Помощ за българските деца 2

• 16 803
  • 336
  •   1
Отговори
# 315
умуваме..........бахи проверява какво и как. докато стане-кинтите на моята. може пък и да си купя примерно самолет Mr. Green
имам устава на ГИОО и съдебното решение за регистрацията. ако някой иска ще му го пусна на мейл или на скайп.

# 316
Morgen момичета,

виждам побутнали сте темичката. Бахи, ако искаш пиши ми  на лични да не пълнuм темата със закони и закончета Wink Лека и успешна седмица на всички!

# 317
ok. 25 e. демек дойде време за сумиране на даренията от германия.
този месец ще парите ще заминат с вечерница за българия и ще отидат за дома за бебета в хасково. ще бъдат ползвани за месец февруари. наемане на квалифициран персонал на хонорарни начала за занимания с децата. два пъти седмично, 4 групи.
отчета, разписки и всичко свързано с употребата на парите ще предоставя на интересуващите се на 25.02., както и отчет за постъпилите дарения през месец февруари.

м        7 евро
б               10 евро
г             10 евро
в      20 евро
п       5 евро
м   25 евро

po molba na daritelite ostawih samo po edna primerna bukwa ot nika.

общо 77 евро. благодяря на всички дарители от името на митбул, гиоо, децата.  bouquet
сумата може да не е огромна, но е добра за поставянето на началото на проекта капка по капка.
и най-важното е, че ще постъпва всеки месец, което позволява дългосрочно планиране.

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 14:26 от matakosmata

# 318
Превод на пари от сметка в Sparkasse до сметка в Българска пощенска банка е БЕЗ КОМИСИОННА!

# 319
  • Primum non nocere !
Здравейте!   bouquet

Честита регистрация!

Мате, моля те пусни ми съдебното решение на мейла.

# 320
това е добре да се знае, риен.
оки шехи, ще ти го пусна. ама дай пак мейла си на лични, че съм патка и съм го затрила........

# 321
За комисионна от страна на българската банка ли става въпрос?

# 322
комисионна от двете страни
Опс, Шехи, амнистия е имало явно.Да ги глътне жаба!

# 323
комисионна от двете страни

От немската ве4е една година няма  newsm78

# 324
да де , от двете страни няма ooooh!

# 325
дайте повече информация за дарения и от други страни, че нещо не се ориентирам в многото постове #Crazy

# 326
Didi, ако става дума за даренията за домовете в хасково и софия, които ще бъдат използвани за наемането на педагози, ситуацията е следната. даренията от германия минават през моята лична сметка в германия по простата причина, че още няма друга, а и са малко, така че е обозримо. в българия сметката на дружеството Гражданска инициатива осиновени и осиновители, чрез коаято ще събираме останалите дарения, другата седмица ще е готова. ще я публикувам и тук.

# 327
  • Primum non nocere !
Здравейте момичета!
Бях под страхотно напрежение,имах интервю за работа.

Мата, ще разгледаме документите за регистрацията  тук и се надявам и Бахи  и Мугел да се включат.
Искам да ти кажа ,че може би март ще бъдем за 2 седмици в Бг и ще можем да пренесем някаква пратка, ако е наложителна за дома в Хасково.
Но, не съм сигурна още, другата седмица ще мога да потвърдя това със сигурност.

Диди
, аз мисля да събирам дарения от Германия за дом в Калофер, като те да се оползотворят за професионална квалификация за децата.Даренията ще минават през ГИОО, за да могат немците да получавт разписка, която биха използвали като разход в годишното данъчно облагане.

# 328
Координатите на банковата сметка за даренията са:

Първа Инвестиционна Банка
София

GIOO

BIC FINVBGSF

IBan - BG59FINV91501000203118

сметката е на сдружението осиновители и осиновени. официална. достъп до парите имаме аз и ДАРЗАМЕН. аз , като председател и член на управителния съвет, дар като зам. преседател и член на управителния съвет.

ако правите преводи ви моля да пишете и следното. ако дарението е за хасково-хасково. ако е общо-общо. ако е за подкрепа на работата на еми-еми. ако е за калофер-калофер. парите отиват там, където иска дарителят. без изключение. моля ви да добавите и ника си. или пък ако искате да е анонимно-анонимно.

# 329
Мата, поzдравления   bouquet 
Виж, теzи имат Анеркеннунг от данъ4ните, може би не е лоШо да се питат как са го постигнали? http://www.bulgarienhilfe.de/  под контакт пиШе zа това.

http://baiganyo.uni-mannheim.de/modules/news/article.php?storyid=222  теzи са помагали на ДБМ.

Общи условия

Активация на акаунт