Септемврийчета на топличко се гушат, че навън коминчетата вече пушат!

• 21 546
  • 280
  •   1
Отговори
# 75
Хай, от мен Grinning
Аз днес се занимавам с коледни украси Laughing Ето какво направих:

# 76
БРАВО Миме  Hug супер са  Peace
Определено по-приятно занимание имаш от мен  #Crazy
Днес не стига, че съм сама в офиса и полудявам от телефони  Mr. Green ами смятам и фактурите на клиентите за миналия месец и вече съм  #Shocked

Но какво да се прави има и такива луди дни  Joy

# 77
Аз пък пак започнах да ходя по интервюта за работа, дано стане някъде  Tired Rolling Eyes

# 78
Аз пък пак започнах да ходя по интервюта за работа, дано стане някъде  Tired Rolling Eyes
ДАНО  Peace
време ти е вече ..много деянлива излезе на стоене у дома  #Crazy аз щях да съм изкукуригала вече  Joy Може така да полудевам от работа и търчане  Mr. Green и все време не ми стига  Rolling Eyes ама съм по-добре  thumbsup година и половина ми бяха тамън в къщи ...определено ми се отразиха добре след 10 години бачкане  Thinking ама най-много още 2-3 месеца можех да си постоя мирна  hahaha и щях да бръмна  #Silly

# 79
  • София

Каква работа търсиш?

# 80
  • Стара Загора
Мимис, страхотна е звездата Simple Smile.
Успех с търсенето на работа!
Вяра, деанлива = на търпелива ли? За първи път я чувам тази дума.

# 81
  • София
И аз от вчера не мога главата да си вдигна от бачкане,ама до Коледа така ще е.............
Само минавам,попрочитам и пак работка.......
Мимис,много хубави украси,и аз почивните дни смятам да украся.

# 82

Каква работа търсиш?
Вече май каквото ще да е Rolling Eyes, стига да ме устройва работно време та да си взимам детето от градина и да се почива съб и нед....Честно казано предпочитам да е нещо от рода на офис асистент, сътрудник, секретар, ей такова нещо...ма пуста работа все искат с опит, а аз като нямам хич,знам малко инглиш и малко компютър и това е. Е,иначе имам желанието да се науча.
Ето вчера бях на интервю в Армеец, не изискваха нещо специално ,даже предпочитали те да си обучат хората, не ги притеснявало малкото дете и т.н.....ама то ако излезне някой с опит ,предполагам,че него ще вземат така си мисля, иначе все си се надявам тайничко.Rolling Eyes
Работила съм до сега един път само като продавачка на дрехи, а сега пак такова да почвам първо,че не ми се ще, иска ми се да се развивам на някъде/чак кариери да градя не ща/, а и продавачките все са до късно работно време.....такива ти работи.....пак ходене по мъките ще е с тая работа, нещо хич нямам късмет с това Rolling Eyes

# 83
Благодаря,  Laughing Жори много им се кефи на звездичките, то те трябва да са снежинки, ама на нас повече ни приличат на звездички Laughing
Даже няма търпение ,иска и лампичките да слагаме и елхата и герляндите ,цялата украса да сложим, ама на мен ми се струва още рано.Мисля след 15-ти да украсявам всичко Grinning

# 84
  • София
Все някъде ще ти излезе късмета,не се предавай,а търси Peace.И аз си мислех че с детето ще ми е трудно да си намеря,но те пък на всички места ме поканиха та даже право на избор имах Laughing

# 85
  • София
Мимис,
успех ти желая.
 Hug
Докато търсиш можеш да се запишеш на курс Компютърна грамотност. Ще ти е от полза.
Можеш да покриеш някакъв тест в някой езиков център,за да ти дадат диплома...мисля,че всички тези неща ще ти помогнат.

# 86
Успех с търсенето на работа!
Вяра, деанлива = на търпелива ли? За първи път я чувам тази дума.
Joy аха от "деяни / търпи"  hahaha мойта баба много я използваше  Rolling Eyes останали са ми няколко такива странни думички от нея  Mr. Green

Миме, добре си се ориентирала, по-добре в офис, отколкото пак в магазин  Wink ще си намериш, сигурна съм, не го мисли толкоз, само не се отказвай, не се знае от коя дупка ще изкочи заека  thumbsup
А ако имаш възможност възползвай се от съвета на Катето, напоследък навсякъде май много "обичат" всякакви дипломи и сертификати, така, че може да ти е от полза  Peace
А ние ще ти стискаме палци...здравата  newsm10

# 87
  • София
... напоследък навсякъде май много "обичат" всякакви дипломи и сертификати, така, че може да ти е от полза  Peace
...

Да,разни хартийки,подредени грижливо в папка,подадени с усмивка. Mr. Green
И като те питат:
 - Защо искате да работите в нашата фирма?
Да отговориш:
 -Защото отдавна мечтая да стана член на вашия колектив!
ИЛИ
 -Защото вашата фирма е преуспяваща и аз ще направя всичко възможно да се издигаме все по-нагоре!

Направо се разтапят и те вземат.
Четки,четки и това е!  Hug

# 88
Аз диплом за изкаран курс имам, ама не искам да си вдигам много на високо летвата и да лъжа, .Щото пък тия дет много лъжат ,че много знаят и като им плюснат да направи нещо и не може, та предпочитам да съм честна и откровенна.Иначе имам е учебник от компютърния курс ,трябва да си припомня някои неща.
Данчо обеща да ми купи и книжка на Фотошоп, мисля да поуча малко, Корел дроу имаме книга, ще се пробвам и с нея.
Иначе сутринта сега ходих пак на интервю в една фирма тук близо, парите не са много дет дават ,но за мен е важно да имам разнообразие и да мога поне с моята заплата наема да плащам  ,което е в помощ.....,а и пак е някакво начало.
Дано изскочи заек от някоя дупка Laughing
 Praynig Praynig Praynig

# 89
Ще изкочи, ще изкочи  newsm10 ти го гони с пушката  Joy а той ще се покаже и  #2gunfire в десетката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт