Отговори
# 165
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile

Аз пак не спах добре Sad На всичкото отгоре съм с ужасно главоболие, а и това че съм в болнични не попречи на шефа да ми вдигне кръвното от далече  smile3514 smile3511

Честито на всички които са усетили така чаканите ритничета и които са разбарли цвета на щъркеловите гащи Simple Smile Аз се надявам на розови ама ще видим Simple Smile Нямам търпение до вторник тогава съм на док и много се надявам този път да се разбере Simple Smile

Лек и усмихнат ден на всички Simple Smile

# 166
добро утро.
от коя седмица влизаме в пети месец ?

# 167
  • София
Би трябвало от 17-та..... Нзнам

# 168
В 5-ти месец се влиза в 18 г. с.

# 169
Добро утро и от мен! Снощи ми се случи нещо много странно, защото е за първи път. Коремът ми така се втвърди, че се уплаших. Доста време беше така. Случвало ли се е и с вас? Аз също знам пола на бебо, още от 6 г.с Laughing /тогава беше просто догадка/дори се обзаложихме с докторката, че ще е момче. После го потвърди в 14 г.с. Сега другата седмица вече официално ще ми каже, защото до сега беше така като игра. Но тя твърди, че не се лъже обикновенно. Не съм усетила движенията на бебо, пък може и да съм, но понеже често ме боли леко корема, може да съм го отдала на болка.

# 170
Mirror, това втърдяване на корема е т.нар. Бракстън-Хикс контракция, или безболезнена, подготвителна контракция. На мен досега ми се случи на два пъти, отдавам го, че понякога повече нося на ръце Пламен ли пък рязко се изправям. Знам, че обикновено тези контракции зачестяват към края на бременността. Трябва да се пазим повече.

# 171
Знаете ли какво ми казаха-когато усетя първия рътник да  броя 4 месеца и 15 дни и това ще е деня на раждането Peace Някой правил ли го е това?
Някой беше писл за това във форума,но пишеше че се броят точно 5 месеца
Аз бях писала , че се броят 5 месеца,лично при мен с първото ми дете точно така стана.

# 172
добро утро.
от коя седмица влизаме в пети месец ?

От 21-а седмица според Бг-мама Thinking

http://www.bg-mamma.com/site/content/view/15/66/

# 173
Привет на всички мами. Аз съм на 27 г, живея в София и това ще ми бъде първото бебче.
Надявам се всичко да мине като по вода при всички нас и притесненията ни да останат на далече.
Ще се радвам да споделям всички радости с вас, ако ме приемете в отбора на Априлските мами - терминът ми е на 30.04.2008 год.
Ще се радвам също така да си направим евентуална среща на мамите от София, тъй като прочетох в предните теми, че има такива предложения.
Лек и приятен ден от мен!

# 174
Лурдес там пише 21 седмица от началото на последния ви мензис или 19 седмица от оплождането

# 175
Знаете ли какво ми казаха-когато усетя първия рътник да  броя 4 месеца и 15 дни и това ще е деня на раждането Peace Някой правил ли го е това?
Някой беше писл за това във форума,но пишеше че се броят точно 5 месеца
аз бях Party.така ми казаха от много места.моето ритна на 17.10 + 5 мес.=17.03,а термина ми е за 9.04. Shocked-ще видим.лурдес бъркаш се нещо.влиза се в 5 мес в 17 тата седмица +2,3 дни.следете бебето на линийката........ето аз днес съм 17+2 и чакам утре да се измести в 5 мес.

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 12:19 от ася20

# 176
Ето, според моята линийка съм в 17 с. и 4 дни, но още не показва 5-ти месец. На мен лекарката ми каза да броя от датата на термина, от нея започва новият месец. Не мисля че е най-точният вариант така, но пак върши работа.  Peace
А иначе линийката ми мисля че ще се измести някъде тези дни. Чакам да видя  Joy

# 177
b]лурдес[/b] бъркаш се нещо.влиза се в 5 мес в 17 тата седмица +2,3 дни.следете бебето на линийката........ето аз днес съм 17+2 и чакам утре да се измести в 5 мес.

ася20, аз дадох линк за проверка. На мен също ми е доста голяма мъгла с тези седмици Peace

# 178
Здравейте.

В 5 -ти месец се влиза в 17+6 дни-

Можете да го видите по линийките иначе 1-мес=31 дни.

Видях линийката на sisee 17+5 която е още в 4-ти (на 8 стр.),а вчера tanzen беше в 18+0 вече в 5 -ти

# 179
  • In someone's dreams
Здравейте и от мен днес.

Мен ме е налегнала една кашлица, от която като продължи по-дълго и ме свива корема. Обадих се на моята лекарка и тя ми изписа Tavipec, хомеопатични хапчета, на листовката на които пише, че може да се пият от бременни и кърмачки.  Обаче ако продължи по-дълго да започна и Ospamox - антибиотик. Не е ли опасно за нас да пием антибиотици и по-специално Ospamox може ли?

А иначе за мазане си купих днес крем специално за бременни против стрии, български, казва се Кокона&майка. Мирише невероятно. Взех вече да се чудя как може толкова бързо да ми расте коремчето, дано и бебчо вътре расте така.

Общи условия

Активация на акаунт