Сряда- пазарен ден, да си отворим сергията!

• 36 176
  • 721
  •   1
Отговори
# 240
Окъснях малко  newsm78
Остана ли нещо непродадено?
Лалкиния май. Или и той замина?
Рекламирам - умен и отговорен, нищо човешко не му е чуждо; пие, пуши, яде.  Всичко може, но не върши (само ако вече няма накъде). Боядисва хол за 2 дни в 3 цвята.

# 241
Аз се оглеждам за нови оферти. Дивиана не ми отговаря  Sad

Как нови оферти, бре, Мяу?
Твоят ще е мой.
Ама моя какво да го правя?
Предлага се - бивш спортист, но и висшист, '73 - 85 кг, 183см, пъстроок .
Не пуши, пие малко, но яде много, носи на скандали.
Домакинска работа не върши, но пък води редовно по почивки.

Ееееее, не мога да си пусна постинга от вас. Crossing Arms

# 242
  • Стара Загора
Тц, не е заминал. Не го щат бре, нищо че се прибира веднъж седмично и заплата я остая цялата в къщи.  Twisted Evil

# 243
Предлагам мъж,модел '78 -110кг;198см;рус,пъстроок.

Уау! Викинг!!! Прибирам го! Давам Флорин за замяна.

# 244
пости зелеви сърми правя.. И кисело мляко за тях..  Flutter
а това ми хареса
зеле и кисело мляко
краставичок може ли да дойдем по морето да ми напраиш да хапна, обожавам, и мъжо за нграда щи донеса Praynig Praynig

# 245
  • При хората, които обичам
Тъй. Аз съм с двама мъже и едно отроче от мъжки пол. Барабалекс, искаш ли мъжа на Мю срещу тигана? Тиганът и трябвал на Дона, явно тук ще скубна нещо...

# 246
Дивиана, твоя ще го взема, ако носи редовно пари и отсъства порядъчно. Май отговаря на условията? Ще направим пълен бартер. Ще си ходим на гости, на децата като им домъчнее Wink

# 247
Tired Бу го отмъкна вече...Искаш ли тиган?
Ъх, бааааба му стара, докат' се разпраям с клиенти-тя, риъл далаверата, се врътнала.
Виж ся, мое да успея да го ПРИмъкна, като му врътна баница с гъби в комбинация със солен кейк с праз и рокфор и за десерт-сладкиш мед и круши.
Как смяташ? Flutter

# 248
След малко си тръгвам. Доне, твоят у нас ли ще ме чака или у вас да идвам Twisted Evil
Къде да пращам твоята плячка Flutter

# 249

МареHeart Eyes твоя ми звучи добре. Ша го зема. Ама моя никой го не ще и не знам що ще чиня с два  Blush
Ша има ли против аз да си пийвам, без негово участие?  Flutter

# 250
След малко си тръгвам. Доне, твоят у нас ли ще ме чака или у вас да идвам Twisted Evil
Къде да пращам твоята плячка Flutter
Направо у вас идва. Твоят го прати с тиган по възможност, че ми се отвориха едни пържоли тука, пък моя го засилих някъде...

# 251
Лалка, аватарът ти е гадняр  (как само ме вижда  Joy)
Дай мъжо. Ще пропуши, пропие и заплатата ще я праща по пощата след месец.

# 252
Кво стана? Разпродадохте ли всичко? Закъснях ли много?
Инак продавам/заменям слаб, 170 висок, с много коса (няма да оплешивее никога), много е работен. Минуси - прекалено земен, романтиката му е малко чужда, но пък за сметка на това отговорен.

# 253
Хахаха. Най-добрите оферти се появяват малко преди да се затвори трансферният прозорец  Mr. Green

На 29. Телец.
Симпатяга, работлив и обичлив. Чисти и не се оплаква. Даже, той чисти, аз се занимавам с детето. Пари - планира и бюджетира предварително. Когато харча не мрънка... много. Не е романтичен през деня, което спестява опасения от кръшкания с колеги.

Неудобства - футбол ежечасно в главата му. Ако някой го вземе, да планира покупка на отделен ТВ. Казва първо "Не", но оставя да бъде убеден.

Някой с по-добра оферта?

# 254
  • Стара Загора
Зимай го. Само гледайте на 25 число да не остана с празни ръчички. Че с едни палачинки как ще живеем?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт