Ноемврийски художници вместо с четки в ръце ще се окажем с изрисувано малко дете

• 10 892
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Sladurka,когато доиде време да ти пукат водите/мен и двата пати ми ги пукат и то с шиш/ваобще не усешташ,защото болката от контракциите е много по силна.и двата пати нищо не усетих само като се сти4аха разбрах 4е са ми ги пукнали,но видях шиша.

# 166
абе викате не болял то шиш,ам нали трябва да мине през шийката..как да не боли Confused
Повярвай, не боли, дори почти не се усеща...

# 167
  • някъде там
милички какво знаете за тази ваксина за рак на шийката на матката, кой може да си я прави, доколко е надеждна ?Гледам все върви една реклама, та се зачудих  Rolling Eyes

# 168
дойе уикенда и се скатахте всички

# 169
Честити бебовци на Тали и на Панти!

милички какво знаете за тази ваксина за рак на шийката на матката, кой може да си я прави, доколко е надеждна ?Гледам все върви една реклама, та се зачудих  Rolling Eyes

Препоръчва се за момичета, които не водят все още полов живот или поне не редовен. За нас е късно вече.

Съседите ни ме вбесиха, почнаха да си разбиват апартамента точно като тръгнах да приспивам Иво. Направо ми е писнало от ремонтни дейности, вършещи се само и изключително по обедно време. Не мога и да се оплача, щото не е между 2 и 4. Но наистина не мога да разбера - сутрин нищо не правят, вечер нищо не правят, какъв е тоя работен ентусиазъм в 12 на обяд не ми е ясно. И сега Иво спи в кухнята  Crossing Arms

Сладурка, аз съм също с авентска помпа - за няколкото пъти, които съм се цедила с нея, мога да кажа, че е много е удобна, само да й хванеш цаката.

Последна редакция: сб, 03 ное 2007, 13:51 от юл4е

# 170
Ехо, сладур4е тук съм, не сме се скатали, просто шетам по зада4ки,4е мини Ники спинка сладко и аз бързам да си обърна внимание, започвам да се "доя",4е ве4ерта ще излизаме с таткото на разходка и да имаме папуто на бебе.Аз също съм с Авентска помпа, мн е добра, казвам го защото и в клиниката ми даваха една и нищо не цедих с нея и аз си бях купила по-рано друга,която също не струваше.Хайде успешен ден, 4акаме още бебешорки, айде.....Simple Smile

# 171
  • Плевен
честити бебчовци на Тали и Панти,

Тали имаше някакви проблеми с кръвното сигурно затова бебока е малък,дано да се оправя бързо и да се гушкат с мама.
Днес в магазина собственичката забеляза че много ми се бил смъкнал корема и ми каза че до седмица ше родя,ще видим дали ще познае.

Последна редакция: сб, 03 ное 2007, 15:06 от krasimira00

# 172
  • Плевен
Дита май само аз не мога да се справя с картинките,опитвам и не става явно бъркам нещo newsm78 .То за Мозилата било по различен начина,справих се.

Последна редакция: сб, 03 ное 2007, 15:08 от krasimira00

# 173
Привет и от нас днес  Hug
ЧЕСТИТИ БЕБОРАНКОВЦИ НА TALYY и PANTY!!! ДА ИМ БЪДАТ НАЙ-СЛАДКИТЕ, ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ МЪНИЦИ!
Мен нещо доста ме помързява, направо срам  Embarassed ама напазарувахме с баткото малко и посготвих, че и 2 перални врътнах, ама така ниииищо не ми се прави. Ще чакам милото да се прибере и да ме води малко на разходка, че то не се търпи така  Blush дано не завали
Хубав следобед на всичкииии, и мамета и бебета   bouquet

# 174
  • Плевен
Катеринка се изгуби,Сладурка също,какво стана спинкате ли.Леле представям си като родим форума съвсем ще запустее.

# 175
Ааааа,тук съм!!!  bouquet
От сутринта чистихме като луди,после обяд и се размазах в леглото.
Нещо много ме домързя днес Blush.Щях да излизам с Василчо на мач,обаче.......

Еййй,каква съм склеротична. ooooh!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ С БЕБЕНЦА,КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА ОТ ВЧЕРА.

Много ме кефи как единия ни списък намалява за сметка на другия.
И аз имам вече желание да съм в по-горния списък,ама това диваненце в корема ми е на друго мнение.

# 176
  • някъде там
юл4е, мерси за инфото.
 мамки да ви светна за едни невероятни и супер лесни и бързи бухтички-лъжички, а пък вие си ги кръстете както си искате   chef
и така продуктите са :
3-4 яйца
1 ч.ч. кисело мляко
1 к.ч. захар
1 ч.л. сода бикарбонат
брашно
От всички продукти се забърква тесто, което не се меси. Добавя се брашно, докато стане по-гъстичко, удобно за сипване с лъжичка в горещо олио. Пържат се до златисто. Излизат много бройки. Хапват се със сладко или солено. Любими на малки и големи.
 newsm64

# 177
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА TALYY и PANTY! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ, А МАМИТЕ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ БЪРЗО!  bouquet

И моята беба се помайва нещо, какво се чуди и аз незнам. newsm78 Ходя, ставам, клякам и пак нищо - само контракции без болка и ходене на тоалетна през половин час. Сякаш си играе върху мехурът ми.

И renyto, какви са тези калорични вкуснотии? Знаеш ли, че като усещам, че наближава просто не ми се ще да ям, за да ми е по - празен стомаха. Ама то може ли да знае човек кога ще излиза бебо, за да спре да яде един ден поне преди това hahaha

# 178
Мома Катерина с теб сме на една дата, а и сме адашки на всичкото отгоре. Ха да видим сега, кое бебе ще финишира първо newsm68? Коя от двете моми ще е по-пъргава?  newsm06 То си е направо за залагане нашия форум.

# 179
  • някъде там
totonto, и аз знам че наближава и то дет се вика може всеки един момент да стане, ама като за беля точно в тези последни дни ми се прияждат разни неща, а цялата бременност не ми се случваше. Но като компенсация на хапването изяждам и по една Активия, нали действа разхлабващо, поне при мен работи. 
няма да стоя newsm22, я ?

Общи условия

Активация на акаунт