Ноември е, и студ настава, но Любовта в сърцата ни винаги сгрява!

• 22 448
  • 485
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Асе,според мен резултатите ти са много добри.Пролактина може и другият месец да го повторите и тогава да се предприема нещо.Аз моя го свлих с билки-беше 650 при същите референтни стойности.За Прогестерона - той се изследва задължително след овулация-ако го направиш по-рано просто няма смисъл .

Ники,ама ти не пиеш ли Магнерич или нещо от тая група?Аз пия от 13-14-та седмица по 4 пъти на ден.

Мен така ме цепи глава,че трудно я държа права.Увеличиха ми дозата на лекарствата за кръвното,защото вчера пак ми беше 140/30,въпреки че последното увеличение беше преди седмица-до къде ли ще я докарам.Днес цял ден лежа и ми е що годе добре кръвното,явно следващите месеци ще ги изкарам изцяло в легнало положение(то дано на има какво да изкарам де).

# 136
  • морето и сините вълни :)
браво ЛИЛИИИИИ Hug Hug
само такива новини да се чуват....ех много се радвам на бремелинките значи...кога и аз бях бременнна..еех спомени спомени сега си гушам  чавчето малко Hug Hug

моммичета целувки от мен че тез дни Влади ме побърка..по цял ден не спи само мрънка , и иска да го люлея в количката Crazy аз останах без ръце от таз количка.напраууу я намразих .ние кошарата  не я  ползваме ами седи за красота само Thinking
цунки  и гунки на всички

# 137
  • София
За този месец съм си заплюла някого, да видим дали няма да е следващия похвалил се Wink.

А, аз познавам ли я? Mr. Green Е стана ми много любопитно, дано си права и девойката дето си я нарочила
да се отчете.

Лили, хубава новина, сега се пази и си почивай повече. А, честитките в по-късен етап, като се роди бебто красиво, за да не урочасвам хубавинката.

# 138
Зори, честит рожден ден, бъди много здрава и след няколко месеца щастлива мама на малкото си очаквано съкровище   bouquet Hug

# 139
Зориии!!  Честит рожден ден!!!!Желая ти много здраве, спокойствие, ниско кръвно и много ритничета до март, когато да гушнеш малкия принц!!! И много любов,щастие и късмет във всичко!!! За теб newsm51 newsm51 newsm51, а за принца- smile3525 smile3525 smile3525//все пак днес и той празнува малко задочно,ама нали е част от теб:)

Момичета,честито ви сняг! вече не е баш първи,ама си е сняг.  Пак познаха синоптиците:)

Аз за този месец съм нарочила ПОНЕ две от вас, крайно време е! И най-късно до нова година искам раздвижване в началните редове на списъка. Не може така,ще се карам!

# 140
Ангелче, да си жива и здрава, усмихната и оптимистка!   bouquet
Пожелавам ти всички твои мечти, цели и позитивни мисли да станат реалност!
 Flowers Four Leaf Clover  newsm51 bdbaloni

На някой да му трябва малко сняг за нещо?  Mr. Green
Асе, кога ще те видим и теб най-после? Летиш насам-натам.  Hug

Влади, браво на теб Heart Eyes. (това на гърба на Ани-Бани Mr. Green) Така се прави - ръцете на големите са или за носене, или за бутане на колички. Иначе от чудене какво да правят, застават в застрашителната "Ф" поза.  Laughing
Никой от вас не се е записал за купона за 5-годишнината на БГ-мама. Срамота. Е, аз и Wel засега, да те минават котки път сме се де.  Flutter

Ритче, голям кукумицин съм.  Embarassed

# 141
Добро утро момичета newsm51

Днес е хубав ден мойта малка и много красива племенничка става на една годинка/ вече сме големи/   newsm38  тя ни носи толкова много радост и щастие

За този месец съм си заплюла някого, да видим дали няма да е следващия похвалил се Wink.

А, аз познавам ли я? Mr. Green Е стана ми много любопитно, дано си права и девойката дето си я нарочила
да се отчете.

newsm10  и на мен ми е любопитно но дано да са повече от една девойките  Wink

ЗОРИ  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на теб мила много здраве и много щастие  , а най големия подарък ти си го носиш с теб а накрая и ще си го гушнеш. Wink

При нас сняг няма само дъждец Sad

# 142
Зори, честит рожден ден, миличка. Желая ти безкрайно щастие, много усмивки и прекрасни мигове. И да си получиш най-големия подарък жив и здрав през март newsm51 bdbaloni newsm51.

да се отчете.
newsm10  и на мен ми е любопитно но дано да са повече от една девойките  Wink

Няма пък да ви кажа аз за кого си мисля  smile3534. Но и аз нямам нищо против и всички едновременно да се похвалят Heart Eyes.

Приятен уикенд в това прекрасно снежно време.

# 143
  • София
благодаря ви милчки,много ви гушкам и ви обичкам всички! HugДенят ми започна страхотно с тази снежна приказка и няколко ритничета от бебо. Heart Eyes

helenapeeva ,да ти е жива и здрава племенничката,да расте умно ,красиво и щастливо дете!  bouquet

# 144
Ама много съм застреляна  Embarassed.
helenapeeva, да ти е жива и здрава племенницата и все така да ви радва.  party006

# 145
Привет от ЛоМдон. Ние сме добре, зверчо и той... Слушка с двете уши,папка и спинка!
Аз копам на тръстиката, помощник социологът - т.е. мъж ми - гледа бебето!

Липсвате ми! надявам се, че всички са ОК!

# 146
Честит рожден ден Анджелис   Hug Hug Hug Hug Hug
Нека най- хубавото вече най сетне е при теб!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Чувствам се виновна, че не намирам все време и не мога да чета и да се включвам в темичките
Как ми липсвате само
 newsm45
наздраве и от нас
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4463297
Честито на Лили!
Знам че този път ще е различен! ОТ все сърце успешна бременност и здраво, силно бебе!

Само колко са хубави  снимките на нашите бебчета Heart Eyes Grinning

ОБИЧАМ ВИ!!!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 147
снимките са в нашия албум

# 148
ОТЧЕТ: Ехо - 1 плоден сак в 6 г.с. (ОТ) - в норма. Дадоха ми 4 направления за изследвания (някакви кодове - неразгадаеми)ама трябва да са сутрин на гладно и жадно и ще ги правя др.седмица и на 26.11 - ще търсим сърдечна дейност. Предстоят ми двете най-дълги седмици.
На излизане от кабинета дъждът щеше да ме отнесе. Дано да е за добро и на всички да ни върви по вода.
Приятен ден ви желая. Целувки от мен

# 149
angels_zg честит рожден ден и от мен   bouquet Пожелавам ти здраве, усмивки и сбъднати мечти!
helenapeeva да ви е жива и здрава племенницата и скоро да си има братовчедче  Hug
Lili_X , чудесна новина! Дано всичко е наред ,ще стискам палци!
Гретка е страхотна  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт