Стана ми така мъчно. Тя знае е за двата пъти. Отскоро и тя самата и майка. Знае колко по-страхлива станах по отношение на Вики след загубите. И да ми изпрати това.
Естествено не мога да съм такава гад и да го изпратя на 20 човека. Направих следното - изпратих го на едни спам-мейли. Естественото повечето се върнаха, защото нямало такъв адрес. И аз се сдухах. В събота Вики се разболя. Още е болен... Можете да си представите какво ми е след този идиотски мейл.Рони, аз д-р Казаков само го чух. Но е хубаво, че винаги успява да ми вдъхне вяра и надежда. Каза след Нова година да идвам на преглед да видим дали сме утрепали бактериите. И че тогава ме иска с положителен тест. Аз му казах, че ще изчакам още малко. А той ми отговори, че е крайно време да спра да си стискам краката и да дам карт бланш на мъжо.
Асе, защо слънце се ровиш в старите документи? Трябва да спрем да мислим за миналото и да погледнем напред!
Аги, какво прави моята мъничка любов? Пита за мен, нали? Не си ми отговорила нищо за едно предложение...
Весе, Ники и Зори, скоро си мислех нещо за вас - обикновено, когато някой друг е бременен все ми се струва, че много бързо течат седмиците и месецетие. А откакто вие трите сте бременни, все едно аз съм - времето се проточва като ... Искам утре като отворя форума да видя, че сте в 36 седмица примерно. И да знам как след 3-4 седмици ще мачакам много бебета... Гушам ви и ви мисля!
Аничка, колко мъничко остана...
Наденце, да ти е жив и здрав рожденникът! Да е весело и безгрижно детството му! Нацелувай го и от мен!

. Светле я се вземи в ръце, и не се сдухвай на простотията на хората... . Леле, много си добричка да ти кажа, аз щях да я направя дива след такава изцепка.
,не обръщай никакво внимание!!!
. В петък ще ходя да се запознавам с нова докторка, пък да видим какво ще стане. Следващата седмица ми е последна на работа и ми е много интересно как ще просъществувам само вкъщи. Вероятно ще ви мрънкам, ама се надявам да ме изтърпите.

.Запознахме се с Ясна
и лично на мен ми беше много приятно! Вики се държа сравнително прилично 
Явно просто нещо не съм си в ред.