В БУРГАС отново време настана за Никулден да стягаме тигана (38)

• 15 883
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
  Браво, Кат! Laughing
  Е, засега сме тези които бяхме на последната с Приятната в допълнение. Laughing

# 226
  • Бургас
 И аз смятам да дойда.

# 227
  • Бургас
Таткото е нощна смяна, така че засега няма да идвам  Confused
Ако бабата прояви желание, може и да се включа, но засега съм пас

# 228
И аз за сега съм пас.
Чакам мъжът ми да уточни датата за техния служебен банкет, защото има голяма вероятност да е точно на 15-ти Confused
Като имам яснота ще пиша.

# 229
Искам да ви кажа, че след "вещата" намеса на д-р Праматарова детето ми се разболя както никога досега Tired. Два пъти я водих с температура, и двата пъти ми препоръчва да давам вода от хладилника, сладолед и вит.Ц. Третият път по телефона направо ми каза да почвам антибиотик (оспамокс, че бил най-слабия) след като и казах, че детето ми за една вечер се задръсти от секрети и почти не може да диша.
Добре, че успях да се уговоря с Калудова, жената каза, че пневмонията е "тръгнала" Tired

# 230
КатКа, много неприятно. Дано да успеете да пресечете пневмонията Praynig

# 231
Здравейте,

мале тая докторка направо ме разби - лед, сладолед ... #Crazy ужас. Дано се оправите по-бързо и леко  Praynig

ТЪРСЯ ЧЕРВЕН МЪЖКИ ХЕЛЕР  Mr. Green Ако някоя от мамите си има татко запален на тема риби или пък случайно имате такива рибки у вас ...  Whistling, че мъжът ми е луднал на тая тема, обаче не можал да намери. Претърсил е всички зоомагазинчета обаче не успял да намери.

# 232
Катка, а някакво сиропче поне не изписа ли?Много несериозно от нейна страна.

# 233

мале тая докторка направо ме разби - лед, сладолед ... #Crazy ужас. Дано се оправите по-бързо и леко  Praynig

То и моят акъл толкова ooooh!
Чувала съм много добри неща за нея затова се доверих

Джи, изписа хомеопатични свещички, но голямата беля стана след тях. Вече започва някакво подобрение, защото пие Зинат и Амброксол, само дето глупавите секрети ги изкарва само с повръщане.

# 234
абе на нас за ушите ни изписаха зинат и аз реших, че покрай ушите и кашлицата ще се оправи, ама уви ушите се оправиха на другия ден, обаче още си кашла Дени като дърт пушач. а за Праматарова какво да кажа не знам. на мен ми хареса, точно защото не бърза с АБ и не изписва лекарства със шепите. а за Калудова две мнения няма, но е трудно да се добере до нея човек, а като знам какви деца й водят ми е неудобно да я претиснявам, още повече че и лев не ни взима

# 235
....обаче още си кашла Дени като дърт пушач. а за Праматарова какво да кажа не знам. на мен ми хареса, точно защото не бърза с АБ и не изписва лекарства със шепите. а за Калудова две мнения няма, но е трудно да се добере до нея човек, а като знам какви деца й водят ми е неудобно да я претиснявам, още повече че и лев не ни взима

Понякога има остатъчна кашлица известно време Peace. И на мен Калудова не ми взима пари, а познавам още няколко мами със същия "статут". Тя за какво работи тая жена, егати готиният човек е, честно!

# 236
        Лелее това за Праматарова ме ужаси, а аз й вярвам сляпо  Shocked И Николай беше болен миналата седмица и й го водих. Каза Нурофен и вит С + да съм го почерпела 1 сладолед /аз не му дадох сладоледа, но от другото му мина/ Май късмет сме изкарали  Thinking

# 237
  • Бургас
Аз ако съм в Бургас също ще дойда. Но ще знам чак след седмица, две.

# 238
КатКа - дано се оправите скоро  Praynig добре, че и при Калудова сте отишли. Страхотна е  Peace

КОЙ ЩЕ ИДВА НА 15.12 
 1. Amelia                                             11.
 2. Ji                                                     12.   
 3. ellyst(Приятно проста)                  13.
 4. tadela                                             14.
 5. КатКа                                             15.
 6. Fresh Gale                                      16.
 7. Sneji20                                           17.
 8.                                                        18.
 9.                                                        19.
10.                                                       20.

# 239
Здравейте,

ТЪРСЯ ЧЕРВЕН МЪЖКИ ХЕЛЕР  Mr. Green Ако някоя от мамите си има татко запален на тема риби или пък случайно имате такива рибки у вас ...  Whistling, че мъжът ми е луднал на тая тема, обаче не можал да намери. Претърсил е всички зоомагазинчета обаче не успял да намери.

Тука в М.рудник има Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт