Ноември е, и студ настава, но Любовта в сърцата ни винаги сгрява!

• 22 421
  • 485
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Фивър,честит рожден ден!  bouquet
Берни браво на Марти HugИ нас май н и мъчат зъбки само ръфа разни неща Mr. Green
helenapeeva и аз съм същия набор но ме е страх да се ваксинирам заради кърменето.
Вече съм нетърпелива за новите бебчета....

# 406
Фивърче, честит рожден ден! Бъди много здрава, обичана, щастлива и още този месец да ни зарадваш с две чертички, а след девет месеца- с пухкаво човече. Желая ти го от сърце!!!

Защо имам странното чувство,че тука сме ужасно много стрелци-сякаш по зодия са ни избрали да попаднем тук:( Аз, Дари, Фивър, Електра, Аги, Ламята...доста сме, може да има и други, за тези се сещам в момента...

Е това ако е време.. все едно не се е съмнало още...
Желая ви хубава седмица! Hug Hug Hug

# 407
Честит Рожден Ден, Фивър! Много здраве, късмет и усмивки!   bouquet

# 408
  • София
Честит рожден ден на Фийвър и Дари (на патерица). Бъдете живи и здрави, и живота ви да изобилства от приказни моменти.
Ники, как сте с милата принцеска?

# 409
  • София
Честит Рожден Ден, Фивър! Здраве, щастие, любов да има в живота ти! И разбира се най-важното - бебче!  bouquet

Ники, ако знаеш колко пъти съм си мислила за това голямо присъствие на стрелци в този подфорум. Thinking  Sad И Искрица Надежда е стрелец.

# 410

Ники, ако знаеш колко пъти съм си мислила за това голямо присъствие на стрелци в този подфорум. Thinking  Sad И Искрица Надежда е стрелец.

Хайде, хайде - не търсете под вола теле.  Naughty
Ако се вземе представителна статистическа извадка - със сигурност разпределението е горе-долу поравно.

# 411
Дари, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! (на патерици). Пожелавам ти здраве, леко и безпроблемно раждане и много сладък и пухкав подарък съвсем скоро!   bouquet

Fever, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
- желая ти здраве и много любов. Твоят рожден ден наистина ми донесе късмет, и ти желая от все сърце да ти се връща много скоро.  Hug   bouquet

(Бях на преглед: всичко е ок, имаме си сърдечна дейност)

# 412
  • София
Lili_X ,много се радвам за сърчицето-дано само с такива хубави новини ни радваш до края! Hug

# 413
  • морето и сините вълни :)
Fever,Честит Рожден Ден мила,да си жива и здрава и вечно обичана.И скоро време да чуем добра новина

Ние сме добре.Берни чак сега ли се обръщате по гръб newsm78 newsm78
Влади оня ден на двапъти  се кандилкаше да се обърне ама аз патката го подпирам да не се обръща Sick ooooh! ooooh!Много съм хамава нали hahaha hahaha hahaha

# 414
Фивърче,Честит празник и от мен.Желая ти много късмет,здраве и много усмивки.  bouquet

# 415
Лили, чудесна новина. Продължавай все в същия дух.

Адаш. Що "чак" сега да се обръща? Петър например го направи чак на 6-тия месец (имам предвид от гръб по корем). Иначе другото е лесно.

# 416
   Fever,честит рожден ден.Желая ти много здраве и щастие.Бъди много обичана,а в най скоро време и щастлива мама!   bouquet

КикиНики, Hug Наистина доста стелчета сме тук. Mr. Green
Берни,честито преобръщащо човече.  bouquet
Гушкам ви! Hug
И кога ще има среща! Heart Eyes

# 417
FEVER; Честит Рожед Ден! Бъди жива и здрава, безкрайно щастлива и обожавана!  bouquet  bouquet  bouquet

Днес се видях с Рони и половинчето й! Беше ми истински хубаво! А мъжът й страшно ми допадна - имаме толкова общи теми. А, да, и иска да си купи къща в Карлово! Аз казвам: Дай Боже! Хубаво ще е да са ни комшии! Grinning

Лилинце, браво за добрите новини. Предполагам, че сега част от напрежението е изчезнала! Hug Все с хубави новини да ни радваш!

# 418
  • Варна
Момичета благодаря ви за хубавите пожелания, много ме зарадвахте! Lili_X безкрайно много се радвам за теб, желая ти много лека бременност и щастлив финал. За съжаление аз днес пак не можах да стана шофьорка, за 2-ри път ме късат, но това са бели кахъри  Mr. Green. Черпя ви с една такава цветна тортичка!

# 419
Фивър,честит рожден ден и от мен  bouquet.

Желая ти да си много здрава и щастлива,и най-вече едно бебче в скоро време Hug.

Общи условия

Активация на акаунт