НOEМВРИйката усилено гнезди, иска тя за бебчо всичко да нареди

• 9 896
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
Страхотни новини:

ЧЕСТИТО НА СЛАДУРКАТА И ВИ!ЖИВИ И ЗДРАВИ ЩЕРКИТЕ,НА МАМИТЕ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.   bouquet  bouquet  bouquet

Сега чакаме новини от ренито!!!

Чувствам се все по-самотна в бременността си. Weary
Ще взема да избягам и да се скрия при декемвийките. Weary

# 241
  • София
Честито на Сладурка и Ви! Да са им живи и здрави бебенцата, много да ги радват!

Аз досега дремах, бебо доста на често ми проплакваше, та не успях да се наспя.

# 242
  • Плевен
честито на Сладурка малката принцеса,много се радвам че раждането е било такова каквото тя искаше.честито и на Ви много,много да слушат бебките и да са хубави като майките си

# 243
Онова е 17 лв за 400 гр..и си пише АПТАМИЛ КОМФОРТ.
Сори ама пак да те питам..100 на ядене ОК..а колко на ден имате?
Колко хранения ли, поне така разбрах аз, ами имаме към 7 папкания,като Мими той не винаги успява да изяде цялото коли4ество от 100 мл, един път е 80, друг е 60,има и слу4аи с по 110 мл.Разли4но.....Той сам си изхвърля шишето,ако нещо не му стигне после след 20-30 мин го ка4вам на цицата ,сму4е си 5 мин и заспива.ама сега мрънка...../по това време се мръщи нещо, аххххх:)

# 244
Честити принцеси на Сладурка и на Vi. Много да ги слушат и много да ги радват.

# 245
  • София
еееееее, браво за хубавите новинки  Laughing.ЧЕСТИТО НА СЛАДУРКА И НА ВИ ЗА МАЛКИТЕ КРАСАВИЦИ-ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И СИ ГИ ЧАКАМЕ СКОРО "У ДОМА" ДА РАЗКАЗВАТ.
аз от 3 часа си лежа с малчо на корема /като кенгурче ми е-не мръдва като го взема така  Heart Eyes/ и подремнах малко даже.още не мога да се отпусна като е в стаята да заспя, ама скоро може да ме обори съня и дано да го чувам, де Rolling Eyes
хайде да взема да посвърша нещо и аз-ще ви държа под око, да си знаете  Wink

# 246
Честити да са ни двете ноемврийски моми на Сладурка и ВИ!Да станат красавици като мамите си и много да ги слушкат!

Катеринке,недей така да униваш,всичко ще си дойде на мястото.Терминът ти още не е дошъл,а дотогава сигурна съм ще си родила.Ходи ли на преглед,тонове?Какво казват докс? Grinning
Аз преносих Вяра 7 дни и знам какво ти да чакаш,то вече ти се е изчакало,ама мъничко остана Hug

# 247
Арабела, да взема и аз Талцид ли... newsm78 До сега лежах, бе не знам какво ми става...вчера бях толкова енергична, днес съм баси парцала.. Tiredама сега се стягам и отивам на консултация и после ще нося новини "от корема" Mr. Green

# 248
ЧЕСТИТО НА МАМА СЛАДУРКА И НА МАМА ВИ !!! newsm51 newsm51 newsm51

ДА ВИ РАДВАТ МАЛКИТЕ ПРИНЦЕСИ И ДА БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ С ТЯХ! Heart Eyes Heart Eyes

БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И СКОРО ДА ГУШКАТЕ БЕБОЦИТЕ! newsm32 newsm32

# 249
Бравоооо!!!!Честити малки красавици на Сладурка и Ви!Да им носят много,много радости и щастливи моменти!!! newsm51
Днас тоя форум ужасен беее...

Мен от няколко дена ме тресе предродилна депресия SadЕдно ми е изнервено,едно смотано,едни мисли са ме налегнали....сигурно ви е познато(на  preggo  мами де  Laughing) Но си чета редовно какво се случва Naughty Надявам се не сте ме отписали? Peace Wink
Ние трябва да си изберем един ден от тази седмица,на който ще е събитието...но все още не сме го решили... Embarassed И аз не знам какво чакаме още, ама на!И сега съм в едни дилеми....кой ден точно да е....?! newsm78 Май по-добре да ми бяха казали ела на .....си дата и така.... Тази вечер ще го обсъдим за последно и ще ви дам инфо.,да стискате палци Praynig

# 250
Еххееееее, не мога да се нардавам на новините за Сладурката и Ви,4ак влизам и пак препро4итам и се кефя.Много ми липсваше тоя форум днес, избеснях с него,а то със сигурност знаех 4е Сладурката е дала инфо и ние тънем в неизвестност!Моята ламя изпапка близо 90 мл АМ и заспа на шишето:)Сега е моето свободно време и съм на РС във форума.

# 251
ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА ВИ И СЛАДУРКА! ДА СА ИМ ЗДРАВИ И СПОКОЙНИ БЕБЧЕТАТА!   bouquet

Много се радвам и за двете. Катеринке, спокойно - ще дойде и твоето време. Нека си порасне максимално бебчо и да си излезе готов за живота.
Някой беше писал, че има цистит. Какви са признаците, че мен нещо ме боли долу. Но не са костите...
Лена яде до 16 часа и от тогава не е заспивала. Хълца и гледа света Laughing Към 20 часа ще дойде педиатърката да видим дали наддава чудото. Суче само по 20 мин. и мисля, че ще трябва да започнем АМ. А така ми се искаше да си я кърмя само...

# 252
Честити да бъдат малките принцеси на Сладурка и Ви!
Да са живи и здрави и много щастливи!
На майчетата, пожелавам бързо възстановяване и спокойни дни и нощи с неревливи бебенца!

# 253
Е това е страхотна новина да влезна и да видя две бебчета.Да са им живи и здрави госпожиците на Сладурка и Ви много да ги слушкат и радват.А на мамите бързо възстановяване и ги чакаме да разказват как е минало всичко.

# 254
Нещо да питам родилите вече момичета-споделяхме преди месец-два дали да се дава или не водичка на бебетата. Аз на сина си давах от самото начало, той пиеше много, дори лекарката я препоръчваше като средство за отказване от нощните хранения, когато стане време за това- вместо мляко, като залъгване един вид. Но сега нали много се говори, че не се дава вода на кърмените бебета. Интересува ме , вие давате ли?
 Аз последно останах за петък, от 14 часа, тогава ще е моето секцио, но вече такива нерви ме тресат, че ми иде да се скрия някъде до тогава, да не дотегна на близките... И едни такива въпросчета ме тревожат...

Общи условия

Активация на акаунт