Има ли мами за юли 2008?

• 22 819
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
                   Здравейте и от мен   bouquet! Нямам положителен тест, нямам закъснение, всъщност нищо си нямам освен шесто чувство. Минавам само да си заплюя 19-ти за всеки случай  Blush. Другата седмица ще знам повече.

# 121
  • София
Аз се събудих преди малко, и от вълнение не можах да заспя. Та станах да направя тестовете - Presto и Sure Check както казах вчера. Направих ги и двата и седнах да ги гледам 10 минути, този път на светло. И двата излязоха отрицателни. Ще ги оставя да видя дали случайно нещо няма да се промени, но дори и да стане едва ли мога да съм сигурна, че резултатът ще е реален. Така че аз ще почакам още малко докато се запиша при вас.

Едит: Имам и един въпрос. Правя си тестове на Престо по принцип, имам вече 3 събрани. Първия си беше отрицателен, като цялото  поленце си остана бяло, и сега е такова. Онзи вчерашния обаче, на който видях чертата (тя по-късно изчезна) е леко розово полето. Както в началото се получава, само дето това розовото в началото изчезва и после се появява пак. С днескашния стана същото, в началото излезе розово, после изчезна и сега пак седи леко розов. Знаете ли защо се получава това и дали е нормално? Аз си помислих, че е от тестовете, но като си видях първия на него няма нищо, чисто бяло е.
Мила,аз в4ера аз си направих Шуър 4ек и двете 4ерти4ки ми бяха ярки,накарах мъжа ми да купи още един и той беше купил същия.Тази сутрин го направих и него и пак същото,две ярки линийки.Мисля 4е трябва да из4акаш още малко да не се приесняваш излишно,а знам колко е гадно 4акането

# 122
Мила,аз в4ера аз си направих Шуър 4ек и двете 4ерти4ки ми бяха ярки,накарах мъжа ми да купи още един и той беше купил същия.Тази сутрин го направих и него и пак същото,две ярки линийки.Мисля 4е трябва да из4акаш още малко да не се приесняваш излишно,а знам колко е гадно 4акането
Руми, няма как да ми излязат 2 ярки чертички, много е рано за това. Именно поради тази причина съм си взела тестове за ранно отчитане на бременността. Sure Check го взех защото тук много го похвалиха, но на него пише, че се прави при закъснение вече. Аз нямам такова, цикълът трябва да ми дойде след 7 дена. Знам, че трябва да изчакам, аз това правя, но бих искала да знам възможно най-скоро и си правя тест всеки ден поради тази причина.

# 123
  • София
Здравейте бъдещи мамички, да се запиша и аз в юлската група: Терминът ми е на 15.07., на 29 год. съм, от София. На 15.11. съм на преглед, дано всичко е наред и да бременеем щастливи заедно:)

# 124
  • София
Здравейте бъдещи мамички, да се запиша и аз в юлската група: Терминът ми е на 15.07., на 29 год. съм, от София. На 15.11. съм на преглед, дано всичко е наред и да бременеем щастливи заедно:)

Добе дошла Hug Първа бременност ли ти е ?

# 125
  • София
Бухтичка   Днес ти е 7-ми ден от оплождането. Днес се случва зацепване ли беше  инплантиране ли  newsm78 Абе днес оплодената яйцеклетка е стигнала до матката и се захваща там. Пиша ти това, защото аз и при първата и при тази бременност имах режеща болка в корема точно на 7-мия ден. Ти осети ли нещо newsm78 То не е задължително, просто се сетих, че днес ти се случва Hug

# 126
                   Тук само се записваме или може и да си говорим за разни неща? Признаци, спиране на цигарите, кафето и черния чай, какви странни нещица ни се хапват? Аз изчетох темата, и ужасно ми се прииска да стана по-сигурна, че съм с вас, та ходих да взема един 'Шуър Чек' за утре... Мислех, че ще мога да изкарам още седмица спокойно, ама на - никой не ми вярва, че бременея, от което и аз започнах да се разколебавам... Та да се надявам, че утре ще имам повече за споделяне. Бтв, днес в София има доста сняг, и много ме е страх да не падна - ботушите ми са останали без грайфери  ooooh!. Ох, оглупявам вече... Ай до скив утре  Hug.

