Яна4ка, моят разбойник също е на 05.08.

Това е много хубаво, дано така да е и занапред 

И мен най ме е страх за децата, при нас от днес е обявена грипна епидемия
Желая ви много успех и радостни емоции там и да си прекарват чудесно в детската градина! Лъчи наистина е стройна девойка, Кари още през лятото беше 13 и нещо кг. Аз се успокоявам с факта, че батко й на 1 годинка беше 13 и доста окръглен, а в момента е направо кльощав и му се броят ребрата.
и сега ще си стоим в къщи.В петък я взех от яслата нищо и нямаше,към 19.00 взе да плаче и да се гушка в мен,измерихме Т 37.7,а през нощта вдигна 38.5.Заведох я в събота сутринта на лекар и ни изписа Азатрил,Изопринозин и Есберитокс.Сега върлувал много гаден вирус,пазете се много.
Обиколих Горна и Търново,но не са чували за тези мечоци
пък много ми харесаха и Алекс ще се зарадва много на тях.

. Освен това да чукам на дърво е спрял да кашля, което много ме радва! 
, сега и поредната премислена и стройна организация по приема в детските градини ще ме довърши от кеф тотално
Това, което ме изумява по нашите детски градини е липсата на умни играчки, при положение че с баткото купувахме, купувахме за неговата група и не знам след тях къде потъват, с всяка следваща пада едно жалване, че няма пари, че няма как те, та ние родителите ако искаме за децата да купуваме
В двора има катерушки - да ама де факто не, защото госпожите не им позволяват да се катерят и да ги ползват, ползва се само пясъчника, където се овъртата до уши в псевдо пясък (повечко май му е прахта от чистата ни столица)
(най-омразното ми място за игра на децата ) Пък и няма как да е де - 25 деца на 1 госпожа и гадни метални катерушки от хиляда и балканската
Та двор и простор имаме тука по градините ама никакви условия за ефективно ползване и ................3000 места недостиг
Иначе аз карах почти всяко разболяване солидарно с баткото и педиатърката ни се смеееше, че така било като не съм ходила на градина навремето сега съм щяла да си изкарам детскоградинските болести с децата 
ей голям кеф било, припомних си младите години
Препоръчани теми