НOEМВРИйката усилено гнезди, иска тя за бебчо всичко да нареди

• 9 896
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Е днес тоя форум ни разказа играта, 4акаме толкова важни новинки,влзиам през 2 мин и той зацикля,ама гледам никой не е писал нещо интересно, то нямало и как де, ама хайде дано имаме скоро някакви вести от родилките днес:)Ина4е как сте маминки, ?Аз си му дремнах на няколко пъти,бебо и той спинка ,но се разсънва и ще отивам да правя папуто.През деня е мн спокойни4ък и спинка сладко,но ве4ерта се засилват коликите и се мъ4им малко пове4е, но е търпимо, не се става лесно 4овек, пък и мама:)
Целувки и прегръдки силни на вси4ки вас!

# 226
  • София
Момичетааааа, нося щъркелови вести! /ама ги забавих заради бъгавия форум/
Днес нашата Сладурка е родила момиченцето си Ивайла. Малката принцеска е с мерки 3.150 кг и 50 см! Родила е със секцио под пълна упойка, затова още не знае точния час.  Да й е жива и здрава, да бъде хубавица като мама, много да папка и голяма да порасне!
Когато ми писа – към 13 ч. още се освестваше от упойката и не я беше видяла.

Също днес, в 11.40 ч., vi  е станала мама на момиченце Александра – 3.150 кг, 49 см.!Раждането е било много трудно и болезнено, но както казва щастливата мама, важното е, че е минало. Поздравява всички ви!

# 227
Ехоооо новини няма ли ??? Леле сетих се, че днес ми е термина...12.11...а вече сме на месец и 5 дена...
Галакси да горчи..ама се води ..абе незнам си кво беше...ама при нас заради тази лактоза...нямаме избор. А иначе мляко най-близо да кърмата е АптамилКомфорт-бившето Омнео...то е и най-скапо...но наго не му се отрази добре...тоест както каза лекаря-малък е за храна за доносени бебета-при нас всичко ще се случва по-късно просто.

# 228
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ БАНКЕТ ЩЕ ВДИГНЕМ СЛАДУРЧЕ, РОДИ СИ НАЙ-НАКРАЯ МОМАТА БЕЕЕЕ:)!!! ЧЕСТИТО МИЛИ4КА, БЪДЕТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ, да не се шашка много мама Сладурка.
VI ЧЕСТИТА ТИ ДЪЩЕРИЧКА И НА ТЕБ, ДНЕС НИ НАПРАВИХТЕ ПОДАРЪК САМО ОТ ЖЕНИ, БРАВО НА ВАС, бързо възстановяване!

# 229
еееее
4ЕСТИТО!!! СУПЕР НОВИНИ-НАЙ СЕТНЕ!!!

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ С ТЕЗИ ХУБАВИ ИМЕНА-ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!!!

УРААААА Сладурка роди!!!

# 230
ОХ,ЕТО ГИ ДЪЛГООЧАКВАНИТЕ НОВИНИ...

ЧЕСТИТО НА СЛАДУРКА И НА ВИ,ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ,МНОГО ДА ГИ РАДВАТ,А НА МАМИТЕ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

# 231
Ехоооо новини няма ли ??? Леле сетих се, че днес ми е термина...12.11...а вече сме на месец и 5 дена...
Галакси да горчи..ама се води ..абе незнам си кво беше...ама при нас заради тази лактоза...нямаме избор. А иначе мляко най-близо да кърмата е АптамилКомфорт-бившето Омнео...то е и най-скапо...но наго не му се отрази добре...тоест както каза лекаря-малък е за храна за доносени бебета-при нас всичко ще се случва по-късно просто.
Ами да,аз май съм с това Аптамил номер 1/ , опаковката от 400 гр е 10лв,а цялата кутия(от 2 опаковки) е 21,60лв.

# 232
Онова е 17 лв за 400 гр..и си пише АПТАМИЛ КОМФОРТ.
Сори ама пак да те питам..100 на ядене ОК..а колко на ден имате?

# 233
Хайде сега очакваме и Ренито,да казва бързо какво става с нея...имаме ли вече бебе?
И аз нямам търпение да си гушна вече моето мишле,но да ви призная съм малко стегната и уплашена,дали ще се справяме после с бебока,знам че всичко ще се нагласи и ще си влезе в релси,но все пак,вие имали ли сте такива мисли?
А какво става с Васияс,изписаха ли ги,май не е писала???
И Нети също изчезна от хоризонта  newsm78
То май ще взема да се обърквам вече  Rolling Eyes  а и с тази претъпкана с мисли глава  ooooh!

# 234
Честити дъщерички на Сладурка и Vi!  Да са им живи и здрави, само радости да им носят! Много щастие и на двете семейства!

На Сладурка специално пожелавам, така както отпаднаха огрооомните й притеснения покрай раждането, сега да отпаднат бързо тези покрай отглеждането  Laughing и тати да отделя много, ама много внимание и обич на голямата Сладурка и малката сладурана!

На vi бързо възстановяване от тежкото раждане, по-бързо да забрави неприятните емоции около него и от тук нататък само положителни такива!

Jutoo, имах някакви спомени, че сякаш ти се беше оплакала за херпес, но незнам защо си мислех, че беше преди първото ти тръгване за раждане  Laughing
Една приятелка /докторка/ сега ми каза, ако не мине до ражданетоу трябвало да ходя с маска  Shocked, това вярно ли е?
Това да не е някакъв предвестник, да не се разраждам и аз утре  Laughing
Само малко последни покупки съм оставила за утре, още една пералня и мога да ходя спокойно към родилното  Simple Smile
Valenciq, на мен ми се стяга корема почти постоянно, но разкритие засега никакво  Tired А претоварването определено оказва влияние  Wink
m_face , я се радвай на детенцето си, вече е до теб, живо, здраво, можеш да си го гушкаш постоянно- как ще ти липсват корема и ритничетата  Shocked Ей, уби ме направо  Laughing А пък, ако продължават да ти липсват, да чакаме братче или сестриче скоро  Laughing

# 235
Ей, тъкмо се върна форума /че днеска цял ден никакъв го няма/-имаме си бебчета.
 Много радост на Сладурка и Ви и на техните семейства да донесат малките госпожички!
Айде, да идва и нашия ред...

# 236
ЧЕСТИТО НА МАМА СЛАДУРКА И МАМА ВИ! БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ И ДА СИ ГУШКАТ БЕБОЦИТЕ! Hug

Ама тоя форум, ако знае от кога ги чакаме тия вести, а такива пробелми да ни прави!

На мен пък днес ми е мноооого смахмузено... Tiredне знам и аз какво ми е..май киселини,в комбинация с някакви контракцийки... Tiredи сърцето ми бие толкоз бързо...само лежа цял ден... #Crazy
хайде новини и от Катето и Ренито! Peace

# 237
Ехеееее честито на Сладурка и на Ви! Да са ви живи и здрави малките принцеси и да бъдат много послушни за да радват мама и тате! Simple Smile

# 238
ЕЕ браво.Да са им живи и здрави момите на Сладурка и Ви. smile3525.Аз вече полудявам.Тая седмица няма да излизам много много,че да не вземе беба да реши преди насрочената дата да се появи.Не за друго,ми и без това си ме е шубе много,а като съм неподготвена,ще откача от страх.

# 239
Ау, Дита, добре че ми напомни да отида да си купя Талцид.
Снощи посред нощ се събудих с такива ужасни киселини, не ми се беше случвало скоро. Тръгнах да бъркам разни соди, в този момент съзирам останало едно единствено хапче Талцид. С такова настървение го сдъвках  Laughing
Мислех повече да не купувам, че уж раждането наближава, а нали  изчезвали като с магическа пръчка след това  Laughing, ама страх лозе пази - взимам днес още една опаковка, че голяма гадост беше снощи.
А пък ти бързо се оправяй!

Общи условия

Активация на акаунт