недоносени дечица 5

• 18 943
  • 313
  •   1
Отговори
# 165
  • София
IVANAH Честит Рожден Ден,много здраве и нека всичките ти мечти да се сбъднат!

# 166
Много благодаря, Гоца    Hug Ех, колко приятно ме изненада  Mr. Green

# 167
ivanah Честито на рожденичката!!!  bouquet
Dundurela Нашата хреме е от доста време и секретът е бял, може и да са стафилококи newsm78. Носих секрет за изследване в стерилна чашка/от аптеката/, но ме върнаха Weary. Дадоха ми от лабораторията стерилен тампон и сега пак ще трябва да се мъча да извадя.
паликарова И аз по едно време си мислих, че може да е от храненето със сондата Thinking Вие с какво се опитвате да я лекувате?

# 168
  • София,
ivanah newsm59  party023 Да си жива и здрава и много щастлива!
tony19Да наистина секретът си взима с едни тампони с дълги дръжки , но не се притеснявай вного е лесно само леко пъхни клечицата в ноздрата и обери малко , не е необходимо да е пълен носът.
и ние май ще сме със стафилококи, малката продължава да хърка, сега пак ще ходим до поликлиниката да я преслушат и направо ще искам антибиотични капки, навсичкото отгоре току що ми върнаха баткото от градината, че повърнал два пъти от сутринта, та и него ще водя. Ужас Embarassed Абе, тая Нова година как започва с болести не ми харесва. Таткото и той е хремав та незнам.

# 169
ivanah smile3525 nbirthday честит празник!!!живот и здраве ти желая и цялото щастие на земята

# 170
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИВАНА! БЪДИ ЗДРАВА И ВИНАГИ ЗАОБИКОЛЕНА И ДАРЯВАЩА МНОГО ОБИЧ! май този месец ти е изпълнен с празнициSimple Smile

# 171
Вики 76, да ти кажа не се тревожа много много за свалянето на памперса. Мисля да се пробвам отново, като се постопли времето и ако се проваля, срам не срам ще разчитам на яслата, ако го приемат живот и здраве. Ако ли пък не, ми ще съм по-настоятелна, като му дойде времето, ама сега го гледам, като че ли не е готов все още.

# 172
  • Варна
Ivanah, честит рожден ден! Да си много щастлива и обичана!!!
Dundurela , tony19, много се надявам да не се потвърдят съмненията ви, че са доста упорити тези гадинки. (ние вече не си спомням точно колко антибиотика сме пили и още не сме ги излекували).

# 173
Благодаря ви, момичета  Hug Толкова сте мили.....
Да, много празници имам в януари  Mr. Green Скоро и дребчо ще празнува...Говорим си миналата вечер с мъжа ми, че второто бебче трябва да го планираме в друг месец  от годината, че януари много натоварен стана  hahaha
Днес ме налегнаха едни мисли за миналата година ....... на днешния ден бях на консултация, всичко с бременността ми беше наред, бях толкова бременна  Mr. Green и щастлива.... и три дни след това, точно на 13.01 влязох по спешност в болницата  ooooh! Ах, как искам да забравя този момент  Tired
Консултацията днес показа само 100 грама нагоре в теглото на Жоро, но лекарката каза, че не е толкова страшно, сега се движи повече и повече изразходва.
Така че на прага на първата годинка моя мъник е 9200 гр., 75 см., 6 зъба /от месеци насам/ и първата рана на брадичката, резултат от усърдните му опити да ходи  Joy
Още веднъж много благодаря, че се сетихте за моя празник  Hug Hug Hug

# 174
Ivanah,4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
 ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И НАЙ- ГОЛЯМОТО ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА.  bouquet  bouquet  bouquet

# 175
Ivanah,не се притесняваи за теглото на малкия.Ние сме 2 месеца по-големи от вас, родени в 28 сед. 1380гр.На годинка бяхме 8900кг. Много добр си вървят децата.
Сега да питам мамите от София дето ще записват децата на ясла.Нали става по интернет,обаче там ти иска име и парола, а никъде няма регистрация.Дали ще я пуснат когато почне записването или просто аз съм кьорава?Някои ако знае да помага.Мерси предварително!!!

# 176
ами моя жорко  вече в 9 месец а е едва 5. 600. Cryоще и зъби няма  Confused ivanah да са ни живи и здрави пък...каквото е такова.

# 177
Ivanah,не се притесняваи за теглото на малкия.Ние сме 2 месеца по-големи от вас, родени в 28 сед. 1380гр.На годинка бяхме 8900кг. Много добр си вървят децата.
Сега да питам мамите от София дето ще записват децата на ясла.Нали става по интернет,обаче там ти иска име и парола, а никъде няма регистрация.Дали ще я пуснат когато почне записването или просто аз съм кьорава?Някои ако знае да помага.Мерси предварително!!!
Ще пуснат регистрацията на 04.февруари.2008, дотогава можеш да по-прочетеш там на сайта правилата. Има и тема в Нашите деца. Ако яслата е заедно с детска градина тоест ОДЗ се подава по интернет, ако обаче е само ясла засега се подава молба на място на хартия. Ако е втория  случай при вас ви препоръчвам още утре да пуснете молба.
Ако имате въпроси питайте.
За килата не се шашкайте Веси на годинка беше 10 и кусур кила сега на 2г. е 12.500 и така седи от половин година. Качването на кила екстремно е до годинката като почнат да се движат и ще качват по-малко.

# 178
ами моя жорко  вече в 9 месец а е едва 5. 600. Cryоще и зъби няма  Confused ivanah да са ни живи и здрави пък...каквото е такова.
Гери не се притеснявай за Жорко. Мария е родена 2.360гр., а на годинка  беше едва 7 и нещо кг.  Зъби чак на 7-8 месеца и избиха. Сестра и въпреки че много по недоносена от нея, се развиваше много по различно. Всичко е индивидуално при нашите деца, а и не само при тях.

# 179
УФСЪ, благодаря, и аз така разбрах но все още съм объркана, за пръв път ми е.
GERI844, на Денис първият зъб изби на 11 месеца, тъи че хич не се притеснявай!

Общи условия

Активация на акаунт