Ноември е, и студ настава, но Любовта в сърцата ни винаги сгрява!

• 22 462
  • 485
  •   1
Отговори
# 165
Честит имен ден на Викитата и от мен   bouquet само най-хубави неща да им се случват  Hug Hug

# 166
Честит имен ден на Вики на Светлето  bouquet!
Да е жив и здрав и много,много щастлив.Да слуша мама и тате много,а и те него също.

# 167
Мерси  Hug
Ама аз не знаех че Викитата има имен ден   Embarassed По точно знам че е някъде през април ...  Rolling Eyes
Нищо, да са живи и здрави...
Ние май скоро ще ходим  Shocked
Лъчко е голям красавец   bouquet
Лека седмица на всички, много положителни емоции   bouquet

# 168
Лили, стискам палци и много се радвам за теб!

Зори, честит рожден ден на патерици! Пожелавам ти много здраве и любов!

Гретка е толкова сладка! пу-пу! много е пораснала! Времето лети шеметно! понякога се плаша...

Ужасно съм изморена и лягам... Много ми дойде това пътуване, работа, бебегледане. Не се оплаквам...

# 169
Добър ви ден:) Къде сте се скрили, да не спинкате в това заспало време?

Не знаех коа празнуват имен ден Викитата, ако е било вчера-честито им на патерици:) Важното е да има поводи за празнуване;)

Шерче,къде ще ходите с Вики Mr. Green Не й ли е рано още?
Лейди, големи пътешественици сте вие. Малката отрано хукна по чужбинско:)

Хубава седмица на всички!

# 170
eeeee.... Hug Никой не забелязва колегата ми на снимка с Грета.
Него го сватосвам за нашата Глори.
Какво ще кажете?
Много работен, не пуши пие само бира и жена няма.
Оценяйте го!!! Laughing

Отивам да Видя Лъчко Hug

# 171
  • София
Сега докато си пишех в една тема и нещо стана... newsm78 Дали модките не са я изтрили? Беше в наши подфорум.

Мимич, да беше казала, че ще го сватосваш този твой колега - сега ще ходя пак да го гледам. Май имаше честни сини очи. Sunglasses

# 172
Сега докато си пишех в една тема и нещо стана... newsm78 Дали модките не са я изтрили? Беше в наши подфорум.
Верно..аз тамън пък публикувах в нея newsm78 и публикацията  е изчезнала,много интересно...

# 173
  • София
Верно..аз тамън пък публикувах в нея newsm78
Да, и аз точно твоята публикация потвърждавах Laughing

# 174
Ооо,Аги, възвърнала си си стария ник, не си вече Чу:)

# 175
Мимич, оцених го аз, ама реших да си замълча  Rolling Eyes
Ники, не рано ами многооо е рано за прохождане, обаче Вики по цял ден стои права. Всичко което може да и послужи като средство да се изправи се ползва. Вече толкова се е специализирала, изкача като пружинка в кошарата и се оглежда доволно, доволно... и естествено почва да подскача Grinning  Крачки не се сеща да прави обаче не знам как успява да се предвижи от единия до другия край на кошарата  Rolling Eyes
Аз тебе искам да те питам едни зъболекарски въпрос  Grinning От една седмица ходя да ми лекуват венците, защото по време и след бременността много ми кървят и ме болят всички зъби от това. Кариеси нямам, да чукна на дърво, което е даже учудващо... Обаче от това лечение няма никакъв ефект. Даже зъболекарката май се по притесни че нещо не ми действа лечението. Та се чудя дали да ходя или да оставя нещата така и да ги лекувам като спра кърменето. Защото според мен хормоните още не са ми наред и явно затова продължават да си кървят  Rolling Eyes

# 176
Шерче, не е рано! Щом се изправя и стои права, скоро ще започне да стои без опора и така... Амалия е в същото положение. ИЗправя се сама, придвижва се като се държи, понякога се пуска и за секунди пази равновесие и сяда на дупе. Ако я сложа в проходилка, ще тръгне из къщата...

Ники, не съм била в чужбина бе! в ЛОМ, нашият дунавски град. Шегувам се като му казвам ЛоМдон.
 Joy

# 177
Здравейте и от мен.

Зори, мила - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!! малко на патерица ама от сърце. Да си жива и здрава, и скоро да станете трима  Grinning.

Също искам да поздравя и ЛИЛИ.   bouquet Прекрасна новина.

Ние събота и неделята бяхме на селото да точим винце...... Wine Glass  Mr. Green Купона беше голям. Също да ви се похваля, че аз карах до там.  Mr. Green Всички сме живи ........да не се притеснявате.  bowuu
Днес пък имах проблен с нета и неможах да се включа по-рано.   Някой път ми иде да го comp03 тоя компютър.
цИлуФки от мен  Kissing Heart

П.П. Утре сутринта ще правя първите изследвания. Така като гледам ОВУ за сега няма, ама кой знае .........може и да се появи !

# 178
  • Стара Загора
Верно..аз тамън пък публикувах в нея newsm78 и публикацията  е изчезнала,много интересно...
По молба на потребителката е изтрита темата момичета.
А аз днес имах цяллл работен ден..сежи си гледаше сина...и аз съм хора Crossing Arms Утре мисля пак да ходя там...но окончателно завръщане ще имам м.февруари 2008г.
Сега отивам да правя пица..гладна съм като вълк...то си ми и личи де...с тази добре поддържана овална фора Mr. Green

# 179
Днес нещо няма почти никой Sad...Жалко

Аз пък се скапах от работа,но иззидахме и замазахме всичко!Ако някой има нещо за ремонт да свирка - пушка съм вече за тези работи.

Имам въпрос:за изследването на Прогестерона трябва ли да се спазват някакви изисквания?Като например на гладно,без кафе или нещо подобно?

Hug на всички

Общи условия

Активация на акаунт