Използвахме днес,че времето е хубаво за една разходка!Хайде и аз-свирих на пиано 7 години,но поради операция на ръката ми препоръчаха да прекъсна
Сега си посвирвам вкъщи,но вече всичко съм забравила
ако таткото иска още нещо-даваме! 

съвсем леееекичко ви завидях
но това,което повече ме впечатли е умението на Стефи да се храни сама,това е страхотно,поздравявам ви,ние ядем само с ръце,с лъжицата си улучва по-рядко устата 

Не че ще разбере,но аз да попитам 

Мими до скоро не беше в певческата група (по обясними причини
В понеделник татко и успял да я наблюдава тайничко. Пеела и танцувала с всички деца!
И освен това си има вече... Познайте какво! Гадже!
Мдааа..., учителката каза, че с Наско (нейният ухажор) често се осамотявали на някоя масичка и рисували. Той я обгръщал с особено внимание, а тя кокетничела.
На мама се е метнала! Та днес се киприхме за Наско - къса пола и спусната коса 

Колкото и да бях против в началото за дете и куче-вече свикнах и серадвам, че Хриси се разбира добре със Съни(пинчера на свекърва ми)-пускала съм ви клипчета
Кръстила съм ги Дон Кихот и Санчо Панса. Съни тича постоянно след Съни-обича да му души памперса. Хриси пък иска д спи при него, гонят топки...

Нека се обичат младите
Давам отчет за Арен.Вчера лекарката ни посети и прегледа Арен отново.Единственото което има е силно зачервени,подути и направо парещи венци.Т не се е появявала от вторник вечер.И засега всичко изглежда добре
Тъй като с него сме самички /мъжа ми е в командировка/снощи си поканихме гости на пица и лазаня и имаше игри,приказки и гледане на филми до среднощ.За първи път спахме с Арен на едно легло,което сутринта предизвика голяма еуфория у него.На което предполагам се дължи и дългият ни сън до 9.30.Голям кеф!Докато беше болен по цял ден четем една книжка за мечо пух и разказвам за Тигър ,който в едно анимационно филмче казваше :
Поздравления за малката певица Мимка .Това е страхотно.Дано все така продължава да ви изненадва и радва.Хе-хе и за гаджето поздравления .
На Веселушка ръчичките са в чудесно състояние. Сега изглеждат само зачервени. Мажа я с Контратубекс. Дано не останат белези. А за лекарствата на Мими още не сме решили. За сега се опитваме да постигнем нещо с хомеопатия и сме си дали някакъв срок. Ако не подейства, може би ще опитаме. Знам ли, все си мисля, че съм длъжна всичко да опитам.
все се каним да се видим - и все...
чудесно е и, че ръчичките на веси са добре.
и аз като теб казвам: нека си мечтаят мъжете
Радвам се, че сте си починали добре с любимия!
Заслужена, релаксираща почивка сте си подарили, браво!
И ние с Йоанка спим заедно, като го няма Димитър, нали все някой трябва да прегръщам нощем.
Хайде, какво ви остава още да довършвате, за да се преместите? Коледа чука на вратата....
Почти колкото Клайдерман.
Свиря от 6 годишна възраст. Средното си образование го завърших в музикално паралелка, профил пиано. Но продължих икономика и край.
. Всичко си имат. Направо незнам. Давайте идей.
Каква физиономия направо само. 

. Този тест показвал дали съм имала контакт с вируса , понеже цитоната мазка не показвала наличието на вируса , а само наличие на абнормални клетки . Прочетох , че около 80% от жените имат досег с вируса , но много малко от тях го развиват и той преминава в рак . Честно казано не см наясно с теиз термини и се моля да попадна на компетентен човек , който да ме насочи . По принцип ваксината наистина се слага преди започване на полов живот и така ... Доста съм объркана 
, приятен и ползотворен ден на всички