Тайната на дългата и здрава коса-16

• 39 232
  • 374
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
 ani_4ka , слагала съм си много масла, зехтин и 2 жълтъка...смятай, че косата ми изобщо не се омазнява...сухичка е и много "гълта" всичко мазно...

# 241
Ето малко козметика за скалп-коса.
:http://www.aromati.org/display.php?page=products_4&offset=55

За маслата: от 6-7 вида по няколко капки.На око слагам общо взето.
Балсама на Глис от азиатската серия наистина е много хубав.Дано не го развалят! Flutter

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 15:33 от красим

# 242
LidiS,честита рожденичка и от мен - много бонбонени моменти и здраве на килограм!!!

Мерси за отговорите за маслата - аз за момента имам в наличност бадемово,жожоба,сусамово,кокосово,от пшеничен зародиш и мисля в следващата маска да сложа по малко и от всички Rolling Eyes

Само сега си търся лавандулово масло като на Zizi, защото ревитализирало косата, пък и съдейки по Zizi, определено е хубаво Wink

# 243
ani_4ka , слагала съм си много масла, зехтин и 2 жълтъка...смятай, че косата ми изобщо не се омазнява...сухичка е и много "гълта" всичко мазно...
Явно ти се отразява много добре, щом косата ти ги поглъща всичките. Peace

# 244
Krasim, чудесна информация си дала Hug
Ти ползвала ли си някой продукт от тази серия... бая скъпички са, но звучат много чудодейно Peace Ако си ги използвала, сподели впечатления. Колкото до серията на Gliss - Азиатска красота, тя не е ли само за много сухи коси?! newsm78 Моята не е такава, а щом толкова хора са доволни от него, значи наистина си струва.

# 245
Да ползвала съм това и това

Но в сайта тези снимки ги няма... newsm78

ето малко инфо
Жената от магазина ми обеща Серум Олиго+,другата седмица ще го донесе.Ще пиша отзиви.

Една от дамите, списващи тук, ползва оранжевата маска от същата марка, беше доволна, ама коя беше... newsm78

Скъпи е доста относително понятие.За дами, които си купуват шампоан от 35 лв. тези са евтини... Flutter

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 16:14 от красим

# 246
  • София
Като стана дума за шампоан, много ви моля кажете с какъв отмивате тази маска. Не ме връщайте назад моля ви, не знам къде да търся. А и не разполагам с време.

# 247
bifana,какво значи с какъв? Всеки шампоан става. Peace

# 248
С този, който ти е останал след покупката на някой рекламиран от нас, и все ти е жал да го хвърлиш, защото е почти пълен... Mr. Green

С всякакъв става, естествено.. Hug

# 249
  • София
Ми, незнам. Струва ми се, че става много мазно и надали се отмива лесно. На мен довечера ще ми дойте тривитаминола и вече нямам търпение да се намажа. От два дена го чакам и ви четаааа и си мисля каква грива ще развея.

# 250
  • Варна
 bifana, задължително си сложи нещо, което да спомага по-лесното измиване на маската...жълтъци и т.н... за да не се налага да нанасяш шампоан със шепи... Peace

# 251
  • в.преслав
красим,благодаря за инфото.ще пробвам розовия на керанове.

# 252
  • в.преслав
а когато малкия оздравее и тръгна на работа отивам на лов за няколко масла. smile3508

# 253
Сега, моля за извинение за ужасното качество  Embarassed(както казах, никого не мога да занимая с косата си, и за да не решите, че се крия или съм се подстригала, се снимах сама)
Фаза-ден след миене (и маска) Peace

И да вметна, че за година при всииичкото ми старание порасна с около 20 см.
Тия за "от ушите до кръста за година" да си ги нямаме! Naughty

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 19:19 от Анонимен

# 254
Мда...Без коментар. knit

Общи условия

Активация на акаунт