Помощ за българските деца 2

• 16 761
  • 336
  •   1
Отговори
# 90
Тук вече оговорите на въпросите станаха еднотипни: "Kакто прецениш!" Flutter Според мен, да.
Имам питане за летни дрехи - да слагам ли?

Нат, грешен бил адреса- тинтири минтири. Както и да е, утре трябва да дойде, ако не е официален празник при вас.Поздрави   bouquet

# 91

Не съм слагала нищо лятно, до Май/Юни, когато ще могат да ги носят, сигурно ще са дръпнали с по една педя. Надявам се да има и следващи акции, в които ще ги включа.

# 92

Не съм слагала нищо лятно, до Май/Юни, когато ще могат да ги носят, сигурно ще са дръпнали с по една педя. Надявам се да има и следващи акции, в които ще ги включа.
И аз така си и помислих, но реших да попитам за всеки случай. Имам лични наблюдения, че хлапетата най-много дърпат напролет и лятото.
Намерих якета 134 и 140. Топли и дебели за зимата. Отивам да го стягам.
Имам още едно питане - понеже нещата са много трябва ли пълен опис по размер?

# 93
Веч, аz смятам, че опис по раzмер не е нужен. Само кг и мерките Wink Нат, не е съвсем егал дали ще надвишим килограмите, zависи и от мерките, zатова zа по сигурно мислех да се ограничим до 100кг.

# 94
Хм, аз писах, понеже ми беше по-удобно като гледах списъците на Риен и Татяна да преценявам какво да слагам, какво да вадя, какво да донапазаря и т.н., така че отговарям със стандартното - както си прецениш Mr. Green

# 95
Хм, аз писах, понеже ми беше по-удобно като гледах списъците на Риен и Татяна да преценявам какво да слагам, какво да вадя, какво да донапазаря и т.н., така че отговарям със стандартното - както си прецениш Mr. Green

Риен zапо4на  hahaha Аz zа това направих така  Wink  Но и според мен няма нужда Кате.

# 96
Пристигна пакетът на Тимшел. Дотук са 44 кг. Не мисля, че ще останем под 100 кг.

# 97
Kой още има да праща? Освен мен. Предполагам, че около 10-тина килца може и да имат моите 44 тениски, торбички, сладости. Това е. Другото ще го пратя по банката.

А! Никой нищо не каза за пердетата. Да ги добавям ли или тц?

# 98
Моето Ще е около 10.

# 99
zначи хипотетично сме до 66 кг. сега. Останаха нещата на Вечи, аz zа друг май не се сещам? Нат, може ли раzмерите до тук?

# 100
  • Германия
моят кашон чака още
макс 5кг, не вярвам да събера повече newsm78

# 101
0,16 кубика дотук

# 102
А моят втори колет смятате ли го? Той е на път все пак. От Хермес така казаха.  Laughing

Айде сега Риен почнала  Laughing , ами аз съм бременна и изкуквам вече само при представата, че още 2 години поне ще съм вкъщи  Crazy  #Crazy Вие защо ми се връзвате на кокошия мозък  Mr. Green!

# 103
нат, забравих да напиша Harry Поттер на кашона Wink. Ама ти ще го познаеш по мугелската опаковка. 84 годишният ми съсед ме хвана в коридора да опаковам пратката и ми домъкна един автентичен Умцугскартон. Не можах да му разваля мерака, хвърлих Jumbo опаковките  Grinning

# 104
Моят ще го пращам в петък. Днес не дойде ред да го завлека до гамазина, който служи за пункт, а и така или иначе утре е почивка и нямаше и да го изпратят. Embarassed

Риен, ти може да си бременна,но поне за сега държиш фронта и не звучиш "съвсем изкукала", т.че не изкуквай сега на края, плззз Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт