Ноември е, и студ настава, но Любовта в сърцата ни винаги сгрява!

• 22 442
  • 485
  •   1
Отговори
# 330
Мъничките ми Раленца! Няма да униваме. И на нашата улица ще изгрее слънце. И тогава ще сме безкрай щастливи, защото дълго сме чакали за него. Ня ма да сепредаваме. Не и сега. Минали сме през толкова много.. Иначе и при мен настроениеята са подобни. По тази причина и не пиша. Сдухала съм се. И аз съм гневна, а често само търся повод да се ядосам на някого. От минлата седмица ми е много криво. Една приятелка, която е направила страшно много за мен без да иска вероятно ме вкара в мъничък кошмар. Повечето то вас са чували за нея - тя е момичето, което заради мен отиде до Варна, когато загубих първото бебе. А в петък ми изпрати мейл с някяква снимка под който пишеше, че трябва да се изпрати на 20 човека иначе ще почине някой от семейството и бяха изброени примери на хора, чиито деца са починали.  Sad Стана ми така мъчно. Тя знае е за двата пъти. Отскоро и тя самата и майка. Знае колко по-страхлива станах по отношение на Вики след загубите. И да ми изпрати това. Cry Естествено не мога да съм такава гад и да го изпратя на 20 човека. Направих следното - изпратих го на едни спам-мейли. Естественото повечето се върнаха, защото нямало такъв адрес. И аз се сдухах. В събота Вики се разболя. Още е болен... Можете да си представите какво ми е след този идиотски мейл.
 Рони, аз д-р Казаков само го чух. Но е хубаво, че винаги успява да ми вдъхне вяра и надежда. Каза след Нова година да идвам на преглед да видим дали сме утрепали бактериите. И че тогава ме иска с положителен тест. Аз му казах, че ще изчакам още малко. А той ми отговори, че е крайно време да спра да си стискам краката и да дам карт бланш на мъжо. Mr. Green Мъжка солидарност, а? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Явно мисли и за Димитър.
Асе, защо слънце се ровиш в старите документи? Трябва да спрем да мислим за миналото и да погледнем напред!
Аги, какво прави моята мъничка любов? Пита за мен, нали? Не си ми отговорила нищо за едно предложение...
Весе, Ники и Зори, скоро си мислех нещо за вас - обикновено, когато някой друг е бременен все ми се струва, че много бързо течат седмиците и месецетие. А откакто вие трите сте бременни, все едно аз съм - времето се проточва като ... Искам утре като отворя форума да видя, че сте в 36 седмица примерно. И да знам как след 3-4 седмици ще мачакам много бебета... Гушам ви и ви мисля!
 Аничка, колко мъничко остана...

Наденце,
да ти е жив и здрав рожденникът! Да е весело и безгрижно детството му! Нацелувай го и от мен! Heart Eyes

# 331
Ако си дам заявка за среща за другата седмица, ще приемете ли? Примерно четвъртък или петък.
Предлагам Кривото на 6-ти септември. Имат удобна мебел, правят резервации по телефон и имат една невероятна салата-магданозка.  Heart Eyes
Туй,то.Да знаете,че вече тотално ме е изветрял мозъка.Чета и си викам,абе Рони нещо се е объркала,септември мина отдавна,сигурно говори за 6 декември.И изведнъж зацепих,че това не е датата а мястото. Mr. GreenНе съм в ред да знаете
Ритка,не се подавай на гадни настроения.Всичко ще се нареди тогава,когато най-малко очакваш.Сигурна съм.
И да се похваля,намерихме си майстор и си харесахме плочки.От утре започва великото тряскане в нас,но поне се надявам да стане хубаво
Гуша ви и изчезвам,че дребния мрънка  Hug
Светле,егати приятелката.Нямам думи  #Crazy

# 332
  • София
Светленце, на такива гадорийки , се отвръща със същото. Егати идиотката, аз тази ако я хвана ще и оскубя косата. Побеснях  #Cussing out. Светле я се вземи в ръце, и не се сдухвай на простотията на хората... . Леле, много си добричка да ти кажа, аз щях да я направя дива  след такава изцепка.

# 333
Светленце, на такива гадорийки , се отвръща със същото. Егати идиотката, аз тази ако я хвана ще и оскубя косата. Побеснях  #Cussing out. Светле я се вземи в ръце, и не се сдухвай на простотията на хората... . Леле, много си добричка да ти кажа, аз щях да я направя дива  след такава изцепка.

Подкрепям Peace,не обръщай никакво внимание!!!
Ама,че се ядосах и аз...,изключително нетактично.

