Отговори
# 225
Ирини, Бошидо е невероятен, голям красавец! Искам и аз романтик като твоя мъж, моят много си го обичам, обаче хич не го бива по разни изненади и романтични мигове! Mr. Green Страхотно си го разказала, направо се почувствах на твое място. Ето , че хем че очакваше скоро такъв подарък, хем като ти го направиха, наистина си изненадана и щастлива! Heart Eyes
И Филип на МарияФ е много сладък с неговото приятелче!
Лулова,и аз те гледах , много си представителна и готина мацка!
Денис, бързо да оздравява Арен, аман от вируси!
И Ивето беше със зъпушен нос вчера и през нощта, но не й тече, нито кашля и затова и днес я заведохме на градина. Днес вече не искаше да ходи, каза, че искала пак да  почива градината и да си е в къщи, подлъга се от това, че ще им дадат образователните тетрадки и ще се занимават, но каза, че като свърши с тетрадката, си идва в къщи. Татко й я заведе, и там го е прегръщала и не е искала да остане! Sad
Ние пък с Алекс свършихме малко задачки наобяд, той заспа в столчето в колата, преместих го и сега продължава да спи в него, в коридора! Laughing
Хайда засега чао Heart Eyes

# 226
Ето ме и мен!
Гледам, сложили сме вече зимно-коледните аватари и чудна, коледна омая се носи тук....

irinii - честит ви нов семеен член! Страшно е сладък. Наистина желанията почти винаги се сбъдват, особено когато имаш до себе си някой, за когото радостта от това да направиш любимия човек щастлив, не е без значение. Пожелавам ти твоят любим все така да сбъдва мечтите ти и да буди в очите ти само сълзи на щастите! Hug
Кузманка - ама при вас е като в някой латино-сериал. До вчера ни едно братовчедче - днес цели две. Да "пристигнат" живи и здрави и да празнувате една Коледа, заобиколени от много детски усмивки. А младите родители - по-сериозни вече!
dennis - най-благородно ти завиждам за дечицата около теб. Аз вече взех да се чудя, ние ли с Димитър нещо се объркахме, че още сме единствените женени с дете и от неговите и от моите и от общите приятели.  newsm78 Ей го Йоанка порасна, на училище ще тръгне още малко, пък си седи все така самотна откъм детска компания....Сладкият Арен бързо да оздравява!
Щастливка - аааа пианото не бива да прашасва. Използвайте го често и по предназначение за да се веселите така малки и големи.

Нашата Йоничка си има ново хоби - да рисува на музика. Още като слезе долу при баба и деди и хваща някой от тях за пръста с думите ла-ла-ла и право в детската на компа да и пускат музика. Слагаме я на стола с моливите и се започва едно рисуване, буквално с часове. Ние си ядем отатъка, тя рисува и за никой не пита. Накрая творбите и са повече от прекрасни - вече съм и запазила няколко за спомен  Wink. Абе изобщо - влече я изкуството нашата Убавица.  Mr. Green
Айде - спорен ден! Ама много вали бе.........

# 227
Хайде и ние-имахме среща с педиатъра,но за разлика от послушкото Арен,Мишето не дава да го пипнат,има пъпчици по дупето,постоянно го присвива стомахчето,все едно има колики,Т няма,най-вероятно 3 те кътника са причина за това състояние,но толкова ми е зле,когато малкият е болен,нямам настроение за нищо!
irinii,страхотен подарък,моето куче също беше изненада за рождения ми ден и още памня как се радвах и виках от щастие,много си го обичам Heart Eyes

Момичета,моят малък приказливко,направо ме шашка-вчера каза "кукла" и "кола",ама ТОЧНО както ви го пиша ShockedБез коментар!
Щастливке,казвай сега какво даваш ти на Йоанчето и да наддаваме за снаха,няма да се дам лесно,искам я Joy
МарияФ,аз също съм любопитна да узная пола на новото бебче,нямам търпение,дано всичко е нормално,пожелавам ти лека бременност!
cvetiberova,много добре те разбирам,аз изпитвам ужас,когато има неблагоприятни климатични условия и аз съм в колата Sick
mama_meggie,за кои молове става въпрос,в София ли?А какви са симптомите,повръщане и разстройство ли?

Лек ден на всички! Hug

# 228
Здравейте!
Набързо пи6а  Simple Smile,Митито спинка,аз имам зада4ки-зака4ки!
Кузманка,спокойно!Консултацията по време на бременността ми я водиха във Враца!Д-р Цеков бе6е на4алник отделение в родилното отделение-Враца,сега ве4е работи като такъв в моя град Мездра.Лекари има много добри там,МарияФ е писала,ремонтирали са болницата,вярно зависи на какъв лекар попадне6!Имах възможност да родя в София,но избрах при д-р Цеков в Мездра.
Ирини,сладък нов 4лен на семейството имате,Спаси как реагира?
Болни4ките де4ица да оздравяват!
Денис ,ада6а Димитър е голям сладур,еххх кога на6ите дребосъци изглеждаха така!Прегледът е бил само за скрита камера!
И аз гледам Лулова и ей сега ще си изтегля Reminder с упражнения за офиса от тук
И аз ги изтеглих,а кьде са давали Лулова,по коя ТВ и предаване?
Това е от мен ,зада4ките ме 4акат,усмихнат ден на вси4ки  Grinning

# 229
Здравейте и от нас с Ручмо
Стоим си на топло вкъщи,все още няма сняг при нас,само гаден дъжд вали ли вали,неможем да си покажем носовете навън.
Това лошо време ме предразполага да поспретвам някоя и друга манджа,пък и на мен ми е забранено засега да ям всякакви колбаси и какво ли не друго(заради кожни проблеми) и ако искам да ям нещо вкусно ще трябва да готвя Laughing
Ирини,страхотно малко сладко лабрадорче,по едно време и ние искахме такова,но много големи стават и в апартамента ще му е тясно.Иделано куче за къща!Много да си го обичате,гледате и да стане пръв приятел на Спаси.
Стели-много гадна история,да се надяваме по-рядко да ни сполетяват такива неприятни и болезнени неща Hug
Кузманка-браво бе близнаци,100% съм сигурна че изненадата е голяма за всички вас  Laughing
На Румчо най-новия номер е да извади всичко от 1 чекмедже и да влезе после вътре.Същото прави и с 1 кошче Laughing
Болните да оздравяват,бременните да се пазят Hug

# 230
ехооо

така трупа снежец вън, че ми се иска да изляза и да се овъргалям чак Simple Smile

фибичка ще прашсва, като знам 1 и 2 октава и то само на ключа сол  Embarassed абе срамота... но на децата им е кеф... и те да дрънкат като майка си де  Mr. Green

алексал, очевидно Йоанка я влече изкуството, така чеее даваме... пиано!  bowuu Сега сте вие  Laughing обаче сметките ни са малко безкръчмарски, щото татко и още не обявил "списъка"  newsm78

Ирини, страхотна изненада, къде го намери тоз романтичен мъж брееее  Mr. Green Много е готин Бошидо  Hug Аз да си кажа, че съм имала честта да гледам куче от тази порода (беше на сестра му на Йордан и честичко ни го пращаха за отглеждане), изключителни са... а са толкова добри, че за тях важи с пълна сила правилото, че в къщата ти крадец да влезе, ще го посрещне и разходи  Laughing Да си се радвате дъъълго вие на него и той на вас  Hug и друго се сещам... зимата на 2001г беше страхотна с много снеговалежи... на гости ни беше зет ми, който за първи път в живота си пипаше сняг, беше очарован, а в негова чест валя ли валя...  Бъкси тогава още малък 10 месечен.... такива луди игри ставаха в снега, уникални моменти... снимки обаче нямам  Sad

Денис, да се оправя бързо тигърчо, очевидно много се е забавлявало детето с прегледа, браво   Party  И Ивайло много обича слушалки, преглежа себе си и всички у дома, много е досаден  Laughing

п.п. Веселка Голдън Ритривър е на Ирини кучето, а Румчо е страхотен  Hug

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 15:57 от Щастливка

# 231
Щастливка-ми на мен ми изглеждат еднакви LaughingМай всички са Ретривъри

P.S То се е видяло че зимата дойде,ето един зимен поздрав от мен:
http://www.youtube.com/watch?v=pdB-j7nywqo&feature=related

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 16:36 от Vessselka

# 232
 Joy ааааааа Щастливкей - пиано си имаме, нали и аз съм пишман пианистка - 8 години свирих. Йоанка и тя му е голяма фенка - ше има да ни надува главите в новия апартамент.....На Димитър списъка 100 % ще включва рибарси такъми, дискове с хубава /според него/ музика и някаква ракийка, по възможност по-отлежала. Mr. Green

# 233
Влизам съвсем на бързо.
Кузманка - страхотна новина за близначетата.Как реагира брат ти?
Ирини - мъничето е страхотно.Да ви е живо и здраво и много да ви радва.
Къде са давали Лулова ?По някое предаване ли?

# 234
Ето ме и мен,нещо тези дни писнето не ми се отдава newsm78,все се каня и все не почвам,ноооооо прочетох много вълнуващи историйки тук и ще се включа с кратък коментар Mr. Green
Кузманка,стискам палци всичко с бебоците да е наред,корема голям ли е на кандидат снаха ти,мале да научиш в 8-ми месец,че са два бебока,сигурно са шашнати. За кога и определиха термина?
Ирини,честит нов член на семейството,много е сладък Hug
Веселка,Румчо е голям сладур Hug
Денис,бързичко да се оправяте Praynig
Ави,надявам се вече да ти е минала настинката и да се чустваш добре! Hug
Само ние тук си нямаме май снежец,пратете малко и насам,че ни удави тоя дъжд Joy
Марианка,преди няколко странички писах,ако искате да се съберем пловдивските мами,но никой не каза нищо по въпроса ThinkingМалко сме,а сме много неорганизирани,срамота Embarassed
Фибичка,браво на Йоанка  и рисуване и музика,талантливо детето Hug
Цвети Берова,добре,че малката е слушала през дългото ви пътуване,и че не е станало някакво голямо задръстване да чакате с часове на пътя. Hug
При  нас едно и също,цял ден тичане из къщи,пипане,лапане,от време на време Ради си оставя отпечатъците от зъбите върху Дари,писъци,смях и така сме,здрави сме Praynig
Целувки и поздрави на всички!  bouquet

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 00:39 от yoana77

# 235
Добро утро  Hug Hug Hug
Ставайте , време е да за сладки приказки  newsm51
Irinii , какъв сладък маник , а съпругът ти е страхотен , истински джентълмен . Като принца от приказките   love001
Снощи малката се прокашля няколко пъти и сега мисля да изваждам тежката артилерия , докато е в началото .
Vessselka , твоят малък кавалер как се е прикрил само  rotfImbo , голям сладур е
Днес имам малко работа из болниците , нещо не мога да се отърва от цистита и силно се моля причината за него да не е секциото , понеже ще си страдам цял живот  newsm12
Оставям ви , целувки и прегръдки от мен  smile3525

# 236
Добро Утро! Поне такова изглежда обнадеждаващо с това блеснало слънчице над заснежените клони на дърветата.От прозореца на топло в къщи на вън пейзажа е разкошен.
Вчера беше мъчителен ден предвид състоянието на Арен,но спа непробудно цяла нощ,сутринтта стана весел.Разтройството е спряно от вчера,но и днес и утре ще е на диетка.Т ту се качва,ту спада.Но смятам ,че и нея ще приборим днес понеже Арен е много изпълнителен и пие всичко което му подам.
Ирини  newsm44 честито за малкият пухкав Бошидо.Не е случайно,че е септемврийче.Начинът му на поява е страхотен.Аплодисменти за Гоги.Представям си ви вече цялата дружина в борба за дивана пред камината  Joy Как избрахте името или с него пристигна от развъдника?Спаси как се държа ?
Мама Капи браво за търпението по махането на памперса.Хайде дано го пребориш този цистит и край на неразположенията.
Фибичка- нашата Йоанка нека ктрупа творби после за изложба  Hug
Румчо в това чекмедже каква муцунка е направил.Много сладък  Flutter
Алексал Минчо май ще е лингвист и ще го бива с езиците  smile3501
От мен   love001

