Отговори
# 210
ехооо

ЧРД Калея! Желая ти все прекрасни неща да ти се случват, каквато си и ти самата  Hug

Денис, много бебочета около теб, ахххх как ти завидях... обожавам аромата на новоредено  Heart Eyes Димитър е чудесен, чакаме сега снимка на бебе Рая. А това в подписа ти Арен ли е? Страхотна снимка

Деси, страхотна зимна снимка  Peace Искам и аз сняггг... само да натрупа съм решила, че грабваме един найлон и с децата на могилата в нашия парк... голяма веселба настава обикновено там.
Днес на гости бяха баба и дядо, и братовчеда. Дядо наготвил разни вкуснотии ммм да не изпадам в подробности  Mr. Green и така в идилия подкараме коледните приготовления, т.е. извадихме книжката Моя бяла Коледа, там има много стихчета, песнички, приказки и разкази, за това как празнуват другите народи. Избърсахме прахта от пианото  Mr. Green (голям срам, едва се оправям) и свирим, и пеем, и децата от двете ми страни "свирят" олелията е пълна, добре че нямаме много съседи  Mr. Green Забавлявахме се всички, горкото пиано  ooooh!
И така дори не разбрахме колко е мрачно на вън.

Предавам малко от доброто си настроение на всички, които имат нужда от него  Hug
Лека вечер!

п.п. леле Кузманкаааа страхотна изненада, стискам палци всичко да е ок  Peace

# 211
  • Пловдив
Кузманка, дано всичко е наред с бебчетата! Наистина се изумявам от начина,  по който са се отнесли брат ти и приятелката му към бременността, но пък всичко е добре, когато свършва добре! Peace
mima kalina, радвам се да се запознаем виртуално! Дано болестите ви отминават вече! Много зъбки си имате, а ние само 6.. Mr. Green
dennis, страхотен аватар си имаш! Аз преди час пих от любимия ми чай с печене ябълки с канела...къщата още мирише страхотно! Hug В такова време у дома на топличко, с любимите хора е най-добре!
Плами , и на мен дъжда ми действа подтискащо!
kaleia , страхотна изненада си получила от любимия! Все така да се грижи за теб!
Ави, послушна ли е девойката...рита ли много..?!
Стенли м/у 6 и 7м такива футболни мачове разиграваше в корема ми, че... Shocked
Щастливка , открили сте сезона на веселбите! Много, много весело е било при вас... Hug

Приятна неделна вечер!

П.С. Денис, с тези сладки бебоци не можеш да загубиш тренинг! Май е време за още едно... baby_neutral

# 212
Иххааааоооо Привет и от мен..
Ние хоп и мръднахме на нашата си морска бърлога (Чочии....) имам предвид Оазис , много беше хубаво там си ни е толкова приятно, е беше лошо времето , но пък си заслужаваше... Път насам натам, но Лаци слушаше и премина лесно
Ави, много са хубави снимките ти наистина разгледах ги още предида тръгнем, но нямах време да ти го кажа радвам се и че времето е било слънчево и явно много добре сте си прекарали. а някои снимки са като свалени от интернет... фотогрофка си ти
Стели радвам се , че сте по- добре, моя близка приятелка е в болница сега с дъщеря си и симптомите са същите, тя казва ,че в момента това е някакъв вирус и Инфекциозна болница е пълна с деца, заплаши ми , че ако чуе , че вода Лаци по моловоте ще ме убие... за мизерията и нищетата там няма да разказвам , каза само , че е трагично и е направила сники специално и има сериозното намерение да ги изпрати където е нужно с надеждата някой да вземе мерки. Даже каза , че ще ги прати на световната здравно организация да съди държата за това! Пък да видим.... Оправяйте се вие пък да не се налага на никого до преживява това..
Стес, здравей и от мен, дано това да ви е боледуването за цяла зина и повече такива притеснения да нямаш
Цвети, радвам се , че Ивето така леко приема градината... дано намери истински приятели там и да ходи и за напред с удоволствие
Калея, честит рожден ден и от мен. Да си жива и здрава и много щастлива... Разкажи ни за Каринка , как е тя
Кузманка, чудестна новина... желая много здраве на бъдещата мама и сили , а на бебоците за са здрави и послушни... ти като горда леля сигурно много ще помагаш.. а Даная...
Щастливка, хубаво сте се забавлявали спианото в къщи... паднал е голям купон

Приятна неделна вечер ви желая.. аз отивам да се оттдам на семейната топлота и щуротиите на Лаци

# 213
  • София
Лелееее, Кузманка, страхотна новина!  Grinning Всичко ще е наред, а Даная ще си има 2 близки приятелчета за игра. Супер!

Ние пощуряхме днес в къщи, но нямах идея къде да я разходя, а по молове не ми се ходи. И нашата ммишка не яде много от 2 дена. Какво и става  newsm78 Много ги мразя тези периоди.
А вечерта явно ще прекарам пред компютъра. Поне поизчистих бърлогата...ЧАО.

# 214
Денис - Ооо, и още как. Забавлява се много. Като се пусне с мен с шейната се хили до ушите, когатое сам малко му е съмнително и като че ли още го беше страх.

Кузманка - честито лельо на близначета! дано всичко мине добре.

Вчера на планина, а днес на пазар. Много е весело с малкия човек навсякъде.

# 215
Добър вечер, момичета! Grinning
Днес тук вали дъжд цял ден. Марица е придошла и хората се притесняват.
У дома е спокойно. След като прекарахме почти целия ден тук, вечерта отидохме семейно в близкото ресторантче. Веси и Мими се позабавляваха, а ние си изкарахме романтично. Grinning
Kaleia, честит празник! Желая ти много щастие!

Кузманка, и аз съм страшно щастлива, че брат ти ще си има близначета! Grinning Страхотна новина! Стискам палци всичко да е на ред. Praynig И аз се учудих, че не са посещавали лекар до сега. Като знам аз колко много се радвах и как с нетърпение очаквах всеки преглед, а ехографските изследвания ми бяха любими! Grinning Но те са твърде млади и предполагам много изплашени.
mama_meggie, дано детенцето на твота приятелка бързо оздравява. Praynig Да я поздравиш от мен за идеята да се опита да промени нещо. Дай Боже повече такива хора!
steli-ssd, много целувки за Додо! Heart Eyes
Щастливка, при вас винаги е весело. Grinning
mima kalina, дано всички болести и неприятни преживявания са зад гърба ви. Praynig Брей, че много зъбки има тази палавница! Grinning Нашите са точно 4.
dennis, много е сладък Димитър. Heart Eyes Да е жив и здрав! И аз ще се възползвам от чаша чай, макар и по късни доби.
Хайде, и аз тичам. Спокойна нощ! Hug

# 216
За съжаление нямам много време да пиша и да коментирам подробно
Наложи ми се да ходя тук в местната комисия за защита на потребителите иначе още щях да сам си без РС, бяха ми дали срок за ремонт 45 дни а след като минаха 50 още не беше готов бил в Испания чакали част и т.н. след като си потърсих правата се съгласиха да си избера друг и да ми приспаднат парите  ooooh! 
Малкия е малко с разтройство и ходихме по лекари а тук е едо чакане поне 2 часа  ooooh! За сега не е сериозно
Ето малко снимки и от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193641
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192982
Стели направо ми се насълзиха очите от това което сте преживяли много здраве ви пожелавам и много целувки от нас на Додо
Много настроение във форума внасят новините около малките бебенца  Heart Eyes
Марианка целувки на малките ти принцеси  Hug
Йоанка мерси за инфото на лични   bouquet
Калея чесити рожден ден много здраве и късмет ти желая   bouquet
Поздрави на всички от нас  Hug
Надявам се скоро да наваксам и да се включвам по-подробно  Embarassed

# 217
Добро снежно утро, момичета!

Калея, честит рожден ден на патерица! Много щастие, любов и успех на всички изпити! Като си помисля само на колко изпити съм се явявала в живота си, но винаги съм ходила с по един шоколад в чантата. Помага ми на концентрацията!

Кузманка, това се казва изненада! Дано са здравички мъничетата, а брат ти и момичето явно има още да зреят. Мисля, че раждането на децата ще ускори този процес! Дани ще е много сладка кака.

Меги, колко километра сте изминали тази година? А къде са снимките от Истанбул?

Денис, много е сладък Димитър. Какъв е замислен само! Трудно ми е да си представя, че само преди година и нашите мъници изглеждаха така.

МарияФ
, как сте с Филип? Как е бебчето? Вече не е запетайка, нали си има всичко.

Аз вярвам, че моят доктор не греши в определянето на пола и много се радвам, че ще си имам и момиченце. Януари месец ще знам със 100%-ова сигурност.

Стели, девойката рита, но е слабичка още, за да ми разпъва корема на всички посоки. И Сашко като Стенли ме риташе като луд, но нали ще става футболист детето, почнал е от рано с тренировките.

Още се боря с вируса. Дано ме пусне скоро, че ми омръзна вече. Добре, че още не съм заразила Сашко. Надявам се да му се размине. Мъничките ни приятелчета с неразположения бързичко да оздравяват.

# 218
Привет моми4ета! Ние се поизгубихме тази седмица, 4е ходихме на село във Франция при бабата на мъжа ми. Изкарахме добре, времето бе6е слън4ево за разходки из планините. По-късно 6те ка4а снимки...  Simple Smile
Аз и бебето сме добре, мисля 4е го усе6там на моменти, но не съм сигурна. За пола е рано , гинекологът ми каза 4е 6те го гледа най-рано 18та седмица. На преглед съм на 6 дек, ако тогава евентуално се види. Но и аз не бързам, даже тук много родители на искат да знаят предварително, за да е изнендата по-голяма. Свекър и свекърва ми не знаеха пола на Филип, докато не се роди.  Grinning
Дано моята лекарка се съгласи да я изражда, че там във Враца ще я оставят да се мъче като животно, като ги знам какви са лекарите, ако нямаш твои лекар!
Кузманка, аз съм от Враца и да те успокоя, 4е и там хора живеят и там жени раждат.  Rolling Eyes Родилното отделение е наскоро реновирано и изглежда прили4но. Лекари има и добри и ло6и, като навсякъде. Не съм раждала във Враца, но съм сигурна, 4е не оставят родилките да се мъ4ат като животни...  Rolling Eyes А ина4е успех на брат ти и приятелката му, и им желая здрави бебета...
Поздрав от Филип , и най-ве4е за Ирини. Дано Дядо Коледа 4уе желанията....

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 10:31 от MariaF

# 219
Добро Утро от нашата къща!
Благодаря на всички за милите думи  Hug Това в подписа ми е много хубава снимка от нета.Не съм се осъвършенствала във фотографията така,а бих искала  Mr. Green
Арен се събуди днес с разтройство и Т.Чакаме педиатърката да ни навести между 10 и 11ч.Цяла нощ спа върху мен и в момента в който изпаднеше се покатерваше отгоре ми на секундата.
Щастливка ама колко е весело винаги у вас  Hug
Стели няма да губя тренинг ,но ще почакам с още едно мое бебе  Wink
Кузманка - йеее близначета.Стискаме палци всичко да е ок .
Деси супер за емоцията с шейната
Лулова - гледам те по ТВ то  Flutter
Ави оправяй се миличка  Heart Eyes
МариаФРадвам се да прочета ,че сте добре всички.Ще чакаме снимките от Франция  Hug Ави и сега и предният път е супер бързак с новината за пола на бебока и с категоричността в това отношение и много ме радва този неин доктор.А принципно има хора с всякакви предпочитания.Едни искат да знаят други не.Аз съм от любопитните  Wink и чакаме да ни кажеш когато знаете какво ще е вашето щъркелче на цвят,че до май месец как ще чакаме  Heart Eyes
Вики много хубави снимчици.
Марианкатова с ресторантчето звучи ммм чудесно.
Всичко е бяло на вън.Усмихнат ден  Hug

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 10:14 от dennis

# 220
  Добро утро момичета!

Снощи се прибрахме от Рибарица , не мога да ви опиша как сме пътували , кошмарнооооо! Като тръгнахме от там валеше дъжд,но щом стъпихме на магистралата заваля и сняг и от там се започна кошмара.Колите се движеха с не повече от 50 км. в коловози от сняг и киша и явно повечето шофьори не бяхя си сменили гумите ,защото след всяко спиране(спирахме през стотина метра и чакахме ) , някой беше аварирал ,а пък други изобщо не можеха да потеглят  #Crazy . Ужасно просто. Слава богу след последния тунел нямаше и капка сняг,само дъжд,та успяхме да се приберем . Габи обаче се държа геройски,спа,после гледа снежинките  Grinning . Незнам защо все така става,че всеки път снега ни изненадва....
Ави  дано бързо да ти премине настинката   bouquet
Калея Честит рожден ден на патерица   bouquet
 Кузманка Страхотна новина ,супер.
Денис много е сладък Димиър, да е жив и здрав.Боже колко бързо минава времето,вече съм забравила колко малки са били нашите дечица.
Въпреки ,че навън вали снежец,ние с Габи отиваме на малка разходчица.Пожелаваме ви приятен и успешен ден!

# 221
И аз гледам Лулова и ей сега ще си изтегля Reminder с упражнения за офиса от тук

# 222
Може ли да бъде смешен един преглед?Отговорът е :Да,може!
Арен с най-огромно удоволствие посрещна лекарката на вратата и се подложи на лъжичката в устата ,за да му прегледат гърлото и с още по-голямо уважение се отнесе към слушалките.След като изчака да свърши педиатърката и грабна слушалките и бегом на коридора,където  необезпокояван на огледалото си преслуша сам корема и с голям кикот започна бегом да влиза през вратата на хола и да излиза през вратата на кухнята спирайки се за преглед пред огледалото и обратно бегом.И на тръгване един бърз преглед на лекарската чанта и като бонус целувка за педиатърката. Арен се оказа 12то дете тази сутрин с тези симптоми.Сдобил се е с вирусче.Ще давам ентерол,лечебната каша и ще е на диетка.

# 223
Здравейте сладуранки  Hug Hug Hug
Лошото време ми действа приспивно  newsm62 , но пък вие внасяте ведрост в нашия ден  newsm51
И така , за пампата   , махам го през деня и слагам  Тедито на гърненце . Твърде често обаче си върши работата в гащите , по-рядко в гърненцето  smile3506, но дишам дълбоко и сменям гащи  smile3503и така . Целта ми е да я науча поне да ака на първо време в него , понеже с изпишкването нещата са по-сложни . Малката се стиска по час и половина (приблизително) и после пишка . Добре , че повечето ми от всекидневното ни помещение е с гранитогрес , иначе не знам как щях да пера толкова  newsm62 . Държа я на гърненцето докато й омръзне . Понякога стои по 30 мин , а друг път става след 5 .Тайната е в търпението .
steli-ssd , стана ми толкова мъчно от разказа ти . Милото ти слънце , много е страдало , като знам как болят тези абокати и колко са неудобни .... целуни го от мен и дано никога вече не ви сполетяват такива препятствия . Теб поздравявам за силата ти , целувки   newsm51
Иначе дните минават бавно . Няколко от чашите ми са в историята и една чиния . Изважда ги от шкафа и ги носи на холната масичка , също като Спаси newsm62  , после ги връща и го прави толкова усърдно , че сърце не ми дава да й се скарам  smile3532 . Ако не са чиниите , ще носи слушалките , слага си ги на главата , или се ктери по диваните и ме слага на тръни кога ще се изсипе назад  newsm09 , реше ми косата с една четка , която успешно почти изгриза и така . Носи гърнето , влиза в душ-кабината и такива малки щуротийки . Иначе е много гушкаво дете , непрекъснато ме целува и милва , закача се и ме слушка . Понякога пускам музика и я увеличавам и танцуваме двете докато ръцете ми не се скапят , но после не ми дава да я пусна , та се налага да съм изобретателна , а когато танцува сама си лягам от смях  rotfImbo
Сега ще бягам , че имам рбота , а после трябва да уча , понеже ходя на курс . Записах се и на гимнастика да се постегна малко , та да са в синхрон и дупето и силиконките  smile3532 Приятен ден на всички ви желая  newsm51

# 224
Привет момичета.
Радвам се, че в темичката ни кипи оживление, а също и във вашите домове. На всички мъници с вирусчета - бързо оздравяване.
Влизам само, зада ви разкажа една случка за сбъдването на една детска мечта...
В събота вечерта съпругът ми се обади от къщата, че е спукал гума и да отида да го прибера. Запалих колата в дъжда - с прическа, визуално обновена и т.н. /нали после на парти/... Спирам пред къщата - гаражната врата спусната до долу. Излиза любимият да ме посрещне с целувка и казва: Хайде ела сега за 2 минути да се видим пред камината... И аз нали съм романтик голям веднага тръгах EmbarassedА алеята, която води към къщата минава покрай една по-малка къща - барбекюто ни, в което с периферното зрение забелязах, че гори също камината... Попитах дали има нещо за гледане там и той се позамисли и каза - еми хайде влез... и тогава - тогава се премрежи погледът ми защото видях ето това http://images.irinii.multiply.com/image/2/photos/2/500x500/28/IM … %2CraKaUxigasPuyA , а тази снимка е изпратена на мъжа ми от собственика на развъдникаhttp://images.irinii.multiply.com/image/2/photos/2/500x500/27/IM … nhN1%2Cw7C04FPHeA Плакала съм около 15 минути и радостта, която изпитах бе най-голямата след раждането на сина ми.... Оказа се, че бонбончето е пристигнало от Сърбия 20 минути преди мен в къщата. С невероятно потекло е и наистина съм изумена, че е толкова малко, а така добре се адаптира към хората... Ходи навсякъде след нас, кояго е отворено - излиза да ака и пишка навън... абе съвършенство. По Коледа стават чудеса... А моят любим прави така, че с всяка Коледа да бъда все по-убедена в тази теза. Обичам ви и ви черпя за здравето на моят малък космат син Бошидо /който също е септемврийче!!!/

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 13:45 от irinii

Общи условия

Активация на акаунт