# 334
Светле, не гледай на тези писма като пророчества.  Hug Аз понякога даже не ги и чета - трия. За мен са си жив спам. И каквото ми е писано, това. Определено обаче няма да бъде, защото някой ми е шитнал мейл, само за да изпълни заръката и да си осигури суеверно спокойствие. Просто не дръж (пък и не само ти) на тези неща. Да не би когато още не е имало компютри да не са се случвали трагедии? Или по-назад във времето, когато жените не е трябвало да се образоват да ни би нещастията да са ги засипвали заради факта, че не са препратили някоя хартишка на няколко други човечета? И това при положение, че не са знаели даже съдържанието на  написаното.
Че аз даже трия без да препращам и тези, които ми обещават щастие, цветя и рози, ако препратя нещото на още 10 човека, които ще се почустват задължени от своя страна да го препратят на още 10 и т.н.
Всъщност, ако искаш, върни писмото на изпращача + обяснение, че не ти е приятно да те включват в групата на робуващите на глупости. 
Цалуф от мен. Не си създавай излишни притеснения.
Пък Вики Heart Eyes да се оправя бързо, защото аз много прихващам вируси. Нали знаеш  Wink

Берни, когато пиша глупости рядко успявам да се разшифрирам и сама. За вас не мога даже и да мисля.  Mr. Green

Ритче, сподели поне на трудовия фронт случи ли на шефове и колежка? А къде е колежката всъщност? Нищо не е писала за себе си. За нагърчения от работа мъж знам, но тя как е, а?  Heart Eyes

# 335
Ей ме бе. Нищо интересно покрай мен и за това не пиша. Добре съм, вече съм абсолютен кит + 16 кг ooooh!. В петък ще ходя да се запознавам с нова докторка, пък да видим какво ще стане. Следващата седмица ми е последна на работа и ми е много интересно как ще просъществувам само вкъщи. Вероятно ще ви мрънкам, ама се надявам да ме изтърпите.  Heart Eyes
Светле, не си слагай присърце подобна нетактичност и не се вкарвай в излишни суеверни мисли. Hug Днес тъкмо разправях на Ритата колко ми се идва до Карлово, така че - Фнимавай  Mr. Green. Ти като не дойде да не взема аз да повторя Laughing. Бързо оздравяване на Вики и поздрави на Митко  Heart Eyes.

Аз съм навита за среща другата седмица.

# 336
Светле, що не й теглиш една на тази твоя "приятелка". Спомням си миналата година по едно време само ме заливаха с подобен спам и не се свених да връщам гневни мейлове на изпращачите да внимават на мен какво изпращат.
Даже май и на Ритката се "карах" - е добре поне че не бяха толкова зловещи мейловете.

Веселата, да не говорим за килограми. Откакто съм вкъщи плюскам нон стоп и не смея да се кача на кантара. Чуствам се вече тотално подпухнала и плондир - ама пък изследванията ми са ОК, кръвното като на атлет. Въобще ...... Но малко остана.

Оказах се лош пророк за причината за пропускане на срещата. Днес се събудих с кактус в гърлото и цял ден се боря да извадя игличките. Донякъде успях, ама има още.

Лека нощ от мен.

# 337
  • София
Даже май и на Ритката се "карах" - е добре поне че не бяха толкова зловещи мейловете.

Кара ми се, спомням си. Доста кисела ми беше.  Mr. Green

# 338
  • София
Светле, въобще не се връзвай на такива глупости. На мен навремето една приятелка на свеки уж, за да ми вдъхне надежда ми пълнеше кутията с такива простотии. Знаеш ли кога съм ги препратила на "100" човека - точно никога. Между другото някои тия спамове могат да се разпространяват на всичките ти адресанти, само като кликнеш върху линка. На мен така ми се случи веднъж на скайпа. Нали знаеш - нещастието, когато не е в твоята къща, се забравя много бързо.
Весе, кефя се на "кита" Simple Smile Heart Eyes
Берни, предполагам че кърмиш още. Mr. Green Нали знаеш, че с кърмата изтича мозъка. Моят вече тече година и повече. Mr. Green Вчера Лъчи си играе с телефона ми и в един момент го чувам, че звъни и си викам - Леле набрал е някого! Crazy Embarassed После сама си се смях, като загрях разбира се. hahaha
Успешен ден на всички!
 Hug Hug Hug

# 339
Аги, това за кърмачките и мозъка ми хареса много. hahaha hahaha hahaha
Рони, Вики оздравява, така че само те чакаме на наш терен. Кога пристигате? Държиш ме в напрежение, а?
Весенце, ми нямам нищо против - я елате си починете с Емо! Човекът е заслужил. А,да, за малко да забравя - и ти де!
Рита, любов моя, ти що криеш инфо за новата работа, а? Трябва насила да измъкваме клюки. Казала съм го вече - не тормозете бедната ми клюкарска душица. Praynig
И сега публично да издам и Ася - обеща ми тя нещо за едни влакове и не си го изпълни. Ася, пу, изклюках те!