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 09:07 от dennis

# 237
  • Пловдив
Добро утро и от нас със Стенли... Hug

Тук поне спря да вали, а може и слънчице да се покаже...На мен ужасно ми се спи тази сутрин, а Додо е пълен с енергия! Днес ми предстои пълен със задачки ден и бебо ще се забавлява с гледачката!

Ирини, УНИКАЛЕН начин за поднасяне на подарък и УНИКАЛЕН подарък....... smile3501 Бошидо е толкова сладък и пухкав, че сигурно много си го гушкала! Чакаме разказ за реакциата на Спаси?!
Vessselka, много е пораснал Румчо!!!
mamaKapi, браво за търпението! Да ти минават бързо болежките! Подсети ме, че и аз трябва да посетя гинеколога си!
yoana77, кажи един ден, в който ще има кой да гледа децата и ще го умуваме!
alexal, ти си имаш едно говорещо съкровище вкъщи...Браво но сладура за правилните думички!
Щастливка, игриво куче и сняг...забавлявала съм се веднъж и аз така....!!!! Много е хубаво, но май ще почакам до следващата зима! и аз съм взимала уроци по пиано, когато бях на 6... Mr. Green

Хайде, лек ден на всички!

# 238
Здравейте, момичета! Какво слънчице грее навън и въпреки студа ми е едно слънчево...
Ирини, страхотен красавец е Бошидо! Съпреживях с теб емоцията и ми стана много мило. А как реагира Спаси на изненадата?
Денис, дано днес да преборите температурата, но с такова изпълнително дете не се и съмнявам, че така ще стане. Hug
Ави,  чакаме да се похвалиш, че и ти си вече о.к. Heart Eyes
мамаКапи, дано и вие бързо преборите болестите! Hug
Кузманка, напрово съм изумена от незрялата постъпка на брат ти и приятелката му! Голяяма безотговорност, ама ще трябва много бързо да се променят. Дано всичко е нареда с дечицата!
Да се похваля, че и около нас има много бебета - две мои приятелки родиха преди седмица, а и наскоро научих, че сестрата на мъжа ми е бременна и ще ставам ЛЕЛЯ!  newsm44 Бебенцето е момиченнце и всичко е наред с изследванията. Много сме щастливи всички, а  радостта е още по-голяма, защото беше неочаквано - тя има син на 22 години. Та сега ще плануваме едно пътуване до LA през пролетта.
Слънчев ден! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 10:33 от stes

# 239
Добро утро!
Ирини, каква сладка изненада, въпреки 4е е о4аквана. Бошидо е истински красавец и съм сигурна 4е 6те се забавляват страхотно заедно със Спаси.  Hug На6ето приятел4е се казва Сам, лабадор на 3 месеца. Той е на свеки и по4ти всеки ден са заедно с Филип на разходка.  Сам е о6те бебе и хапе ръкавите, кра4олите, обувките на вси4ки, с изклу4ение на Филип. Сяка6 разбира, 4е  той е  безза6титен и не го зака4а.

Моми4ета, стига да нау4а пола на бебето ми, веднага 6те се похваля. Много ми е приятно, 4е темата е обсипана с новини за бебета на близки и роднини. Хайде, коя 6те е следва6тата бремелинка сред вас?
Ето тук имам снимки от Франция ... http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193789

Приятен ден! /как ви завиждам за снега??!?!?! Обожавам го/

Общи условия

Активация на акаунт