иначе нищо непоправимо не се е случило!!!Живи и здрави да сте само!!!
Миринде- ако кожните проблеми с Нана продължават мога да ти дам координатите на мн свестен дерматолог(поне според мене- два пъти прибягвах до нея, и двата пъти жената даде мн добри и навременни съвети, та бързо ни минаха оплакванията)Д-р А.Ангелова. 29 п-ка. Все пак дано вече да е по- добре малката и да не стигате до там.
Роузи- ако оплакванията ви продължават може би да идете и при традиционен педиатър..., не винаги хомеопатията може да помогне.
Ей, много запалени мацки по тоя редут,,и аз съм регистрирана, ама все не стигам дотам...
Ло- майната и на свекито. не се ядосвай за глупости, ами си гледай сладката Ема, и се оправяй без тази жена...То какъв е смисълът да се общува с такъв човек...още повече дете да гледа. И аз да не ви разправям за моето свеки, което е пълна шестица, добре че поне не е злобен и лош човек, ама ........
Обаче Джулката по тази тема направо изби рибата, много се смях, ама май  не е мн смешно..
Сона, и от мене мн прегръдки, няма как понякога, трябва да правиме такива компромиси. Все пак е при баба и дядо, дано свикне бързо
Вал- страхотна е малката кукла на аватара ти!!
Ох, хайде стига съм философствала, да взема да си допия винцето за здравето на племенничката ми!

# 179
  • София
Благодаря момичета за пожеланията за имения ден! Да ви се връщат!!!  Hug

Верич, честита годишнина. На 50 годишнина пак да ни почерпиш!  Mr. Green

Честит празник и на всички останали, които празнуваха вчера!   bouquet

Вчера една позната ми каза една лоша новина за едно детенце на нейно приятелко семейство. Дори не мога да си преставя мъката ми. Дано детенцето се оправи, но си дадох сметка понякога  за какви неща се ядосвам, а всъщност колко са маловажни те. Няма нищо по хубаво от това дечицата ни са здрави, както и семействата ни, другото е преходно. С пари всичко се оправя, но здраве не може да си купиш.
Момичета пожелавам ви на вас, на семействата ви да сте здрави, много здрави!   Hug
Помолете се за детенцето. Не му се е затворила клапата на сърчицето, а и се съмняват за мозъчна инфекция. Помолете се за него, помолете се и тази малка душица да усети майчина ласка!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт