НOEМВРИйката усилено гнезди, иска тя за бебчо всичко да нареди

• 9 896
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
  • София
TIHA VODA аз вода не давам, и каката не пиеше вода.
Хайде то и твойто не остана - ей го петък сега ще дойде - стискам палци  Simple Smile

# 256
EEEE най-накрая! Честити бебчета на Ви и Сладурка. Да са им живи и здрави, много послушни и много да ги радват!  bouquet newsm51 newsm51
Аз още съм тук, няма да се ражда днес явно (не че някой пита де ама да се отчета). Май не е било тапа, така и нямаше кръв newsm78

# 257
Аз давам вода но мнооого рядко. Например,ако си е изяла дажбата,но мрънка за още и давам да си цукне малко (няколко глъдки) аи казат,че било добре да си изплакне устицата.Смятам,че няма да навреди водата... (аз лично пия по 3л вода на ден от няколко години и съм сигурна,че водата има чудотворно действие)  Но това е мое мнение  Peace  А и аз знам за методат с водата и отказването от нощните хранения - мисля да го пробвам след месец и половина,ако не се е отказала сама от тях до тогава.

Крисич...само да не е 13-ти   Grinning  А на мен 15-ти ми харесва...и четвъртък ми е любимия ден от седмицата  Heart Eyes

А предродилните депресии са кофти работа,но аз гледах да не мисля за самото раждане. Направих си един огромен списък какво искам да свърша преди да родя и започнах да го изпълнявам - накупих си една чанта с козметика,заредих си шкафовете с неща които не се развалят измих си...оправих си гардеробите и си приготвих дрехите,които очаквам да нося след като родя - все неща,които ми отвлизаха вниманието  Peace

Със Сладурчето си разменихме по някой смс....вече е видяла бебка Simple Smile Не се е изправяла още,но предполагам,че това ще стена по-късно ... Сигурна съм,че всичко при нея е ок!  Heart Eyes

А за Ви...много гадно,че раждането не е протекло гладко Sad но...щастието изтрива всичко като с магическа пръчка  Flutter

Майка беше при мен...изкъпахме беба.Пратих я да се наспи и тая вечер и утре да ме отменя...
Мале,много ме боли гърба...но от преумора не мога да заспя...и се чувствам малко ...изнервена  Rolling Eyes 

Галакси като му даваш 110 мл...връща ли после? Аз понякога и давам 70 и и стигат,после 80 и реве на умряло за още,въпреки,че е минал еднакъв период от време...на какво ли се дължи това?  newsm78

# 258
  • Плевен
Аз преди се страхувах че няма да мога да се справя с гледането на бебка,но сега като гледам с какви проблеми се сблъсквате,направо съвсем се обезкуражих,май често ще звъня на педиатърката,ох само да се роди здравичка бебка все ще се справя,толкова искам вече да си я гушкам и да знам че всичко с нея е наред,че сега само се тормозя и мисля глупости,хич ме не е страх за мен,но за бебка не спирам да се тревожа,направо не мога да спя вече. Rolling Eyes

# 259
Спокойноо  Hug  Всичко ще е наред!!!
А иначе проблемите с които се сблъскваме далеч на са непреодолими! Точно в началото адреналина е на 6...много хора ще дават съвети от които ти,ако искаш ще се възползваш,а иначе личната лекарка на бебчето ти постоянно ще идва в началото да я вижда и по всяко време ще и звъниш да я питаш,ако се тревожиш за нещо(поне нашата е така...вече идва три пъти и утре ще идва пак,чак е малко досадно  Rolling Eyes ) . А и ние сме тук също  Peace 

# 260
ProstoAz, - като давам колкото и да е мл мляко има слу4аи в които той си връща, тази седмица тук си връща по малко,независимо дали е мн или малко коли4еството.Де да го знам ве4е и на какво се дължи,тежко му е и др го връща.Има си запаси от предното папу и така:)А аз също давам вода(5% глюкоза или там каквото педи каза)той има моменти в които си пийва доста,все  едно е мляко,а в др слу4аи,по 4естите ми я отказва.След ядене още от клиниката ми казаха да давам по някоя глътка вода да се из4исти мле4ната следа в усти4ката му.
krasimira00- спокойно сега, една по една ще ви дойде времето на вси4ки, знам 4е ти е притеснено и ве4е тегаво.Проблемите ще си ги носим преди и след ражднаето,винаги си има тревоги и нещо,за което да мислиш и да ти е свито под лъжи4ката.Горе главата.

# 261
  • На село (близо до Лондон)
Момичета да се похваля Деннис Адам се роди на 7-ми ноември, 3кг 400г, 53 см в 7 сутринта.

Раждането беше доста бързо в 2 часа нощта ми изтекоха водите
и той се роди в 7 сутринта; само на райски газ и без шеф и кройка Wink. Изписаха ни в 11 сутринта на същият ден, тъкмо да се върна в къщи за обяд да сготвя и нахраня по-голямото си дете че то ни чакаше  Party.
Деннис сега безпирно суче и се гушиме.

На мамите които още чакат успех  bouquet

Някои питаще за вода: Филип не е пил вода до 6-ти месец, но беше само на кърма. Сега също мисля да не давам на Деннис.
Малко снимки по-долу:

http://images.photos.walmart.com/232323232%7Ffp37%3Dot%3E2336%3D … 4%3A63%3A89ot1lsi

http://images.photos.walmart.com/232323232%7Ffp38%3Dot%3E2336%3D … 63%3A%3A%3Bot1lsi

дано да се виждат сега

# 262

Крисич...само да не е 13-ти   Grinning  А на мен 15-ти ми харесва...и четвъртък ми е любимия ден от седмицата  Heart Eyes

Ами честно казано и аз така съм си намислила,защото аз съм раждана в четвъртък и знам ,че е късметлийски ден(съдейки по себе си) Wink.Та най-вероятно май ще е това денят. smile3521

Пък и гледам има още мами за тогава Wink  Тази седмица ще е царството на девойките ми се струва newsm53

А относно притесненията за след това...и аз съм еднааааа  #Crazy  Ама ще се справяме,нама начин newsm10

# 263
Катеринке,недей така да униваш,всичко ще си дойде на мястото.Терминът ти още не е дошъл,а дотогава сигурна съм ще си родила.Ходи ли на преглед,тонове?Какво казват докс? Grinning
Аз преносих Вяра 7 дни и знам какво ти да чакаш,то вече ти се е изчакало,ама мъничко остана Hug
Дес,бях на поредната ЖК при моя доки в четвъртък предната седмица.Всичко си беше ок-бебе надолу с главата,размери-нормални,тапа-налична,води-налични,плацента-нормална.Обаче нямам никакви контракции и болежки.Даже киселините уж ми бяха изчезнали,но от 2 дни пак си ги имам.

ИСКАААААА smile3514АААААМ ВЕЧЕ ДА РАЖДАМАААААА smile3514ААААМ.

# 264
  • София
МАМИ, ИМАМ ЧЕСТТА ДА ВИ СЪОБЩЯ, ЧЕ ДНЕС 12.11.2007Г, МАМА AZADE СЕ Е СДОБИЛА С МОМИЧЕНЦЕ!
ПОДРОБНОСТИ, КАТО СЕ ПОЯВИ НА ХОРИЗОНТА  Grinning

# 265
  • София
Честито момиченце на Сладурка! Да й е жива и здрава, много да я радва и слуша! Името е страхотно...и най-добрата ми приятелка се казва така  Flutter

Честито момиченце на Ви! Много здраве за малката и това да са й били ядовете на мама с щерката  Grinning

Честито момченце,  Ги! Много да те радва и слушка, и да се разбират с баткото  Grinning

Ох, аз нямам какво да пиша...докато изчета всичко написано ми стана каша в главата и забравих и какво щях да ви пиша...А цял ден нямам интернет, идеше ми да се гръмна  #2gunfire

# 266
ЧЕСТИТА ГОСПОЖИЦА НА AZADE МАЛКАТА МНОГО ДА ГИ РАДВА И ДА ИМ НОСИ САМО ЩАСТИЕ НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

# 267
Исам да ви питам родилите мами колко време след като ви падна пъпчето ги къпахте бебоците имам предвид във коритото предварително ви благодаря.

# 268
  • София
Дан4е, аз още го къпя под течаща вода. В коритцето чак, когато спре секрета от пъпа и кожата не е зачервена. И с баткото беше така.

Пуу..сетих се...исках да попитам, колко от вас, които хранят с АМ имат 8 хранения в денонощие?
Притеснявам се, че не мога да отуча дребното от едно ядене. Просто е като часовник. Дали е заради кърменето...може би, ако яде само АМ ще премине на 7 хранения, но засега мисията е неуспешна. Не мисля да спирам да го кърмя само заради това. Явно храносмила по-лесно и усвоява папуто по-добре  Thinking Не смея да попитам педито, че ще ми се скара, че още яде 8 пъти Blush

Дес, храня го смесено- с АМ и с кърма. Затова и снощи се наплюсках с разхлабващи храни, които ми е*аха майката на корема (сори към възпитаните Mr. Green), а малко след като погълнах тези неща бебока се изака чудесно. Как да не го е яд човек?!?

# 269
  • Плевен
честита принцеска на Azade много здраве и само радост да носи на мама и тати.
честит син на Ги много сладък малкия мъж Laughing

Просто_аз добре че е форума иначе съвсем да съм се сдухала.Милото твърди че бебка чакала петък за да му бъде подарък за рожденния ден,а дано.
Катеринке не се отчайвай ние с тебе още сме в клуба ще си правим компания и ще се притесняваме заедно.
Аз утре след консултацията се надявам да ме осветли док как ще процедираме,пък може и да се разраждам след прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт