Отговори
# 255
Плами, Катарино се намира на 2 км от Разлог!

# 256
Ехо,здрасти и от нас!
Позакрепихме положението и вече малкия дърдорко е по-добре! PeaceИзползвахме днес,че времето е хубаво за една разходка!Хайде и аз-свирих на пиано 7 години,но поради операция на ръката ми препоръчаха да прекъсна SadСега си посвирвам вкъщи,но вече всичко съм забравила EmbarassedВ този ред на мисли Щастливка и аз имам пиано,но fibi4ka-аз давам страхотна домашна ракия,таткото е риболовец,така че предполагам ще отпусне някоя и друга въдица,а има много хубави,така че засега ние отговаряме на изискванията на мома Йоана bowuuако таткото иска още нещо-даваме! Money
dennis,предполагам че Т на Арен е от зъбките,ако д-рът не открива нищо друго притеснително!Да се оправяте бързо! Peace
bebe_dundi,много готина почивка Peaceсъвсем леееекичко ви завидях Winkно това,което повече ме впечатли е умението на Стефи да се храни сама,това е страхотно,поздравявам ви,ние ядем само с ръце,с лъжицата си улучва по-рядко устата Laughingи наоколо става мазало Crazy
Плами,честит празник и на вас,пожелавам ви здраве,то наистина е най-важното!  bouquet
Ави,всеки ден,когато видя лентичката ти,се усмихвам,много се радвам,че всичко е наред,дано и дребните неразположения да преминат!Как се чувства Сашко,обясняваш ли му за предстоящото събитие? newsm78Не че ще разбере,но аз да попитам Wink

Момичета,купихте ли вече подаръци за малчовците и какво избрахте,аз все още се чудя,защото той има почти всичко EmbarassedДайте някоя идея newsm78

# 257
Здравейте, сладурки!

Влизам съвсем за малко.
Иринии, чуден е подаръка от твоя мъж, невероятен сладур /е, няма как, нали е септемврийче  Grinning/. Пожелавам ти много незабравими мигове с новия член на вашето семейство!  Hug И да го намачкаш от мен.  Heart Eyes

# 258
Добро утро на всички! Сипвам кафенцето! Hug

# 259
здравейте мацки
Как я карате в това предколедно време? Как е настроението?
При нас всичко е на макс. Аз си порабтвам  здраво и както се шегувам - на три места - в офиса, на къщата и други мои бизнес начинания.Вчера си купихме нова пералня и я носихме по нощите към къщата... ходим там вече по 3 пъти на ден - нали трябва да храним и играем с Бошидо. Вчера "Спаси го разходи в двора" Laughing Бошидо намери една пръчка и му я донесе и Спаси веднага започвна да му я дърпа и да я хвърля...А кучето, което на височина е малко над колената на Пако така му се радва и скача, че малкото ми момче често не се задържа на краката си и сяда на дупе /в тези космонатвти и тежки зимни дрехи е доста по-нестабилен отколокто в къщи по пантофи Rolling Eyes/ Страхотна радост е да ги гледам двамата как си играят, и като се изморят и двамата идват и се гушват при мен. Сигурно това ерадостта на многодетните мами...  Laughing Та снощи в игри и закачки сме се прибрали от къщата към 22ч. Спаси заспа в колата естествено, но откакто си играе всеки ден с кучето направо капва и спи докъм 7.00, а аз наистина много трудно ставам вече. Веднъж да се преместим!

# 260
Добър ден от мен, сладурки! Grinning
Ех, след постингите на irinii и alexal, няма как да не се почувствам предколедно! Grinning
Преди малко се завърнахме от разходка. Страхотно време и страхотно настроение! Сякаш не Коледа, а Първа пролет чакаме. Laughing
Момичета, много искам да споделя своята радост с вас. Моята Мимка пее в хора в детската градинка. Както се изрази госпожата, там са събрани особено надарени деца. Grinning Мими до скоро не беше в певческата група (по обясними причини Confused), но от тази седмица сама проявила инициатива и вече е певица. bowuu В понеделник татко и успял да я наблюдава тайничко. Пеела и танцувала с всички деца! Grinning И освен това си има вече... Познайте какво! Гадже! Joy Мдааа..., учителката каза, че с Наско (нейният ухажор) често се осамотявали на някоя масичка и рисували. Той я обгръщал с особено внимание, а тя кокетничела. hahaha На мама се е метнала! Та днес се киприхме за Наско - къса пола и спусната коса Laughing.
irinii колко увлекателно разказваш за къщата, кученцето и игрите им с Пако. Да, нещо подобно е усещането на многодетните мами. Laughing А и като говориш за новата къща, размечтаваш и мен.
bebe_dundi, и Веселуша има голям мерак да се храни сама, но за сега неуспешно. Обожава двете да държим лъжицата и да я подаваме в устичката. Grinning
alexal, и аз съм в голяма чуденка какво да купя на Веси за Коледа. Видях у Marys надуваем мини детски център с много разноцветни топки в него. Стори ми се добра идея, но още не съм решила. А Мимка отдавна написа писмо на Дядо Коледа и нали е много послушна, сигурна съм, ще и изпълни всички желания! Grinning
bazel, ти да не мислиш, че аз помня как се свиреше на акордеон? Embarassed Много време мина от тогава... И моят прашасва у мама. Но той си беше и неин. Тя е детска учителка по професия и пеенето и свиренето много и се отдават. Жалко, нищо такова не съм наследила от нея. Confused
mamaKapi, оставя ли количката дори за малко на двора, задължително се мята някоя котка в нея. Аз също много се ядосвам. Но ти си се справила чудесно. hahaha
Пловдивски момичета, очаквам предложение за дата на нашата кръчмарска сбирка. Laughing
Много, много целувки от мен! Heart Eyes

# 261
  • София
Хелоууууууу дами Simple Smile
С тия коледни аватари ме размечтахте. То и с подаръците се почна-Ирини, честит нов член на семейството Simple Smile Колкото и да бях против в началото за дете и куче-вече свикнах и серадвам, че Хриси се разбира добре със Съни(пинчера на свекърва ми)-пускала съм ви клипчета Simple Smile Кръстила съм ги Дон Кихот и Санчо Панса. Съни тича постоянно след Съни-обича да му души памперса. Хриси пък иска д спи при него, гонят топки...
Абе много сме музиклани бре...Аз съм една неосъществена родителска амбиция-2 години пиано, 3 акордеон и 2 гъдулка EmbarassedНо музикант от мен не стана...
Ех, пловдивски мами, пийнете едно и за мое здраве, като се сберете на кръчма. Софиянки сме слаба работа-два пъти подхвърлих за женска сбирка без деца и никой не реагира-само Сладурче Sunglasses
Честито и на леля Стели и Кузманка. Леле-като знам близнаците как ги крепят по време на бременност...голям късмет е имала бъдещата ти снаха досега-дано не я изоставя Peace
Ние събота и неделя бяхме на Елешница, където разпуснахме доволно, но без Хриси EmbarassedПесни и танци на народите, ядене и пиене на корем...А като разбра Мартин, че има мотокрос в Бобошево-познайте къде бяхме на дъжда в неделя...Целия настръхна, като пуснаха първата гонка-сладури между 5 и 10 години и като се размечта за Християн, как щял да му купи мотор и на него...Викам мечтай си Hug
Сега го чакам дребчо да се наспи, но май ще пропуснем срещата с Бобо Sad
Ами засега това е...Аз все още съм без нет и ползвам чуждо РС Close
ОООООООО, Марианка, ха честит първи зет Joy Нека се обичат младите Simple Smile

# 262
Привет от нашата трупа  Mr. Green
Йоана - Благодаря за сервираното кафенце.
Момичета ,Благодаря  Hug Давам отчет за Арен.Вчера лекарката ни посети и прегледа Арен отново.Единственото което има е силно зачервени,подути и направо парещи венци.Т не се е появявала от вторник вечер.И засега всичко изглежда добре  bowuu Тъй като с него сме самички /мъжа ми е в командировка/снощи си поканихме гости на пица и лазаня и имаше игри,приказки и гледане на филми до среднощ.За първи път спахме с Арен на едно легло,което сутринта предизвика голяма еуфория у него.На което предполагам се дължи и дългият ни сън до 9.30.Голям кеф!Докато беше болен по цял ден четем една книжка за мечо пух и разказвам за Тигър ,който в едно анимационно филмче казваше :
" Прррр" резултата е че сега по цял ден слушам едно : "Рррррр" Поне съм убедена ,че проблем със звука "Р" няма да имаме  Laughing
за храненето сам Арен не може,само си играе с лъжичката.Ако си изцапа пръста случайно го вдига на високо и почва да мрънка.Аз го храня ,така предпочита.
Мама Капи - за тази ваксина съм чувала ,че в Щатите е имало и смъртни случай и големи дебати дали не е опасна.
Базелнямам никаква идея как става този номер с детегледачките.Ако имаш повече информация.Сподели.
иринимного е красива тазгодишната ви 'Зимна приказка" с играещите мъници и прегръдката при мама пред горящата камина.Ммм мечта,въпреки многото ти служебни ангажименти и голямото тичане ,всичко си струва.
Марианка   bouquet  Поздравления за малката певица Мимка .Това е страхотно.Дано все така продължава да ви изненадва и радва.Хе-хе и за гаджето поздравления . Laughing Ще помагаш за външният вид няма как  Laughing  Взехте ли решение какво да правите с лекарствата за Мимката? На Веселушка как са ръчичките?
Доникадобре сте разпуснали.Хубаво е ако мечтите на родителите съвпадат и с тези ан децата.Кой знае с какво ще ви изненада Хриси - мотор,самолет,моторници  Wink
Прекрасен,усмихнат и спорен ден на всички ви!  Heart Eyes

# 263
dennis, благодаря! Hug На Веселушка ръчичките са в чудесно състояние. Сега изглеждат само зачервени. Мажа я с Контратубекс. Дано не останат белези. А за лекарствата на Мими още не сме решили. За сега се опитваме да постигнем нещо с хомеопатия и сме си дали някакъв срок. Ако не подейства, може би ще опитаме. Знам ли, все си мисля, че съм длъжна всичко да опитам.
mamaKapi, и аз като dennis, съм ужасно резервирана по отношение на ваксината. Но мен много не ме слушай, аз принципно съм зле настроена към всякакъв вид ваксини. Решението трябва да е изцяло твое. Пусни търсачката на форума, мисля, че в "Майки - бъдещи и настоящи" имаше няколко теми точно за тази ваксина.

# 264
ей денис, чудесна новина за подобрението на Арен... как ви завидях за излежаването и гушенето докогато си поискате  Grinning все се каним да се видим - и все...
марианка, по всичко личи, че до няколко години мимката няма да се различава по нищо от всеки нейн връстник - освен по някой талант, който ще откриете в повече Heart Eyes чудесно е и, че ръчичките на веси са добре.
доника, напълно те разбирам с тези рокерски страсти. при нас първият мотор ще бъде купен от дядото на спаси - като отмъщение към баща му, който вечно си е купувал мотори без да казва! Иначе нали ви бях споделила, че вместо мотор сега имаме едно АТВ, с което "Спаси щял да рине сняг в двора"  hahaha и аз като теб казвам: нека си мечтаят мъжете  Flutter Радвам се, че сте си починали добре с любимия!  Hug

# 265
Здравейте пианистки, акордионистки и други музикантки!
Ама вярно много ни е музикален отбора. Значи следваща септемврийска среща - в пиано-бара. На мен въпреки, че ми беше ужасно досадно на времето, сега много се радвам, че имам тези музикални умения. Много обичам да си отварям старите школи и да си припомням разни мелодии или по слух да налучквам песнички. Обожавам звука на пианото....Едно време много обичах да слушам Ричард Клайдерман. Айде, поздрав за всички пианистки - Баладата на Аделина.....

bebe_dundi - голям отличник си, ей! Hands ClapЗаслужена, релаксираща почивка сте си подарили, браво!
dennis - чудесно е, че Арен няма вече Т.  Heart Eyes И ние с Йоанка спим заедно, като го няма Димитър, нали все някой трябва да прегръщам нощем.
mari_anka - ех, растат децата..... след някоя и друга година, ще цъфне Наско поруменял на вратата с един букет рози и ще кани Мими на среща.....Честито включване на голямото ти момиче в хора. Скоро и солистка да я направят!
alexal - целувки на нашият приказлив кандидат-жених! Офертата ще я вземем предвид. Wink
irinii - всичко около вас звучи прекрасно.Heart Eyes Хайде, какво ви остава още да довършвате, за да се преместите? Коледа чука на вратата....
Аз съм се потопила тези дни в дебрите на фотошопа. Много ми е интересно и бързо взех да напредвам, затова и сега ви оставям, за да се отдам на това приятно занимание, докато Йоничка - бонбоничка спи!
ЧАОооооооо!

# 266
  • Munich
МамоКапи, тук много се тръбеше около тази ваксина, отскоро и здравните каси тук я плащат. Но винаги се подчертава, че се слага на млади жени, преди да са започнали да водят полов живот. Иначе било безпредметно. Имам много инфо по темата, но е на немски, затова издирих този линк от нашия всезнаещ форум
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=236685.0;all

# 267
fibi4ka това парче съм го свирила и то смея да твърдя много добре.  smile3501 Почти колкото Клайдерман.  Grinning Свиря от 6 годишна възраст. Средното си образование го завърших в музикално паралелка, профил пиано. Но продължих икономика и край.  Rolling Eyes
Иначе времето тук е СУПЕР. Чакам Минко да стане и хайде навън. Тъкмо ще вземем и батко му от градината.
За подаръците - и на идея си нямам  newsm78. Всичко си имат. Направо незнам. Давайте идей.
Вчера му дадох изциден лимон с мед.  Joy Каква физиономия направо само.  newsm62
Мисля тази вечер да го пробвам с портокалов сок. А мандаринките си ги яде безпроблемнно.

# 268
 Вредих се и аз на компа, зад мен четат "Реката от думи" и Ванко се превива от смях. Бързам да напиша някой ред преди да ми дръпнат шалтера.
  Mari_anka, много хубави новини около Мимка. Честито ви гадже и хор.
  Леле, колко музикални сте били, браво на пианистките, и аз едно време пеех в хора, но защо не знам.
  irinii, Бошидо е много сладък, и името му е много интересно.
  Bebe Dundi, заслужила си си почивчицата. Целувки на нашата приятелка Стефи.
  Честито и на лелите!

Софиянки сме слаба работа-два пъти подхвърлих за женска сбирка без деца и никой не реагира-само Сладурче.
  А като разбра Мартин, че има мотокрос в Бобошево-познайте къде бяхме на дъжда в неделя... и като се размечта за Християн, как щял да му купи мотор и на него...Викам мечтай си.
     1.С удоволствие бих дошла.
     2.  Joy
 dennis, радвам се, че сте по-добре. Мишето кара първата си настинка, леко зачервено гърло и сополки, които не спират да текат. Малко е нервен и не иска да си играе сам, само от време на време кара моторчето си и бръмчи с уста. Кожата му ужасно се е изсушила, особено по краката, на места е като разранена и пак има лек обрив. Поне така изглежда. Дерматоложката ме увери, че не е алергия. Не знам какво да мисля вече. Баткото пък го водих на УНГ и доктора каза, че трябва непременно да му се извади 3та сливица и че има синузит.  Ходихме при друг лекар, който го прегледа със спец. апарат и каза, че нищо му няма.
 Ох, трябва да стана, но утре ако мога ще се включа да поздравя всички с името АЛЕКСАНДЪР.

Продължение:
  mamaKapi, можеш да направиш частна зоологоческа градина.
  cvetiberova, пък на Рибарица, май започват зимнитр почивки.
  tzvety roussimova, как е Ивето?
  fibi4ka, признавам си ,че ти завидях за рисуването с часове.
  alexal, каке стомахчето?
  Vessselka, много сте сладки в чекмеджето.
  Ето това е основното ни занимание : http://poly73.multiply.com/video/item/3/MVI_0997.AVI
 Когато ставам от компа, стола се сгъва, в противен случай Мишето пак ще се качи. Как не му омръзва на това дете!
          ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ИМЕТО АЛЕКСАНДЪР И АЛЕКСАНДРА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Тук има идейки за коледни подаръци.

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 09:35 от sladur4e*2

# 269
Добро утро  Hug Hug Hug
Вчера нямах интернет през по-голямата част от денонощието . Явно има някаква авария наблизо , защото цял ден ни атакуваха токови удари . Дано днес всичко да е ОК .
Сега за ваксината - благодаря ви за информацията . Аз доста рових из нета и вече съм полу разколебана . Ще поговоря с гинеколкога си , но преди да я сложа ( ако я сложа изобщо ) , трябва да си направя HPV тест . Май така се пишеше .. newsm78 . Този тест показвал дали съм имала контакт с вируса , понеже цитоната мазка не показвала наличието на вируса , а само наличие на абнормални клетки . Прочетох , че около 80% от жените имат досег с вируса , но много малко от тях го развиват и той преминава в рак . Честно казано не см  наясно с теиз термини и се моля да попадна на компетентен човек , който да ме насочи . По принцип ваксината наистина се слага преди започване на полов живот и така ... Доста съм объркана  Crazy
Сега ви изоставям  wavey , приятен и ползотворен ден на всички  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт