Фън шуй ІІІ

• 36 187
  • 399
  •   1
Отговори
# 270
Да,помня,че четох за неутрализатор,но не помня конкретно Embarassed...хич не съм ти от полза днес,ама като никой друг не влиза днес JoyПочети назад за неутрализаторите,трябва да намериш подходяща идея Peace

# 271
  • София
Не е добре огледало да се слага нито срещу врата, нито срещу прозорец. Също така не е хубаво огледало срещу огледало.

# 272
Благодаря ви и на двете.  bouquet

# 273
  • Варна
Вписвам се да чета темата, но имам и един въпрос, че съм още необразован. Самоподарих си един чан.  Жаба глътнала монета, отдолу шляпкат с перки две рибета, император шапката си сложи, аз къде да го положи?
 В хола го искам, здраво го стискам, в коя зона му е мястото? Всъщност гледам, че зависи от хиляди работи, но на първо време някакъв съвет питам? Crazy

# 274
  • София
Вписвам се да чета темата, но имам и един въпрос, че съм още необразован. Самоподарих си един чан.  Жаба глътнала монета, отдолу шляпкат с перки две рибета, император шапката си сложи, аз къде да го положи?
 В хола го искам, здраво го стискам, в коя зона му е мястото? Всъщност гледам, че зависи от хиляди работи, но на първо време някакъв съвет питам? Crazy
hahaha  Няма да мога да ти отговоря в същия тон, за съжаление. Какъв е този чан с жаба, обикновено са някакви висулки?

# 275
  • На село
А огледало зад врата? Става въпрос отново за коридор, съжалявам, че пак предъвкавам въпроса за огледало в коридор...  ConfusedИскам да сложа голямо огледало точно зад входната врата, на перпендикулярната на вратата стена (така го обяснявам, защото може да се разбере, че е зад вратата на същата стена). Няма как да не отразява вратата - и затворена, и отворена вратата все ще се вижда в огледалото, но то няма да отразява стълбищната площадка или нещо от вън по никакъв начин, когато е отворена. Над мястото за това огледало даже съм пуснала кабел и ключ за лампичка. Мога ли да си сложа аз огледалото, пък да закача нещо на лампичката за неутрализиране  newsm78? Много ми е трудно хем стил и удобство да гоня, хем с Фън Шуй да подреждам дома ми. Моля ви, помогнете със съвет!   

# 276
Здравейте, много ме запалихте и мен по фън шуй. Вчера се зачетох из темите, днес вече съм си купила и книжка, май не съм я уцелила, че е с тия звезди и са едни сметки... ConfusedМного от тези амулети ги имам в къщи /като пътуваме из Азия все носиме такива неща/ само дето не са на правилните места. То като чета по-лесно ще ми е къщата да сменя, отколкото да я преподредя Confused Добре, че поне мъжа ми вярва в такива неща /всъщност даже по-вече от мен/ та се надявам да ми съдейства Simple SmileСега се захващам със сметките, а по-късно с въпросите

# 277
Миши,точно така си е,трябва да се помисли още преди да се построи къщата и сега много сложно,на моменти невъзможно ми е да съобразя всичко...и много ме е яд Sick

# 278
  • София
Да, хубаво е да се помисли още преди да се построи къщата, но и след това не е късно. Важното е да се открият местата с положителна енергия и да се активират, както и тези с отрицателна и да се вземат необходимите мерки.
Що се отнася до огледало зад вратата и аз имах такъв вариант, но се отказах. Не е много удачно.

# 279
  • София
shoshi, май си представих какво имаш предвид за мебел до ъгъла Simple Smile, то и без това там ще сложа нощно шкафче, но може да се опитам да омекотя целия ръб с още нещо. А ръбовете от мебелите пращат ли стрели?
И още нещо, нашата спалня се пада в южната и югозападната част на апартамента. Дочетох си снощи "188 съвета" и там пък много се набляга как не е благоприятно 5тата жълта да ти се пада в спалнята и да ходим да спим другаде... Както се сещате, това не е удобно ( а и мъжът ми се закани да ми изхвърли книгите вече Mr. Green ), та да питам - можем ли да си спим все пак спокойно там, при положение, че смятам да окача вятърен чан на южната стена? И да слагам ли още нещо, някакво дърво може би? (или то пък ще подхрани огъня Thinking ) Много питам май, но нали разбирате, искам да съм направила каквото зависи от мен... Rolling Eyes
ria, благодаря за мнението, може да е с някакъв "метален цвят" гирляндът... ( с оглед да не засилвам и без друго земната енергия на стаята заради пак същата лоша звезда...)

# 280
  • Варна
Тази "пета" и на мен ми е голям проблем. Close
Все още не мога да открия решение на разположението ни вкъщи след 4-ти февруари.
Стаята на сина ми е в южния сектор и нямам никакъв избор да го преместя оттам. Засега мисля да преместя компютъра му в хола, от което той е ужасно възмутен, но все пак по време на сън той прекарва минимум 8 часа там. ooooh! Добре, ще сложа метален чан, макар че не съм намерила още подходящ, ама четох, че някои специалисти предпочитат въобще да не се слага нищо в поразения сектор за да не се постигне несъзнателно активиране на лошата енергия. Донякъде съм склонна да се съглася и вече взех да се обърквам. Crazy

# 281
  • На село
Шоши, благодаря за съвета за огледалото!

# 282
Здравейте, прочетох по-голямата част от трета тема. Нищо не разбирам (още) от фън шуй, но пък имам добро желание.
Имам въпрос, ако има някой доброволец да ми отговори.
Става дума за работното място.

На кратко, аз има три.
На първото продавачката напусна без предизвестие преди седмица и там витае супер отрицателна енергия. Моля кажете как да я неутрализилам . Гледаше ме много лошо като си отиваше.

На второто имам проблем с персонала от друг характер. Прави всичко възможно да ме държи далече от събитията, за да може в подходящия момент да си работи магазина от нейно име.

А на третото просто имам нужда от повече клиенти (още е нов магазина).

Последното може и да го пропуснете, но моля дайте съвет как да оправя нещата на първите две места. Благодаря.  bouquet

# 283
  • София
там витае супер отрицателна енергия. Моля кажете как да я неутрализилам .
Ако проблема е само в отрицателната енергия от въпросната служителка можеш да пречистиш помещението, като викнеш свещеник или сама да го пречистиш със свещ или звънче. Относно фън шуй обаче, никой не би могъл да ти даде съвет без да види за какво става въпрос.

# 284
А на третото просто имам нужда от повече клиенти (още е нов магазина).

За това мога да ти препоръ4ам следната книга,която няма връзка с Фън Шуй,но определено би могла да ти е от полза.Стигнала съм до някъде и определено мога да кажа,4е на война(в политиката) и в бизнеса има едни и съ6ти правила.По4ти съм сигурна,4е някои държави много добре използват стратегемите,описани там.Не слу4айино и Китай е на първо място като воде6та световна сила,макар и не официално.А Русия използва то4но един такъв ход от 36-те стратегеми за подписването за газопровода.Много е хитра книгата,но иска доста разбиране.
http://knigoteka.com/book/117962

Общи условия

Активация на акаунт