Ноември е, и студ настава, но Любовта в сърцата ни винаги сгрява!

• 22 442
  • 485
  •   1
Отговори
# 345
Angela, явно и моя мозък изтича, щото докато зацепя ти пък какво точно имаш предвид ooooh!
Cher, май не е до теб.  Embarassed Малко неразбрано съм го написала - още повече за кърмачки Mr. Green
Мани, мани... кърмачка, пък и пред цикъл  ooooh!

berni това прилича на колики  Rolling Eyes Освен млекце друго даваш ли на бебчо? Може да му е реагирало стомахчето. Или пък се е стреснал от нещо. А друга причина са зъбките. Казват че бебетата така проплаквали дори и на сън. Аз не съм наясно, Вики още няма зъбки....

KikiNiki, имах фотоапарат ама кой да се сети да снима  Rolling Eyes
А тебе май са те налегнели яко бременните хормони. Недей така го хока човека ... ами зает е  Grinning  Моя пък не се наспа  ooooh! Заспива след бебето, направо никаква комуникация напоследък  Sad
Между другото има напредък с моите венци, права беше, че е било рано за резултат. Не е както преди определено. Аааа и да ти кажа, че моята дъщеря може да ти стане колежка. Най-любимото и е да ни бърка в устите и да ни чопли зъбите  Grinning

# 346
  • Пловдив
Срещата беше страхотна,трябва по често да се събираме Hug
и аз носих фотоапарата но....
Берни и Мия е правила така на сън както си спеше спокойно и почна да пищи,и азмного се уплаших

# 347
  • Стара Загора
Да се оплача. Седнахме с мъжо пред компа, той на единия фотьойл,аз до него, отворихме списъците от бг-мама с имена и аз чета имената- евентуално да видим дали ще си харесаме нещо различно от вече измислените... и по едно време го усещам до мен,че не само спи,ами и похърква... а после като си го кръстя както аз искам да не ми се сърди...

Много ми стана смешно и мило Heart Eyes Hug
Спомних си мен и сержи  Mr. Green почти подобна картинка  Mr. Green
Браво на пловдивчанки Heart Eyes

# 348
  • морето и сините вълни :)
здравейте мацки ,само на бързо да ви покажа малко снимчици

Утре ставаме на 3 месеца  bouquet  bouquetСтрашно бързо лети времето
Целувки на всички  bouquet

# 349
  • София
ухааа,много сте готини.Искам да мачкааам и да гризкам бебешки дупета. Mr. Green Heart Eyes

# 350
 eat eat eat  Много е сладък да ти е жив и здрав и много да слуша Heart Eyes

# 351
Адаш, много сте пораснали. И какъв ми е пухкав Влади .......

# 352
Ах ,че сладък Влади  Heart Eyes

# 353
Влади е страхотен  Heart Eyes и като гледам и той ще стане гюленце като Марти  Mr. Green
Аничка,айде настройвай се вече,че като гледам,то съвсем малко останало.Аз вече нямам търпение. Hug

# 354
Ани-бани, много сладък твоя Владик! Като го гледам и аз вече нямам търпение да гушна моя пухчо.

# 355
  • морето и сините вълни :)
Малееее,Дари,Бори-Ана,Аничка че вии сте били напред с матряла  Mr. Green Mr. Green.Да очакваме скоро новини значи Hug Hug Hug

ехх че бързо лети тва време Peace Peace

оххх Берни ние сме си гюленце от класа да ти кажа. преди 2 седмици беше 6 кила.А няма 3 месеца още Whistling Whistling
едричък е ама да ми е жив и здрав..голям ми е шомпълчо baby_neutral baby_neutral Hug Hug

сега се мъча да  спи в кошарата,че нали спи само в количкйата.а вече му утесня бебешкия кош Sick Sickама  голям ми е зор с таз кошара ooooh! ooooh!

# 356
Малееее,Дари,Бори-Ана,Аничка че вии сте били напред с матряла  Mr. Green Mr. Green.Да очакваме скоро новини значи Hug Hug Hug

Аха, подредили сме се през седмица.  Mr. Green Да видим коя ще поведе парада.  Grinning

# 357
Чакаме ви вече след някоя и друга седмица по ред на номерата да започвате,че да напредваме и ние и скоро и нашия ред да дойде:) Дари, кога идваш в София, да ти организираме посещение:)
 Ух колко е сладък и тоз Влади, само е за щипкане. Да са ни живи и здрави бебоците, всичките са ни много хубави!

Айде избутахме още една седмица. Честито ви петък:)

# 358
В понеделник съм на преглед. (Страх ме е да не се повтори  диагнозата "кухо яйце") Стискайте палци. После ще се отчета.
Занете ли какво си мисля от няколко дни: сетих се че прочетох, че имало връзка между датата на първото ритниче и дата на раждане. (т.е. - съвпадат) Само дето при първа бременност трудно се улавяло това първо ритниче. Та ми се ще да питам мамите от форума дали са забелязали такава зависимост или са бабини деветини.
(Само простотии си мисля  newsm78 ама така по-бързо ми минава времето)

# 359
Ами на 28.11 в сряда ме приемат и до няколко дни се надявам да се гушкаме с бебо  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт