Отговори
# 270
Добро Утро!Честит Имен Ден на всички Сладурковци с прекрасни имена Александър и Александра!Бъдете здрави и засмени  Hug
След настъпилата радост от липсата на Т снощи при влизането в банята  #Crazy виждам обрив по целият корем и гърдички на Арен.Хайде пак звънене на лекарката.Та се оказа розеола или 6та болест ,за която все се чудех каква е  Rolling Eyes Та сега ще чакаме обрива да изчезне.
Сладурче -Благодаря за линка с идеите за подаръци.Как се катери само Мишето .Много сладък ей  Hug съчувствам ти за болните момчета.Ние в семейството имаме 2 случая с трета сливица която бе казано да се маха.На сестра ми и братовчедка ми.И на двете не им ги извадиха.Сестра ми сега е със супер тежък синузит,полипи в носа/оперирана 4 пъти и пак се появяват/и се притесняваме за астма.Братовчедка ми е с тежък синузит и сенна хрема.Незнам дали не е по-добре да се маха ако пречи.Вижте се с още лекари ако е нужно.
Ирини и това с виждането ще стане скоро  Mr. Green само да изгоним тези болести
Целувки за всички ви.

# 271
Добро утро и от мен!
Хайде да изпием кафенце, поне виртуално , като не можем да се съберем в това зимно време!

На мен нещо напоследък ми е унило и мързеливо и нямам голяма желание да пиша, пък и няма какво толкова. Тази седмица сме си в къщи тримката-Ивето, след 3 дена в градината, е болничка, ако се счета и уикенда, значи щеше да изкара 5 дена и да се разболее. Естествено, зарази и Алекс, и двамата са хремави и доста кашлят, лекувам ги до момента сама, но мисля като се събудят ,да ги водя на лекар. Да не говорим, че изчезна всякакво желание на Ивето да ходи на градина, категорично отказва и в понеделник плака 1 час вечерта, че не иска да ходи, така се случи, че във вторник наистина не отиде!
За коледното парти-никой нищо не казва, каква ще е този път организацията и кой ще се заеме, аз ли пак newsm78, къде да бъде/то време не остана за резервация/, ако не се задействаме тези дни, няма да успеем да се съберем!
В тази връзка-има още доста дискове , останали в мен от септемврийското парти!
Денис, в началото на миналата седмица и Алекс беше така, 3 дена температура, после се появи обрива, аз съм почти сигурна, че беше розеолата, макар, че лекарката каза, че направил обрив от температуропонижаващите, не се притеснявай, наистина до 2-3 дена обрива изчезва, а температурата се не появява повече! Като прочета и си помисля за Арен, си го представям по 3 начина- заспал на плочките в банята, заспал в коридора , събувайки се, и заспал върху теб, и при всяко плъзване се изкатерва нагоре по теб и продължава да си спи! newsm62
Сладурче, и Мишо да оздравява бързо! newsm10
Мама Капи, като гледах рекламите и ако бях на подходящата възраст, мислех, че ще си сложа ваксината, обаче наистина трябва да намериш колкото се може повече информация, преди да се решиш! newsm12
Рамзи, ще ти идваме на гости към Троян , да знаеш. Щом толкова добре свириш Клайдерман, искам да го чуя на живо!
 newsm53
Фибичка, благодаря ти за хубавия поздрав вчера.  Много ми е любим Клайдерман и ми напомня едно прекрасно и безгрижно време от моя живот, преди да се омъжа, работех си, имах големи почивки, гадже/мъжът ми/, успях да си купя собствена кола/е не беше нещо особено, но аз успях, а не ми помагаше някой/, пътувах си насам-натам и си слушах редовно в колата Клайдерман!
 newsm03
Бебе Дунди, Честито за изпита, сигурна съм ,че и следващия ще го вземеш с отличен. Заслужаваш си да те поглезят в спа хотели. newsm10
Марианка, така ми става хубаво като разказваш за новините покрай вас! Дано новата година ви донесе повече късмет и всички лоши случки да останат зад гърба ви! За Мимката се радвам изключително- започва да се държи като голяма и съвсем нормално момиче, и съм сигурна,че скоро , благодарение на вашата обич, внимание и занимание, въобще няма да се отличава от връстниците си!  smile3525
Ирини, на теб пожелавам скорошно нанасяне в новия ви дом и послещане на една вълшебна и незабравима Коледа там, с любимите хора/и Бошидо/! santa2
Аз не пиша, не пиша , пък после ще ви досадя от писане! Ставам да търся ключовете, които Алекс ги е скрил незнайно къде и сега не можем да излезем и заключим! smile3506

# 272
 dennis, на Ванко нищо му няма, аз го водих заради ушите, имам чувството, че не чува, но май наистина човека си мисли за своите неща, обикновено за трансформери и други подобни герои. Нощем не хърка и си диша със затворена уста, характерното за 3та сливица е обратното. Доктора почисти едното ухо, другото не успя и ни извика пак, и пак, като всеки път повтаряше, че трябва да си поговорим за операцията. Имам чувството, че си търси пациенти. Операцията е безобидна, но все пак се прави с упойка... За един месец съм ходила поне 10 пъти до болницата. Така и не разбрах от какво беше обрива на Мишето 1-я път. Сега има подобни точици, но само по бедрата.
 Кожичката на Арен като настръхнала ли е?

# 273
Цвети,много ме разсмя  Joy освен тези заспали моменти има и едни дълги часове на щутотии и бели,гоненици,разходки и тези спящите моменти са ми много мили и на мен,защото са само тези 3 те.Не ми е от най-гушливите тигъра  bowuu
Зимният период и адаптацията с вирусите по градинки и ясли май е сложен за мъници и за мами.Дано се оправят твоите сладкишковци.А за градинката на Ивето трабва да се мисли нещо интерестно,заради което да и се ходи  newsm78
Сладурче обрива е ето такъв - http://aapredbook.aappublications.org/week/063_03.jpg ,но в пъти по-блед.Нещо подобно на това ; http://www.med.cmu.ac.th/dept/pediatrics/06-interest-cases/ic-23 … sh-body-large.jpg Така както описваш за Ванко ситуацията - има всякакви доктори да му се не види.Едни нищо не им се прави,други пък са в търсене на пациенти на всяка цена.Аз само споделих нашият случай.Ти знаеш най-добре  Flutter

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 10:48 от dennis

# 274
Денис, и на Алекс миналата седмица му беше такъв обрива , но както казваш, в пъти по-блед, затова и аз си мисля, че изкара розеолата!
А за Ивето и градинката- откакто е тръгнала, всеки ден й купуваме по някой подарък, за да си го занесе на другата сутрин, да го покаже на децата и да си играят. Прилъгвах я, че ще им дадат образователните тетрадки, тя много обича да оцветява, съединява, те пък не ги били още закупили. Сега , като оздравее, мисля, пак да я пусна, ще я прилъгвам с това ,че ще имат коледно тържество, ще трябва да учат песнички, че ще има дядо Коледа и подаръци! А приказките, че е голяма и всички големи деца ходят, както и всичките й приятелчета, въобще не помагат!  love001

Последна редакция: пт, 23 ное 2007, 11:02 от tzvety roussimova

# 275
ехоооо

Хайде да са ни живи и здрави всички Александри и Александърчета   bouquet

уфффф ама как се изложих тези дни... чак сега разбирам, че Ретриварите са от семейството на Лабрадорите  ooooh! , ще да извините невежеството ми  Mr. Green

При пряката борба с Мишето за сърцето на Йоанка ударихме на камък... тръгнала съм на краставичар краставици да продавам... ми кво да предложа сега  newsm78 освен една колекция от войничета на най-голямото ми "дете" , (че само ги местя от шкаф в шкаф... не дава да ги изхвърля беее егати ценните войничета  #Cussing out ) Ама са много красиви иначе де... фибичкаааа  Mr. Green

Марианка, много ми е кеф да чета за успехите на Мимката, супер, все с така да сте  Hug

Денис, проследихме и на Арен болестта, явно е към края си, дано  Peace Това със заспиването в банята и мен много ме развеслява  Mr. Green

Бебе дунди, честито за взетите изпити, а сте се доказали, че посещавате чудни местенца  Hug

Цвети, оправяте се бързо и пращай Ивето на градина, ще свикне, мястото и е сред връстниците и. Аз като слушам подобни изживявания се радвам, че Ивайло мина този период още в яслата. При последните ми разговори с учителките останах удивена. Чувствал се като принц едва ли не. Знаел си правата и си ги търсел, да не съм се притеснявала за него изобщо  Mr. Green И ги подлудявал с книгите, искал непрекъснато да му се чета, не му писвало, чучвал се, отваря очи, уста и уши и слуша Simple Smile ей такива неща... пожелавам бързо и Ивето да се адаптира  Hug

Сладурче, страхотен е Мишето, това боботене много ме кефи на бебоците, както и начина, по който изчезват от "местопрестъплението" когато ги хванеш... газззз и се озъртат хитро  Laughing

А Бобо от доста време го мъчат едни гадни сополи  #2gunfire и си караме така, нито по-добре, нито по-зле...  Thinking

Ирини, много гот звучи Спаси и Бошидо заедно,, хайде събирайте се с кучето, че и аз търпение нямам вече  Party

За Коледното тържество верно време няма никакво... пък на Цвети ако и се занимава пак с организацията съм сигурна, че няма да има никой про  Mr. Green Аз мога да помагам де...

# 276
  • Пловдив

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички, които носят името АЛЕКСАНДЪР И АЛЕКСАНДРА!

Всички болнички съкровища да оздравяват!

# 277
Привет от нас!

Редовно ви чета но нямам никакво време или муза да ви пиша, защото Иги е болна. Вече трети ден с температура, която до вчера беше 39 и нещо  #Crazy Днес малко по-ниска, а от днес и с леко разстройство.
Денис, Цвети Русимова, май същите симптоми като при вас имаме.
В резултат на болестта е станала абсолютна лепенка и все ми виси по краката да я гушкам. Спи неспокойно и като усети, че не лежа до нея се буди и плаче жално. Изобщо сме скачени съдове тия дни. За капак и в мъглата не можем да излизаме, че е влажно и студено.
Ох, намрънках се, оплаках се олекна ми.
Ирини честит нов член на семейството.
Ей, момичета наистина сте един септемврийски оркестър, коя акордеонистка, коя пианистка. Аз май съм сред малкото изключения и грам инструмент не съм докосвала. Но пък ходих две години на балет като малка, та ако се навиете да свирите, аз мога да потанцувам, имам си палци и пачка (трудно ще си напъхам телесата, но ... в името на купона съм готова на всичко). Heart Eyes Party

Доскоро, че малката ми дяволица се навира в скута ми пак, защото рекламната пауза свърши... ooooh!

Ей, мацки гледат ли мъниците ви телевизия и ограничавате ли ги в това? Аз гледам да не прекалявам с ТВ, защото знам, че не е особено полезен и ограничава въображението, но като се видя в чудо как да я забавлявам и търся спасение в него, срам не срам...
Интересно ми вие как действате.

# 278
Здравейте сладурки!!!
Топло  и коледно лъха от настроението ви!
Емоцията с малкия лабрадор е нежна и красива! Добре дошъл да е в септемврийската група Grinning
Ние бяхме 4-5 дена в долинатА НА РОЗИТЕ и си починахме чудесно. имам доста работа, но отказвам вече ангажименти, особенно за декември/вероятно в къщи ще сме по празниците/
Кога слагате втората ваксина?
Ние сме със запек и страх от акане/плаче и вика мамееее-доста е трагично/, а давам какво ли не Rolling Eyes дано соро забравим за това
Целуваме ви с Ваньо Heart Eyes

# 279
Топър фечер, момичета!

Благодаря за поздравленията! Ние с малкия юнак искаме да поздравим най-сърдечно всички адаши, адашки и татковците най-малко на две от сладките ни приятелчета - Стефи и Минчо! Да са живи и здрави всички и с гордост да носят името си!

Брей, че музикален отбор! Има ли произведение, писано за 10 пиана и 3 акордеона? Ако не ще поръчаме на някой да съчини такова! Още повече, че и солистка балеринка си имаме!

Марианка, поздравления за напредъка на Мими и за оздравелите ръчички на Весито.

Със Сашко ще пишем на дядо Коледа за шейничка. Засега за друго не се сещам.

Именикът ме зове! Лека и спокойна вечер на всички!

# 280
Честит имен ден на скъпит еми именяци! Да си носят имената с гордо вдигната глава и винаги големи купони да правят на този ден!  Hug

Аз съм гроги................................................
Искам само да пожелая на Арен, сладурковците на Сладурче и именяка и кака Ива на Цвети Русимова ДА ОЗДРАВЯВАТ ЧАС ПО-СКОРО!!!  Praynig Heart Eyes

За Коледнот отържество - еми включвам се с малк ореволюционно предложение - ДА ГО НАПРАВИМ КРАЯ НА ЯНУАРИ:
1. Детските клубове ще са по-спокойни и неангажирани
2. Около празниците често се пътува, а е хубаво да се сберем повече
3. макар и след Коледа и Нова година за нас ще има един коледен празник в повече и то не в най-активиния откъм купони период

На мен до края на декември ми е лудница в служебен план
Втората половина на януари ще отсъстваме за около седмица. Отиваме на сватба в Малта, къде ще се бракосъчетае сестричката на съпруга ми  Heart Eyes всъщност това е новината около нас - започва трескава подготовка Sunglasses

каквото и да решите за партито -аз съм- ок!
хубав уикенд  bowuu  bouquet

# 281
Добър вечер, сладурани! Grinning
Честит празник на всички наши малки и големи именници! Да са ни живи и здрави!

Момичета, благодаря ви, че споделяте моята радост за нашите успехи! Hug
И аз съм адски уморена днес. Разписвам се и се гушвам в завивките. Снощи Мимка заспа в 02ч.  Shocked, а Веси беше будна от 01 до 03.30ч. Каталясах от друсане и пеене. Tired Успях да поспя около 3-4 часа и цял ден съм на пълни обороти.
Цвети, стискам палци бързичко да оздравяват твоите сладурчета! Praynig За Ивето, не се притеснявай, ще свикне с детската градинка. Нормално е, до сега не се е отделяла от вас.
Ох, алфира, и моята Веси е със запек. Confused Вече няколко месеца, истински кошмар е!
venush, Веселуша грам не се вълнува от телевизора и не се налага поне нея да ограничавам. Че Мимето е тежък телеманиак и само се караме у дома. ooooh!
sladur4e, дано бързо оздравее Мишето, а баткото да се размине с операцията. Praynig
irinii, страхотна новина около вас! Честито на зълва ти! Ама на какво прекрасно място ще се венчаят... Grinning
Лека нощ! Hug

# 282
Хей, мили момичета, здравейте отново от нас.
Ние сме тук и не сме ви забравили, само дето напоследък не мога да седна пред компютъра и нито съм чела, нито нищо.
И хиляди благодарности на Марианка   bouquet , че ако не беше тя, сигурно скоро нямаше да се наканя да седна тук даже и за 5 мин.

Айде аз като последна да честитя на всички Алексчета и да почерпя за моето Алексче

Ние сме добре, още не сме проходили, ама и аз зор не давам  Mr. Green
Имаме 13 зъбчета. Правим доста разумни и доста не до там разумни бели, като да пълни компютъра на баща си с играчки и с какво ли още не.

Толкова за сега от нас, че стана късничко.

Лека вечер с пожелания за сладки сънища
и всички малки слънца да оздравяват бързо, бързо! Hug Heart Eyes Hug

# 283
Ами да, днес май пропуснах да честитя празника и бързам да наваксам, докато не е изтекъл денят!
Честит празник на всички, носещи името Александър и Александра!Да са живи и здрави!

Толкова съм се отнесла, че дори незнам дали и моят Алекси няма имен ден днес, поне като го кръщавахме, попът каза, да си го празнуваме в края на август, макар че има и точно Преподобни Алекси на 17 март newsm78!

# 284
  • Пловдив
Пловдивчанки, кога ще правим среща?!
Предложете ден и час?! newsm78

И на мен тези дни нещо не ми спори писането, но пък редовно ви чета!
Явно времето ми действа зле!

Общи условия

Активация на акаунт