# 127
  • София
Четвъртото зад ъгъла , стискам палци за теста утре.
Цигарите ги спрях преди три години и хич не ми липсват, кафе пия и с първата бременност пиех, виж алкохола го спрях изцяло, дори и бира не пиех.
Признаци, освен, че ми е лошо и ми се гади, друго няма, а за нещата за хапване още нищо. И по- добре, защото първият път ми се хапваше сладко, ама много и към 6- 7 месец получих диабет и ме сложиха на диета, а и поради тази причина и тесен таз, родих със секцио. Сега дано да няма проблеми.  Peace

# 128
Четвъртото зад ъгъла , стискам палци за теста утре...
                 Мерси   bouquet. Аз имам много признаци, но ще кажа повече утре, след теста. Усещам твърде много неща, поради което смятам, че няма да ми дойде, но все още има и такъв вариант и предпочитам да изчакам Confused...

# 129
  • София

Добе дошла Hug Първа бременност ли ти е ?
Благодаря Hug, да първа бременност е.

# 130
Честито на новодошлите юлски бременлийки  newsm62 welcome Руми_,Четвъртото зад ъгъла, Katche, elen@   и другите ако съм пропуснала някой да ме извиняват.
Стискам палци на saxophone   и Бухтичка скоро да ги зарадват тестчетата. newsm53.
Относно неразположенията да споделя, че те се появиха много рано, още 4-5 дни след овулацията. Отпаднала съм, спи ми се smile3507, на моменти ми прилошава и ме обливат горещи вълни, имам газове и какво друго ,ами не съм във форма, но съм безкрайно щастлива. А и още нещо косата ми взема да се изправя, а по принцип имам чуплива коса.  Странно?!?!? С нетърпение чакам да дойде 15-ти и да отида на преглед да си видя тоцицата, а може би и сърчицето на бебочето.
ketito   наложи се малко да си променя юзера, защото се оказа че в един от другите форуми има момиче с почти същото име и много неудобно. От _Kokolina_ , стана Kokolin@. Може да го промениш в списъка.

# 131
Ти осети ли нещо newsm78 То не е задължително, просто се сетих, че днес ти се случва Hug
Честно казано вчера и онзи ден усещах нещо странно в корема, наболяваше ме леко, не мога да преценя обаче от къде идваше. Гледах да не го мисля много, защото знам, че от толкова мислене просто ще почна да си въобразявам разни симптоми.
Току-що си направих тест, абсолютно отрицателен е. Утре пак.
Kokolin@, косата ми ако се изправи не знам как ще го преживея cry И без друго не е кой знае колко къдрава и едвам й придавам някаква форма, а ако тръгне да се изправя ще стане съвсем на нищо.

# 132
                   Отрицателен тест и от мен  cry. И температурата ми спадна, очаквам да ми дойде днес. Явно напразно се зарадвах на двата дни закъснение...

# 133
                   Отрицателен тест и от мен  cry. И температурата ми спадна, очаквам да ми дойде днес. Явно напразно се зарадвах на двата дни закъснение...
Много съжалявам, знам какво е да гледаш теста и да не се появява втората чертичка Sad Все пак се надявам, че още имаш шанс и може и да не ти дойде, пиши какво е станало.

# 134
Аз не зная...или по-точно съм доста объркана.След Ин Витро оплождане и трансфер на 26.10.....на 07.11. си направих кръвен тест,който показа ЧХГ-68,2.На 09.11. направих повторен кръвен:ЧХГ-71,7.Тъй като имах бит Прегнил последно на 31.10. е възможно първият резултат на ЧХГ-то да е бил завишен,но за вторият вече не би трябвало.Или поне нямало да се завишава.Това ми го казаха лекарите.Странното обаче е,че уринните ми тестове са отрицатени и точно това ме побърква.Вече не зная да се надявам ли,че ще съм мама юли месец или е лабораторна грешка.Като се има предвид,че и двата кръвни си ги правих в една и съща лаборатория.Но пък и двата пъти ли на мен ще се случи да е грешка..?????Толкова съм объркана.... Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт