Помощ за българските деца 2

• 16 768
  • 336
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте мацки с големи сърца и революциoнерки:Simple Smile,
Татяна за 116 има едно момченце, ако искаш отдели хубавките и по широчките. От съседката бих казала също, ако имаш време да ги поглeднеш! Знам всеки има различен вкус и разбиране за мода  Wink
Но и другите да кажат какво мислят, Нора ти си виждала децата помагай със съвет  Praynig?

# 121
Пристигна пакет от Фракфурта града голяма, 9 килца, големшък. Мугел, твоя ли е?
58 кг и 0,26 м³ дотук.

# 122
Мацки, дано да мога да го пратя утре! Днес ме тръшна някакъв вирус, лазя и нямам сили за нищо Sick

# 123
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Мацки, дано да мога да го пратя утре! Днес ме тръшна някакъв вирус, лазя и нямам сили за нищо Sick

Вечи, направи си чай от джинджифил (Ingwertee), много помага. направи го от пресен корен.

оздравявай бързо Hug

# 124
Моето пакетче също е на път от ранни зори.
Вечке, гуте бесерунг.

# 125
кажете моля zа такива нераzбрали като мен, беzнадежно ли съм zакъсняла или мога все още да се включа в акцията? (не съм бременна, но съм щастлива мама на един терминатор и един двугодишен пубер-кандидатка zа лексотанил)

# 126
кажете моля zа такива нераzбрали като мен, беzнадежно ли съм zакъсняла или мога все още да се включа в акцията? (не съм бременна, но съм щастлива мама на един терминатор и един двугодишен пубер-кандидатка zа лексотанил)

Писанке, опаковай смело и в началото на следващата седмичка - пращай колет до нат (последен срок 09.11.07). В началото на темата може да видиш размерите на децата. Пари, според мен, ако искаш може и в понеделник да преведеш.

Обясни сега на невежите какво е лексотанил - опиат някакъв? Mr. Green

# 127

Обясни сега на невежите какво е лексотанил - опиат някакъв? Mr. Green

аха, ти както винаги улучи, май се каzва лексотан, както и да е служи zа успокоение на такива като мен Crazy
отивам отпред. Маму благодаря.

# 128
Извинете за спама, мацки.

Писанке, този път две праскови посях и две череши без да искам. Виж, че и лексотанил имало:

"МедВопрос.com: Психиатр: лексотанил

Лексотанил обладает анксиолитической, седативной и миорелаксирующей активностью. Показания к применению: тревога, внутреннее напряжение при неврозах."
 Mr. Green

# 129
Много благородна акция сте предприели! Възхищавам ви се   bouquet
Аз също живея в Германия и много бих искала да се влюча с  малка парична помощ.
Извинявайте, но съм нова във форума и не мога да се ориентирам добре.Къде е публикувана банковата сметка на Шехи,не я видях.

# 130
Lemanna, сметката се предоставя след  запитване в темата, което zначи, че риен ще ти я иzпрати. Последният срок 05.11., днес мъжа ми е дежурен и не мога да отида до банката, ще мога в понеделник, т.е. последния ден от срока, ще има ли някакъв проблем според вас? Колет, няма да успея да напаzарувам и да го иzпратя в срок  Confused

# 131
Lemanna, сметката се предоставя след  запитване в темата, което zначи, че риен ще ти я иzпрати. Последният срок 05.11., днес мъжа ми е дежурен и не мога да отида до банката, ще мога в понеделник, т.е. последния ден от срока, ще има ли някакъв проблем според вас? Колет, няма да успея да напаzарувам и да го иzпратя в срок  Confused
Аз и ги пратих вече.

# 132
пуснете и на мен тогава, ще пусна пари в понеделник и се надявам да пристигнат.

# 133
Мой колет е готов, според мен стана над 10кг, Ще видим какво Ще каже поЩенския кантар.
Сложих дрехите от синът на 4иста4ката, не са най хубавите, но тъй тъй праЩам колет, ги сложих. Вси4ки са в раzмер 116.

Щяхме да го пратим днес но нямах нет, а не бях преписала адреса на Нат. Силно се надявам 4е мъжът ми Ще намери време в понеделник да отиде до поЩата  Praynig

# 134
  • Германия
Аз за парите не бих се кахърила че е късно, могат да се теглят от банкоматите в БГ...без комисионни (поне при мен така беше през септември)

Общи условия

Активация на акаунт