В БУРГАС отново време настана за Никулден да стягаме тигана (38)

• 15 899
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Вери, честито и лека бременност  bouquet Аз малко късно пак се включвам, ама тия дни ми е лудница, че сме "огън - служба не остана" Mr. Green. И да питам това коледно събиране с децата ли ще бъде newsm78, че аз миналия път бях извън града и не успях да се включа, но този път смятам да присъствам Blush

# 211
  • у нас
Вери   bouquet  bouquet  bouquet

И моля, моля за близнаците. Досега се говореше, че други зодии са гадните. Съгласна съм, че всичко си е до възпитанието.

# 212
За мъж-това ми е любимата зодия!И също искам да добавя,че мъжа ми е близнаци и е бил СУПЕР КРОТКО ДЕТЕ и продължава да е много тих и спокоен.Така че...наистина всичко е въпрос на възпитание! Naughty

# 213
Благодаря отново за пожеланията, момичета!   bouquet

# 214
Вери, честито и лека бременност  bouquet Аз малко късно пак се включвам, ама тия дни ми е лудница, че сме "огън - служба не остана" Mr. Green. И да питам това коледно събиране с децата ли ще бъде newsm78, че аз миналия път бях извън града и не успях да се включа, но този път смятам да присъствам Blush

Goldi, на теб кога ти е термина? Ти рядко май влизаш и аз сега разбирам че и ти си била бременна, ми и на теб Честито! И вече знаеш че чакате дама, даже! Браво!
Лека бременност и на теб!

# 215
  • Бургас
Верче, и от мен пожелания за безпроблемна и лека бременност,още малко да устискаш и да можеш да си щъкаш напред- назаад както обичаш  Grinning И наистина да обогатиш света с едно прекрасно дете   bouquet

И аз да вметна ,че не мога да се въздържа  Wink за Близнаците- жените ме кефят,приказливи ,лъчезарни и чаровни ,но мъжете са "леле майко" в повечето случаи,поне тези които аз съм срещала.И още нещо майка ми е била с термин 10,06, ,но ме е родила в последния ден на Телеца.Понякога се чудя дали не беше по-добре да съм закъсняла още малко Mr. Green

/ Иначе това всичко е на шега , не само зодията определя човека,има и много други фактори  Peace/

# 216
  • Бургас
Бяхме вчера на Джърси-ужасно е западнало- дупки по покривките и протрити столове,а храната ужасна.Вече втори път се случва и си мисля нещо май им е паднало реномето Thinking

# 217
Goldie Честито и на теб - лека и безпроблемна бременност  Hug а твоя термин кога е?

Гале, май ще се надяваме да няма на Форса сватба. Мерси за инфото   bouquet

# 218
Goldie Честито и на теб - лека и безпроблемна бременност  Hug а твоя термин кога е?

Гале, май ще се надяваме да няма на Форса сватба. Мерси за инфото   bouquet

Втая връзка, ако искате, да съберем по някой лев и да капарираме?

# 219
Ами аз след работа днес ще мина да питам и евентуално ще се пробвам с капаро да се разминем само, тъй като твърде възможмо е да искат куверт  Rolling Eyes

И тъй като Тедка* вече рядко влиза, май аз ще правя списъка  Laughing
та така КОЙ ЩЕ ИДВА НА 15.12  Mr. Green
1. Amelia
2. Ji

# 220
Ами аз след работа днес ще мина да питам и евентуално ще се пробвам с капаро да се разминем само, тъй като твърде възможмо е да искат куверт  Rolling Eyes

И тъй като Тедка* вече рядко влиза, май аз ще правя списъка  Laughing
та така КОЙ ЩЕ ИДВА НА 15.12  Mr. Green
1. Amelia
2. Ji

3. ellyst(Приятно проста)

# 221
аз за сега няма да идвам - съпруга е на банкет извън града тогава. но ако в последният момент намеря кой да гледа малката ще ме приемете, нали

# 222
Амелия и аз идвам Hug

# 223
 КОЙ ЩЕ ИДВА НА 15.12 
1. Amelia
2. Ji
3. ellyst(Приятно проста)
4. tadela

# 224
КОЙ ЩЕ ИДВА НА 15.12 
1. Amelia
2. Ji