Благодаря ви за успокоението, момичета! Аз знам, че е тъй, ама.... ама мен от друго ме хвана яд. Когато загубих първото бебе - тя дойде до Пловдив да ме види, от там отиде до Варна, за да направи едно нещо за мен. Когато забременях с второто бебе, забременя и тя. Като загубих и него - страда много с мен. Заедно сме от 6-годишни. Познава ме. Видя как преживях нещата. И сега това...не съм й отговорила. Вече цяла седмица се опитвам да намеря разумно обяснение защо го е направила.

Гушам ви! И да се оплача - имахме проверка от инспектората - връщат ни го за стачката. Айде познайте кой е изряден, а? bowuu

# 340
Светле, и аз ще ти кажа да не се впрягаш толкова за този спам. Аз лично винаги съм ги триела, но понякога неволно можеш да ги пратиш на всичките си адреси, без да се замислиш дали ще нараниш някой с тази глупост... И предполагам, че точно това е обяснението в случая. Не мисля че е с лоша умисъл! Просто неволно го е пратила и на теб.  Hug
Angela, явно и моя мозък изтича, щото докато зацепя ти пък какво точно имаш предвид  ooooh!
Най накрая и ние си направихме пловдивска срещичка  smile3534 .Запознахме се с Ясна  Grinning и лично на мен ми беше много приятно! Вики се държа сравнително прилично  Grinning И много хареса какичките  Wink
_MEGI_, надявам се че Мия е издържала до вас и не е примряла от глад  Grinning
helenapeeva, дано и ти не си чакала дълго автобус  Heart Eyes
Ей, vihrogonche - Деси, къде се загуби? Много работиш май  Hug

# 341
  • София
Angela, явно и моя мозък изтича, щото докато зацепя ти пък какво точно имаш предвид  ooooh!
Cher, май не е до теб.  Embarassed Малко неразбрано съм го написала - още повече за кърмачки Mr. Green

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 19:04 от Angela

# 342
Здравейте момичета   bouquet

Cher не чаках дълго веднага се качих , наистина много се радвам че се видяхме и с теб и с Ясна и с Megi беше ми много хубаво и трябва да го направим пак скоро  Wink А за Вики нямам думи  Heart Eyes

Светле зарежи ги тези глупости мила не им се вързвай а за приятелката която ти го е пратила си мисля че щом в такъв тежък момент е била до теб сигурно е било грешка и неволно както каза Sher

# 343
То това за кърмачките добре,ама аз като не кърмя? newsm78 Явно просто нещо не съм си в ред.
Ох,да ви се оплача как се уплаших преди малко.Марти се лежеше на кревата и нещо се разпяваше както обикновено и взе да хълца,докато се обърна да взема водичката,така изпищя и като започна един рев,направо откачих.Никога не е плакал така,стана червен,потекоха му сълзички и не можахме да го успокоим даста време.Направо ми се скъси живота.Така и не можах да разбера какво му стана.Сега е добре,ама аз още треперя.
Светле,браво.Не се и съмнявам,че си била изрядна.  bouquet

# 344
Здравейте от мен! Аз пак съм си самичка:( аман от тия нощни смени, после събота и неделя пак ще съм сама, сърдя се ужасно,ама на кой ли му пука:( В неделя сме на детски рожден ден и ми бе обещано, че ще излезе от работа и ще дойде за малко:( а мерси... Явно съм много нетърпима вече...
 Светле, сигурна съм,че твоята приятелка го е разпратила на колкото хора пише там, само и само да се отърве от "проклятието" и едва ли е вложила нещо лошо към теб. Била е до теб в много по-тежък момент и е показала колко много означаваш за нея. Не й се сърди, можеш да поговориш с нея и да я помолиш да не изпраща подобни мейли на теб, кажи й как си се почувствала...мисля,че ще ти се извини, когато осъзнае какво е направила. Не мисли за това,а за по-хубави неща. Виж колко добре си се представила на проверката, браво, че си била изрядна, не че се съмнявам...
 Мили пловдивчанки+ Ясна, браво,че сте се срещнали. Пък ако сте направили и някоя и друга снимка, не е зле да качите и покажете:)
 Рони,много хубаво да си изкарате по Хисарските басейнчета, поплувайте и за нас. И нацелувай класната!!!

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт