Има ли мами за юли 2008?

• 22 804
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравей Бухтичка, и аз мисля, че е обнадеждаваща чертичката:) Няма значение, че е бледа, важното е че я има  smile3501 Утре направи теста сутринта и ще е много по-ясна:) Успех!

# 151
Здравейте, за се представя и аз. Казвам се Галя, на 23 год. Втора берменност( първата неуспешна), термин 13.07.2008 ако е дал господ всичко да свърши добре. Бях на доки в петък, имаме си точица, на майка си прилича Laughing, та това е от мен. Имах малко зацапване два, три дни, но отмина и сега си почиваам.
Бухтичка стискам палци, но щом шуър чек отчита, значи има сериозен повод за тиха надежда. Стискам ти палци да се похвалиш официално!

# 152
  • София
ketito ти бременна ли си и ако да кога ти е термина..Simple Smile аз също съм за юли
моят е на 08.07.08

# 153
  • София
Бухтичка, браво за бледата чертичка  Hug
Четвъртото зад ъгъла, може пък да започнеш да пишеш при августинките или септемврийките, стискам палци.
Добре дошли и на новите мами  Hug
Аз пък не знам как ще издържа до сряда, когато съм на преглед. Искам да се убедя със сигурност и тогава да кажем и на баби, дядовци и т.н. Ще бъде голяма изненада за всички, въобще не очакват  Laughing

# 154
Majmunka 2, ходих на лекар и видях сакчето Simple Smile
23мм
На 19.11. пак ще ходя да видим сърчицето. Дай Боже всичко да е наред с бебчо.

# 155
  • София
desislava_87, ketito си е съвсем съвсем бременна  preggo , че си има и много сладка лентичка в подписа. Пожелавам скоро всички тук да имат такива.  Hug
Иначе термините на момичета са на първа страница.

elen@, утре да мине и вече е сряда. Дано зарадвате бабите!  Flowers Four Leaf Clover

Радвам се да видя тук galita84  Hug Hug Hug ТОЗИ ПЪТ ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД.  Praynig  Naughty

Бухтичка, щом Sure Check e показал бледа чертата, тя работата е ясна..  Joy

Четвъртото зад ъгъла, ще стане. Дано е много скоро... още тази година.  Hug

# 156
Хей saxophone изпревари ме  Mr. Green. Ама ти си толкова изчерпателна, че няма какво да добавя. А с теб какво става. Thinking

# 157
Zdraveyte na vsi4ki mam4eta!
I az sym ot Varna,na 28g,pyrva bremennost mi e i spored bg-mama terminyt mi e na 11.07.Mnogo syvpadeniq imame-moje i da rodim zaedno Grinning

# 158
Kakvi sa tezi lenti4ki za ostava6tite dni?

# 159
Здравей papeto и добре дошла при нас   Laughing. Пожелавам ти лека бременност, без проблеми.
Пиши на български, такива са изискванията във форума.
Регистрирай се, за да не се налага да влизаш като гост в темата,а и трябва да имаш юзер, за да си сложиш лентичка.
За лентичките ако искаш можеш да погледнеш на страница 5 и 6 има посочени сайтове, от където да си направиш.
Прочети тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4827.0
Опитай, ако не стане ще помагаме.   bouquet

Последна редакция: пн, 12 ное 2007, 17:10 от Kokolin@

# 160
  • София
papetowelcome

Момичета, някоя от вас пие ли друго, освен фолиева киселина? Някакви витамини като Центрум Матерна, например...  newsm78

# 161
saxophone и аз се чудя дали да пия други витамини освен фолиева киселина. Не се сещам предишната си бременност да съм пила нещо, защото Матерната я отричаха и я бяха спрели от продажба. Пих някакви антиоксиданти Neoxid, които лекарката ми беше препоръчала. Сега като ходя на преглед в четвъртък ще я питам. След раждането докато кърмех пиех вит.за бременни Pre-Natal. Казват че са хубави (по 100 бр. цената е около 40 лв, но може и насипно колкото искаш). Аз лично още като разбрах, че съм бременна сега мислих да си ги купя и да пия но прочетох във форума, че не било много добре да се пият комплексни витамини, защото вътре имало вит. А който бил опасен за бременните. И така сега не знам. Със сигурност няма да навреди да хапвам плодове и зеленчуци.
Ти направи ли си тест??? Записваш ли се при нас???? Laughing

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 10:13 от Kokolin@

# 162
  • София
galita84, Aelia, desislava_87, papeto  поздравления и хубава бременност:)
elen@ и аз едва издържам вече! Прегледът ми е на 15.11.. Нямам търпение да се похваля на всички!
Стискам палци в сряда всичко да е наред newsm10

# 163
Здравейте всички! Отдавна следя форума в сайта, но до сега не се осмелявях да се включа. Най-накрая мога и аз да се похваля, че се осъществи мечтата ми. След 6 мес. опити чудото се случи! Толкова съм щастлива и толкова искам да споделя радостта си..... но още не смея да кажа на околните. Знам, че само вие в този момент можете най-истински да усетите емоциите ми. Усмивката не слиза от лицето ми и сякаш времето е спряло. Нямам търпение да дойде юли! Сигурна съм, че и при вас е така. Вие сте първите хора, с които споделям след таткото Grinning Grinning Grinning Просто исках да си кажа, благодаря ви Laughing Grinning Laughing

# 164
  • София
ission добре дошла Hug
При мен чудото се случи след малко повече от година опити и моята усмивка също не слиза от лицето ми вече няколко дни. Юли ще дойде бързо и ще гушкаме нашите сладки бебчета:) Аз също не съм споделила с никого освен с таткото и едва се сдържам вече. Вие кога мислите да споделите с роднини и приятели? Има някакви суеверия, че трябва да не се казва до не знам кога си, но аз лично няма да издържа  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт