Има ли мами за юли 2008?

• 22 812
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравей,Патишонче!
И при нас с мъжа ми се получи по подобен начин оповестяването. Казахме в събота и: неговите родители ужасно се зарадваха, ама моите не съвсем Sad То баща ми се зарадва, но майка каза, че сме били избързали. Доста се разочаровах от реакцията, да си призная. Но пък после казах и на брат си и семейството му, от сърце се зарадваха и ми честитиха и ми мина лошото настроение Simple Smile

Да не забравя: Добре дошли на всички, на които не съм честитила  Hug Особено на Бухтичка много се радвам, с тези потъмняващи черти Simple Smile Успех на всички!

# 241
  • Бургас
Ами аз май съм в около 7 г.сВ началото се консултирах с гинеколога, но ме посъветваха да отида към 7 г.с за да се види със сигурност ве4е нещо..

Ами аз съм от Бургас и ще ходя при д-р Георгиев ...Добри отзиви за него има тук  ... Peace

Запо4на ве4е да ми се гади...а съм свалила около 1-2 кг...

А за кочмарите и при мен е същото..всчка ве4ер кошмари ....надчвам се вси4ко да се пооталожи след 2-3 месец...

кажете моля ви как да си ка4а във форума ленти4ката със седмиците???

много съм зле с тези комп. Party Stop Joy

# 242
Е да Патишонка спя си, ама само тази седмица щото съм в болнични-другата седмица като тръгна на работа и не ми се мисли направо... #Crazy Ще има да дремя на бюрото... ужисссссссс, не ми се мисли!

# 243
  • Бургас
здравей Джули..защо според майка ти сте избързали???
коч бременност ти е ..на колко си от къде си??

Децата са такова 4удо...и то не може да се планира ..просто се слу4ва ....

Братов4ед ми се и жена му планираха бебе нчколко години..все не бе момента да  се оженят..все мъдреха какаво и как ще правят..накрач се ожениха но тя 3 години не можа да забременее...след това то4но когато най-малко о4акваха забременч и се роди най-прекрасното същество.

За мен за деца винаги му е времето..както майка ми казва...децата растат покрай проблемите...и докато се осъзнаеш ве4е са големи големи...

това ще е най-голямата радост.....ние те подкрепяме с две ръце  bouquet  bouquet  bouquet

# 244
Здравейте и от мен в този студен ден Hug

Джули, и мойта майка реагира много странно на новината и също ме разочарова Rolling Eyes. Като й казах тя "ме успокои", че тестовете често грешали и може все пак да ми дойде hahaha. И това при положение, че знае, че ние искаме второ дете от една година. После започна да се чуди как ще се справим с две малки деца, щяло да ни е тясно и т.н. Обаче аз не й обръщам много внимание, защото знам, че тя се притеснява за мен ужасно много и я е страх от раждането, затова и реагира така.

А относно съобщаването на новината - аз вече казах на някои от най-близките ни приятели. На мен най-големия ми проблем е как ще съобщя в работата, защото съм на ново място от само един месец, а най-странното е, че в офиса има още 3 бременни освен мен ooooh!. И това ме кара да си мисля, че на шефовете няма изобщо, ама изобщо да им хареса новината. Много се притеснявам от момента, в който ще им кажа. А този момент май ще е скоро, защото започвам да усещам разни неразположения, които няма как да скрия, пък и цигарите спрях и ще им направи впечатление.

# 245
  • Сливен
Според мен Джули , майките благородно " съжеляват " децата  си . Не е искала да те натъжи , макар,че аз също се притеснявам как ще кажа на моята .Тя истински ми помага ,само на нея мога да си оставя детето , налагало се е да го гледа за 2 месеца , и в още много трудни за нея  моменти .

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 12:43 от marieta_78

# 246
  • София
 julie.k аз като казах на майка ми за първата бременност и реагира по същия начин Rolling Eyes много криво ми стана Sad а и в същия ден ми предложиха голямо повишение, което се наложи да откажа  Rolling Eyes незнам как се стърпя да не ми каже да направя аборт ooooh! Приятелката на брат ви е бременна и той като и каза и тя много се зарадва  Confused
Ние с брат ми сме породени и тя е много против това и много крайно се изразява, като види майка с две малки деца-Нещо като "браво на нея, добре се е подредила" Shocked и аз много се дразня  Crossing Arms и сега въобще не и казах, брат ми май и е казал ама тя си мълчи  Rolling Eyes аз отрицателна енергия не искам  Naughtyот никой

Астарта и ние в офиса миналия път бяхме 4 бременни, после още една Laughing бъзикаха шефа, че е много плодовит hahaha
По добре си кажи и не крий. Пък ти ако си държиш на работата можеш да се върнеш бързо. Две от момичетата  прекъснаха само за 3 месеца Peace

maimunka2 коя лентичка си си харесала. Копирай адреса и го пейстни тук и ще ти обясня Hug

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 12:54 от ketito

# 247
Само плахичко се записвам, защото още не съм ходила на лекар. Надявам се да се свържа с док. днес и да мога да отида на преглед. После с Божията помощ, да съм една щастлива мама!

# 248
  • София
Само плахичко се записвам, защото още не съм ходила на лекар. Надявам се да се свържа с док. днес и да мога да отида на преглед. После с Божията помощ, да съм една щастлива мама!

тогава тихичко Добре дошла  Wink

Момичета ще направя и новата тема, че имам много снимки с бебчета Hug Но да ви питам , някой има ли желание и умения да се занимава  Embarassed хич не ми остава време Rolling Eyes Пък ако искате ако са много желаещи да се редуваме Heart Eyes
Тъкмо докато изпишем и другата тема/което правим бързо  Mr. Green/ ще се съберем повечко Hug

# 249
Днешният ден е по-различен от останалите. Кое го отличава? Разбрах, че ще ставам майка за втори път! Не мога да опиша как се чувствам, но всяка от нас знае за какво говоря!!!

# 250
  • София
Днешният ден е по-различен от останалите. Кое го отличава? Разбрах, че ще ставам майка за втори път! Не мога да опиша как се чувствам, но всяка от нас знае за какво говоря!!!

Hug Добре дошла давай си данните  Heart Eyes

# 251
   Hug

Hug Добре дошла давай си данните  Heart Eyes

# 252
Ще ставам майка за вторипът. По мои изчисления терминът е 28.07.2008г. Първото ми дете се роди на 25.07.2003г. Ще стане като в зоопарк - пълно с лъчета - дай Боже!

# 253
Ще ставам майка за втор ипът. По мои изчисления терминът е 28.07.2008г. Първото ми дете се роди на 25.07.2003г. Ще стане като в зоопарк - пълно с лъвчета - дай Боже!

# 254
Ами много съм разсеяна днес! Едно изречение не мога да вържа като хората, 2 минути не мога да си запомня мисълта... hahaha
Ето, сега например исках да отговоря на няколко момичета - ами не знам вече какво исках да напиша ooooh!

За майките да ви кажа - сигурно е особено за тях, особено, когато е за първи път... И не, че не се радват - просто им идва в повече в първия момент. То и на мен ми стана едно.. странно като си видях теста Grinning А ако знаете за какви смешни реакции на родители съм чувала Laughing Да знаете, още няколко дни, до седмица, им давам и ви гарантирам, че майките ви ще са по-луди по тези неродени бебета от вас самите! Даже ще ви дойде в повече вниманието Grinning

Наскоро пътувах в едно такси, където таксиметровия шофьор ми разказа, че преди месец му се е родила внучка. И ми казва: Бях чувал, че внучетата се обичат повече от родни деца, ама много не повярвах. Ама сега!!
 Grinning

Маймунка, двоумя се между Калчева и Ковачева. Ходила ли си при някоя от тях?

Общи условия

Активация на акаунт