Отговори
# 240
Привет от Троян.  lovekiss Позатопли се днеска, пък и слънце се показа. Само да станат децата и хайде навън.  newsm44
MariaF и големият ми син беше колкото твоят, когато забременях с Минко. Дано по-лесно изкараш бремеността. Снимките са страхотни.  newsm10
fibi4ka и аз съм бивша пианистка.  bowuu Но вече изобщо нямам време за това. Пианото паяженясва в къщи на Черни Осъм. Не съм го отваряла с години.  Rolling Eyes
Ех irinii - страхотно куче, страхотен мъж. Гледай си ги с много любов.
Vessselka и моат Минко, като твоят Румчо много обича да стои в чекмеджетата, като преди това извади всички багашори отвътре.  Joy
Ха честито на кандидат - лелите -  Кузманка и stes . Да станеш леля си е наистина ГОЛЯМА РАБОТА. Аз още не съм ощастливена. Лелите на моите момчета спят. Не щът да се женят.  Crossing Arms

# 241
Привет сладури,

Ние забегнахме на кратка почивка след поредния държавен изпит, който отново мина с отличен. Ехх остана само един  Crazy
Ето как си изкарахме последните няколко дни:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=59044&photo=144

Виждам,че тук кипи оживление.
Да честитя и аз на бъдещите лели Кузманка и Стес - страхотни новини.
Мария Ф, страхотни снимки
Ирини, аплодисменти за твоя мъж и честит ви нов член в семейството  Heart Eyes
Честит рожедн ден на патерици на Калея и браво за изпита.
Ави  Hug, домъчня ми за вас.

При нас най - новото с което можем да се похвалим е че вече Стефи се храни самичка   Heart Eyes
Хайде после пак, че да се възползвам от момента че щурчо спи!!!

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 16:55 от bebe_dundi

# 242
Здравейте,  момичета!

Денис, радвам се, че Арен примерно си гълта лекарствата и скоро ще е добре.
Ирини, колко сладко е кученцето, а за начина на поднасяне на изненадата - нямам думи! Бошидо е интересно име. Звучи ми като японско!
Бебе Дунди, ти си ни отличничка! Стефи много бързо напредва с уменията!  Hug
Стес, браво на зълва ти! Пожелавам и от сърце малка здрава принцеска напролет! Значи и Рая ще става кака!
Цвети Берова, пътешествениците сте и вие. За съжаление родната пътна картинка няма да се оправи скоро.
МарияФ, радвам се, че се чувстваш добре!
Щастливке, при вас веселбата е безкрай! Как е Бобо? По-добре ли е вече?
Веселка, това с чекмеджетата май е любим номер и на Сашко. У нас няма подходящи, но при баба и дядо се намират.
Алескал, Минчо е ненадминат в приказките! Ще стане някой велик оратор! Оздравя ли вече?
МамаКапи, пожелавам ти бързо да се пребориш с цистита!

Снимките на всички дечковци са чудесни и ми пълнят душата. Колко пораснаха нашите мъничета! Благодаря на всички за музикалните поздрави!

Не мога да се похваля, че съм оздравяла, периодично ме наляга кашлицата. Вече 10 дена съм болна, но поне не вдигнах температура. Слава Богу, Сашко е добре!

Лека и приятна вечер на всички!

# 243
  • София
Привет мами,

Включвам се набързо да ви кажа здрасти. Имам само 3 - 4 часа на ден които да прекарвам с Мария и гледам да ги прекарвам пълноценно. Сутрин като тръгвам на работа тя спи, вечер се прибирам към 6 и гледам да отдам вечерта си на нея. Снощи беше прекрасно. Научи се да ме целува - направи го десетина пъти по двете бузи. Явно ме имитираше. После се приспивахме като й хвърлях плюшените играчки в кошарата и тя ми ги връщаше обратно - така стотина пъти може би клякаше и ставаше. После я събух, но тя пак искаше да шета насам-натам и я пуснах, тя боса ми донесе пантофките си за да й го сложа. Танцува на фона на детски песнички. Още като чуе някаква мелодия, вдига ръцете нагоре като арестант...Бърбори доста, но нищо не разбирам освен "айде" и "пуф-паф, пуф-паф". Последното е във връзка с последния й опит с влаковете. Даже е отворила някаква автоматична врата на купето на влака, натискайки зелено копче - нещо което дядо й не се е сетил да направи...

Бебе Дунди, познах прекрасното местенце където сте релаксирали - Катарино Спа. (Бяхме там с беба през октомври). Заслужила си го заради шестицата.

Ирини, много сладко кученце и прекрасен мъж!

МарияФ, много красива природа!

Стес, Кузманка, честито ви лелинство!

Стели-ссд, да си нямате повече работа с лекари!

Веселка, много гъвкав тоз Румен!

# 244
Дзааак! Grinning
Разгледах всички снимки, страхотни са! Grinning Ех, че хубаво разпускате... Дано все така да е!
Vessselka снимката на Румчо е уникална. Как се смях само! Heart Eyes И на моята Веселуша това и е любимото занимание. Grinning
yoana, ами аз и Силвето се обадихме, че искаме срещичка. Тя дори предложи да се съберем без децата. На мен ми се стори добра идея, че сега времето е лошо и няма къде да отидем.
bebe_dundi, честито за отлично взетия изпит! Hug Заслужаваш си релакса.
irinii, кученцето е невероятно! Голяма красота. А изненадата е..., нямам думи! Grinning
stes, честито за хубавата новинка! Безпроблемна бременност на зълва ти желая от сърце!
A, Рамзи и fibi4ka, аз пък съм свирила на акордеон! Grinning Ще спретнем май един  септемврийски оркестър. Laughing
dennis, стискам палци Арен бързичко да оздравява. Praynig

# 245
И аз да си кажа-и аз съм свирила пиано LaughingИ в хор пях Wink

# 246
  • Пловдив
За срещата - ако времето позволяваше и нямаше толкова болни деца по детските центрове би било весело да сме с мъниците, но лично мен сега ме е страх много да не разболея Стенли! Ако имате идеи казвайте.... Hug
Vessselka, ти какво мислиш?!

# 247
Пловдивски момичета, една добра кръчма по женски няма да ни се отрази зле. Mr. Green

# 248
Пловдивски момичета, една добра кръчма по женски няма да ни се отрази зле. Mr. Green
Нямам против и аз бях предложила да е без децата и незнам дали ще ви е удобно,но аз мога събота или неделя следобед,че през седмицата като са на работа всички и няма на кой да ги оставя.
Стели,наистина не се препоръчва сега събиране на много деца на едно място заради вирусите,които върлуват,а пък аз за да дойда с моите деца трябва и някоя баба да е с нас,че.... Crazy Mr. Green
И така дано и Веселка се навие,за друга мама не се сещам,която да е влизала скоро тук-Полибг не се е появявала отдавна,Walentin също newsm78
Ами това е от мен преди малко се върнахме от гости,бяхме в кумовете да се видим,децата не са искали да лягат  и са побъркали баба им Rolling EyesСега отивам да лягам,че стана..................къде са нощните птици Цвети,Фибичка Laughing
Лека и спокойна нощ на всички от мен! Hug

# 249

Добро Утро!
Днес съм будна от ранни зори.Изпратих мъжа ми,който замина в командировка.Пих кафе в леглото играейки с Арен.Той сега полегна и аз хайде да глатна едно кафенце виртуално с вас.Арен денем е добре,но вечер вдига Т 38,5,която след като дам панадол спада на 5та мин.
Много пианистки имаме тук  Flutter  и акордионистка .Наистина ще стане музикална трупа  bowuu Аз си признавам,че съм абсолютно зле на тази тема и никога не ми е идвала дори идея като дете ,че съществуват музикални инструменти  Thinking
Стес - голяма радост е това ,че ще ставаш леля. bowuu И чудесен повод за пътуване.Ех,че хубавоо.
бебе дунди изглежда вълшебно вашата ваканция и спа процедурите.Браво на вас.Изпитите минаха ли?
Мариаф - вашите пътешествия са винаги добре заснети.Много ми е приятно да гледам снимките.
Диман-колко много неща може малката бонбонка
Авипреборвай я тази кашлица.Много добре че не си вдигнала Т.
Целувки за всички ви  Heart Eyes

# 250
Добро утро сладурани и от нас!

Диман, правилно си разпознала Катарино. Но първите няколко снимки са от Стримон Спа - в Кюстендил.
Наистина си изкарахме вълшебна и релаксираща почивка. И мога спокойно да похваля принцесата си, която се държа като голямо момиче и въпреки че бяхме с нея наистина си беше почивка  Heart Eyes
Денис, остана още един изпит - през декември. Хайде вие преборвайте вече тази температура. Целувки за Арен.
И на другите болнички бързо да оздравяват. Тя и Стефи е храмава вече седмица.

Целувки за всички и до после  Hug

# 251
Добро утро  Hug Hug Hug
Dennis, кафенцето е разкошно , благодарности   love001
Вчера пуснах изследванията и се надявам днес да си ги дръпна от нета . Гинеколожката ми каза , че матката и шийката ми са в перфектно състояние . Говорихме и за ваксината за рака на матката .Имам още половин година до 26 и мога да си я сложа . Поставяли се 3 ампули по около 200 лв , еднократно се прави и щяла да помогне на организма ми да си изгради анти тела срещу този коварен вирус . Малко ме притеснява факта , че само 5 години са проучванията на ваксината , но по нейните думи няма да ми навреди . Някой от вас сложил ли си я ?
Преди малко така избеснях  smile3511. Излизам на тераската и вждам една котка да лежи в количката на Теди  newsm61. Опита се да побегне , ама аз съм бързак и такъв шут й забих , че направи странично салто  smile3532 rotfImbo rotfImbo , дано това да й държи влага и да не влиза . Моето слънце все обещава да сложи противокомарна мрежа , понеже като пуша , оставям варата отворена ,за да се отмирише от цигарите и влизат всякакви животинки . Преди два дни хванах едно птиче , блъскаше се в стъклото и не можеше да излезе , милото , как само му биеше сърчицето . Погалих го и като отворих ръцете си навън  то остана за няколко секунди , гледаше ме в очите и излетя . Тази моя тераса е като ноевия ковчег  smile3532 , чудя се какво още може да влезе в нея  newsm62
Днес трябва да чистя обстойно , а как ме мързи само  smile3507 , но няма начин .
Сега ви оставям , до скоро и прегръдки от мен  Hug   love001

# 252
  • София
Привет е тази слънчева сутрин!
денис, Арен бързо да оздравява, целувчици от нас.
бебе_дунди-страхотно изглеждате, как ми се приходи и на мен там, то много хубаво...
диман, като чета постингите ти , се виждам в същата ситуация, след някой месец, като почна и аз работа. Затова ми е много интересно как се справяте, засега отлично.
мари_анка- и аз съм свирила на акордеон, но нищо не помня  Embarassed а акордеона прашасва при майка ми. Първо ме записаха на пиано, ама така и не ми купиха, явно не заделиха пари, та се презаписах на акордеон. Аз имам сценична треска, та след 2 години го зарязах.

Мойто мишле е на разходка с баба си. Момичета, някой ползвал ли е програмата за детегледачки? В социалната служба ли се ходи да се подават документи? ей, като ми се наложи да ходя по инстанции , лошо ми става. Sick

Приятен ден! Hug

# 253
Привет на музикалната ни септемврийска трупа!
И аз да не остана по-назад  - свирила съм 7 години на пиано  Crazy Надявам се, че все някога отново ще ми дойде музата да си възвърна част от уменията. Мисля да взема пианото си сега в къщата и да си правим приятелски пиано бар вечеринки край камината, пък да видим. Спаси много обича удря клавишите, коагот сме при баба му. Отделно получи и голям синтезатор за рождения си ден, но още не сме го сефтосали. Ао видя, че има интерес към музиката ще направя необходимото.
Стес, страхотна новина за сестрата на съпруга ти. Наистина разсликата с първото дете е голяма и това прави случилото се още по-специално. Стискам палци докрай всичко да е добре и напролет да се завърнете с много хубави емоции и снимков материал!
Денис, радвам се, че Арен е по-добре. Може пък наистина да са зъби.

Спаси с всичките си боледувания, вчера много ме изненада, когато при профилактичен "преглед на устата му от мен", установих, че имаме 3 огромни кучешки зъба и няколко кътника - все зъбки, които така и не съм разбрла кога точно са пробили.

МамоКапи, ако бях под 26 години със сигурност щях да си сложа такава ваксина.  Peace

За срещата между бебетата - състоя се миналия ден. Съпругът ми седеше със Спаси в хола на къщата , а аз влязох с камера в едната ръка и с бебе-куче в другата. В момента, в който спаси видя Бошидо се усмихна ис полуотворена уста вцепенен не откъсна очи от него. А малкия ни самурай в момента, в който видя господаря си за първи път изджавка от въодушевление и веднага се залепи за него. Започна да скача, да го ближе, да го гризка за ръчичките. С мъжа ми седяхме ухилени до уши - толкова щастлив е Спаси!!! А кучнцето очевидно е видял "своя човек" в негово лице. После започнаха да се гонят около диваните... Страхотна веселба.  Чакам с все по-голямо нетърпение окончателно да сме си в къщата, за да живеем по този вълшебен начин постоянно. Отосно името Бошидо - бях си го избрала още преди години. Знаех, че някога ще имам лабрадор и той ще се казва така /имах и резервен вариант за женско име естествено... Simple Smile/
Фибичка, много арт момиче си имаш - музика , рисуване... с такава светла мама - няма как да е друго яч
е. Целувки
 Вчера Спаси "нарисува" първата си картина, която смятам да сложа в рамка  Grinning Ще снимам и ще покажа.

Програмата ми от ден на ден става все по запълнена и вече чувствам, че имам затруднение с организацията на приоритети... кое по-напред.

# 254
  • гр.Русе
Здравейте,мацки!  Hug
Днес е Въведение Богородично или още Денят на Християнското Семейство.Да помолим Богородица да бди над децата ни и да пази семействата ни!  Praynig
Времето навън е слънчево и само чакам малкото сладкишче да се събуди и беж да ни няма.
бебе Дунди,страхотен релакс си си подарила,къде точно е този спа център?
денис,бързо оздравяване на Арен! Ави оправяй се и ти!
Честито на бъдещите лели!
ирини,Бошидо е невероятен красавец,честито!!!
Дребосъчко се събуди,чао!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт